hazaleila Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 29 2 6 27 Pazartesi 01:45 Konu Sahibi Konu Sahibi hazaleila #1 Üst solunum yolu enfeksiyonu olduk ailecek biraz ağır geçti Burun akıntım geçti lakin hala koku alamıyorum sizce ne zaman geri gelir ya
Üst solunum yolu enfeksiyonu olduk ailecek biraz ağır geçti Burun akıntım geçti lakin hala koku alamıyorum sizce ne zaman geri gelir ya
G gossipgirl5 Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 266 49 13 20 Pazartesi 02:48 Konu Sahibi Konu Sahibi hazaleila #2 hazaleila .!.: Üst solunum yolu enfeksiyonu olduk ailecek biraz ağır geçti Burun akıntım geçti lakin hala koku alamıyorum sizce ne zaman geri gelir ya Genişletmek için tıkla... kokunun gelmesi biraz sürebilir ben de covidde tat koku kaybetmiştim 1-2 hafta içinde yavaş yavaş gelmişti
hazaleila .!.: Üst solunum yolu enfeksiyonu olduk ailecek biraz ağır geçti Burun akıntım geçti lakin hala koku alamıyorum sizce ne zaman geri gelir ya Genişletmek için tıkla... kokunun gelmesi biraz sürebilir ben de covidde tat koku kaybetmiştim 1-2 hafta içinde yavaş yavaş gelmişti
hazaleila Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 29 2 6 27 Pazartesi 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi hazaleila #3 gossipgirl5 .!.: kokunun gelmesi biraz sürebilir ben de covidde tat koku kaybetmiştim 1-2 hafta içinde yavaş yavaş gelmişti Genişletmek için tıkla... Kovid gibiyiz biz de
gossipgirl5 .!.: kokunun gelmesi biraz sürebilir ben de covidde tat koku kaybetmiştim 1-2 hafta içinde yavaş yavaş gelmişti Genişletmek için tıkla... Kovid gibiyiz biz de
G gossipgirl5 Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 266 49 13 20 Pazartesi 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi hazaleila #4 hazaleila .!.: Kovid gibiyiz biz de Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun gelir birkaç güne
Balsuratm Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2019 416 357 103 Pazartesi 12:19 Konu Sahibi Konu Sahibi hazaleila #5 Benim en az 6 ay gelmemişti.Kışiden kişiye değişiyor demişti doktor.