BEN BUgün orucum ya ondan yorum yapamdım datlım,, sen süpriz yaparsın da mikemmel olmaz mı yaaaa bu nedir yaaa,,
allah kabul etsnnn bnmde bırsuru bıorcumm varrr
günlerin kısalmasını beklemedim şevval ayındayız sevabına nail olmak istedim,, ALLAHIM kabul eder inşallah
kızlar hala fırsat bulup alamadım saçdüzleştiriciyi..bayağı araştırma yaptım ama en iyileri braun roventa respect..philips..eşim diyorki sen kullanmassın atarsın bir kenara..:44:
kızlar hala fırsat bulup alamadım saçdüzleştiriciyi..bayağı araştırma yaptım ama en iyileri braun roventa respect..philips..eşim diyorki sen kullanmassın atarsın bir kenara..:44:
günlerin kısalmasını beklemedim şevval ayındayız sevabına nail olmak istedim,, ALLAHIM kabul eder inşallah
philips le roventa ıyıdır bacımmm ama sacı kırıyo ve yıprtıuor oyuzden ben aldım ama artıkın kullanmıyorummm
onalrdaki sermakik etkisi yokk be bacım boya onlar braundan şaşmıcan...seramik şeysi var saçı kırmıyor öncesinde saç maskemi süryom dumanlar çöıkyo şöle baca gibi ama yanmıo kırılmıoo bide 200 derce yapmıcan tabee.. benimki 80 lerde felan tutyom sıcaklığı...
miraycım ben nutricina likid kullanıyorum zaten cildim karma...sivilceye müsait bayağı mücadele ediyorum
burcuda bakımlı bir hatun gibi geliyor bana..
ya miray sen ne kozmetik manyağısın kızım senin makyaj dolabını çok merak ediyorum onunda fotosunu koysana,,, datlımmm
kızlar ben kadınlar gününü beklemiştim nemlendirici ..tonik..vs için..100 de 50 indirimden aldım...clean clearı..16 liraydı 8 e aldım mesela..hımm yağladnıran kremlerden uzak dur bence sen bide içinde E vitamini olan kremler çok sivilce yapıyor..likid iiçin çok para vermene gerek yok o markaya golden rose likid hem uygun hemde hoş duruyor ama indirimden alyom diosan bilmem...
senin lancomelarıda gördük yaniiii...biz hastasıyız burculaa...