Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen kendunu kandırrr senın kuku artık otogar gıbın olmusturrrrrrrrrrrr

yok bacım yaa şaka felan bazen aciiiiiiy hala eşim şaşıryooo hoşunada gidiyo gerçii dr. amca kukuda kemiklerin çok dar dedi ondanmış hatta sezeryanı kemik var die yaptı zayıfım die mi bilemedim sende de öyle değilmi?

Laa kız gibim garuyum işte kıskanç garuuu hahahhahaah eşim deli oliii bana $00020110.gif

Günaydın parisin delii kuşları...
bende geldim işlerim çook yoğundu giremiyodum bugün müdüre hanım yok azcık gireyim dedim :KK52:
saçlarım çook güzel oldu kızlar dalgalar saldı azcıkk..ben beğendim..
kızım şansına primadan dijital foto makinesi çıktı bize yaa ..:KK9:
Alya da gelmiş hoşgelmiş...saçların güzel olmuş güle güle kullan ama seni çok değiştirmiş tanıyamadım..:KK52:

yokbeeeee cok kılolu deılsnn koket bence senn cok cıbıksınn garu dedgun accuke tlı butlu olur alla allaaa elını attımı ele gelsıun dımı amaaa

burcm senle konstm hehehe dısrdydım yenı geldım bebekk:KK66:

diyene bak sen sanki çok şişmansın:KK53: ben 47 kiloyum nan eskiye göre kilo almış halim popom belirginleşti yuvarlak oldu gerisi aynı ...

ben kilo istemiom bacım ele felan gelmesin ama 50 olmak istiyom yani...:KK19:

Alya çok kilolu deil nan az almış gibi gördüm 3 kilo almış işte geri versin onu:KK31:

Kilo almayın laa..Bende 55 olabildim sonunda az kaldı 52 oluyum bir rahatlıcam 2 tane kumaş pantalonunm hoş olmuyo 3 kilo sonra onlara girecem inşallah ....

Günaydın parisin delii kuşları...
bende geldim işlerim çook yoğundu giremiyodum bugün müdüre hanım yok azcık gireyim dedim :KK52:
saçlarım çook güzel oldu kızlar dalgalar saldı azcıkk..ben beğendim..
kızım şansına primadan dijital foto makinesi çıktı bize yaa ..:KK9:
Alya da gelmiş hoşgelmiş...saçların güzel olmuş güle güle kullan ama seni çok değiştirmiş tanıyamadım..:KK52:

yafrum benimmmmmmmmmmmm:KK48:

alarayı özledik bizzz $beby.gif şansı hep bol olsun inş.:KK16:
,
saçlarını koyda görem laa biz karar verelim ala ala...

ay bizde çağancığı özledik be yaavv ...kw dem gitti bir ara buluşalım inşallah...güneş bana bir mesajla adresini yollarmısın sana çay içmeye geleceğim...:KK52:

Nek kardeş buralardaysan sana soracaklarım var yaa...yada faceden beni dürtükle olar mı..
Ya bir sürü resim çekindimde aslında foto makinesi yanımda değil yaa ilk iş ların ekliyeceğim..:KK54:

Beni özleyen yok galiba ...telefonlarımda açılmıyo zatii...böhhöö büühhhööö...:KK50:

kız ben seni özlemezmiyim sen beni aradın açtım kimse cp vermedi dedim herhalde yanlışlıkla aradı ...Ben nezmandır senden haber bekliom beee :KK19: en ben aramıştım hafta içidi unutmaa $haudraufjn7iu2gu4.gif

ay bizde çağancığı özledik be yaavv ...kw dem gitti bir ara buluşalım inşallah...güneş bana bir mesajla adresini yollarmısın sana çay içmeye geleceğim...:KK52:

Nevet görüşelim senin k.v gittimi vayysss iyi free sin artık :KK16: bize gel lann daha yakınız güneşe gitme o çok yoğun sana çay demleyemez:KK9:

gunaydın kızlarrr

nasılsınızz bakalım

kız kokett anladıkk kız gıbısın cıtrsın ehehe

valla benden hec bahsetmeyım kıskanrsınnn senn esnek yıruyum bennhahah

smok hee ant dan cay ıcmeye gelcn haaa vayy bee cok havalı ozel ucagınmı var kızzz tamamm yollimm durrr bakalım:KK66::KK4:

gunaydın kızlarrr

nasılsınızz bakalım

smok hee ant dan cay ıcmeye gelcn haaa vayy bee cok havalı ozel ucagınmı var kızzz tamamm yollimm durrr bakalım:KK66::KK4:
nayır nolamazzzz en cıtır benım ahahahahahahahahhaha

gunaydın kızlarrr

nasılsınızz bakalım

verme gunessss smoke daha okadar tanıyomyozzz sallla gıtsınnnn kokete:KK51::KK51::KK51::KK51:

X