gelirim arada :) evet burası daha ılık ama işyerinde üşüyorum. bugün bacaklarım dondu. artık uzun çorap giymek şart oldu.
oğluşum biraz nezle biraz öksürük iadre ediyor. ben iyileşemedim bir türlü
bu arada doğumgünümüz yaklaşıyor. bu sene kreşte yapıcam sanırım. bakalım.
eşimde döndü artık. çok zordu onsuz olmak.
tek başına ve çocukla çok zor.
pazartesi yeni işine başlayacak hayırlısıyla.
buarada kızlar ben dun klımayıııı actım yanı fatura sezonunu acmıs bulunuyorumm napayım cok usudum omurde ztn hasta olmaya hazır:):)
iyidir güneş senden naber? ömürtoş napıyor kreşe devam mı?
bezi bıraktınız mı? bizde hala devam bakalım.
evde çocuk olunca daha dikkat etmek lazım
Dışarı çıkarken ikinizde sıkı sıkı giyinin zaten dışarlar ciddi anlamda soğuk oluyor. ama ben hala kışa alışamadım bugün yine yarım kollu üstüne kısa mont giydim
zamanla alışıcaz artık soğuklara sıkı giyinmeye falan
Vay be doğdu 2 yaşına bile giriyor ne güzel ya artık kreşte arkadaşları ile birlikte kutlar tabiki desağlıkla büyüsün inşallah daha uzun yıllar.
Eşine de sevindim.yeni işi hayırlı olsun inşallah. geçen zuzu ile görüştük söylemiştir belki . hatta mail adresini isteyecektim hiç gelmiyorsun diye..
benden önce davrandın geldin buraya
aynen oyle cnaım yaaa yaz ayını bıle hastalıkla gecırdık bu kıs coks ert olmaycak falan dıyorlar umuyorum olmazzz
giyiniyoruz ama korunamıyoruz işteoğlana dün itibari ile külotlu çorap giydirmeye başladım. 1 haftadır da uyku tulumu giyiyor.
valla büyüdü teyzesi ben bile şaşırıyorum eski hallerine bakınca.
zuzu aramıştı beni sağolsun. seninle görüştüğünü de söyledi.
onunlada mailden yazışıyoruz oda bir kaç mesaj anca.
KIZLAR SAOLUN COK YOGUNUMMM ondan ugrayamıyrm ztn gelıyrm kımse yok cıkıyorumm
meloş oglumda ıste sennkı gıbı hasta masta ıdare edıyor krese devam... kres degstrdk hbrn vrdr blkı burayada aLŞTI AMA PROBLMLRMZ VAR BEZ OLAYI KARSK BEZI BIRAKTI KRESE YENI BASLDI ILK HAFTA DEDILER BU COCUK COK AKILLI cok guzel konusyor falans asrdılr bız buna wc egıtmı verleım ııyı deıdm sevındım. sonra cocuk 1 hafta aglyrk gıttı geldı cısınıde soluyordu falan fılan derkn basladı sıze solemek ıstemyrm demeye ogrtmene solıcm demeye ogretmene de tam tersını soyluyormus. tekrar beze donduk hata ettı okldakıler krese baslr baslmz alısmadn tuvalete baslttark onlrda kabl ettılr sımdıde dıyorkı ben bezıme yapcm ama bu aralr işte arada yapıyor tuvalete yanı keyfı ne ısterse oooo oluyor cnmm bu konuda sıkıntılıyım karısık anlttım bırz ama neyse sonc ıtıbarıyle ustune gıtmemeye karar verdım...
neden öbür kreşi bıraktın ki? davranışları bu yeni kreşten sonra mı değişti?kresten cok memnun deılımmmm melodıcım aslında dıger krese gore dha profosyonel gorunuyorlar ama etıket olayı sadeceeee ıcerık bence guzl deıl aslındaaa cok aktıf bır kres ama sankı samımıyet ve sevgı yok bılemıyorum omurdeee cok hırcın aksamlrı kesıntıszzz 2 saat aglıyor yatarken aglıyor gece aglıyor sabah aglıyor cok aglak bır cocuk oldu derdı ne anlmyrm mınck bır ınat ugruna hersyeı yapıyr meselaa bu bluzuuu gıymıcemm dıyor 2 saat aglıyor yerden yere atyr kendını dun pantufumuuu gıymıcmm dedı saat 7:30dan 9 a kdr agladıı kan ter ıcınde kaldı sesı gıttı bend eıstedıgını yapmıyrm artk her ıstedıgı oldugu ıcn yapıyor dıye yanı yanlsda yapıyorm kaldım aradaaasabah gıtmcm ben sız gıdn dedı otrdu evde kalkmdı gıynmedı meselaa anltsam roman olrrr uzamnla falan goruseyım dıyorum ama fıyatlr cok ucuk nasıl gıdeırm bılemyrm
hoşbuldum
böcük sanada selam versek laf sölüyon haaaaa
ben çalışmıyom haliyle her dakka burda olamıyorum
zati sitem etmöedim eski soppetlerimiz ne güzeldi anlamında dedim
neden öbür kreşi bıraktın ki? davranışları bu yeni kreşten sonra mı değişti?
ama ağlıyor diye istediğini yaparsan bunu koz olarak kullanıp istediğini ağlayarak yaptıracak. benimkide isteği olmayınca ağlıyor ama ben yapmıcam dedim mi yapmıyorum. istediği kadar ağlasın kararından vazgeçme. senin kararlılığını görünce bir süre sonra vazgeçer. sigorta da uzman yada pedegog yok mu acaba? özel hastanelerde filan.
yanlış hatırlamıyorsam alsancak tern garının tam yanında var. hatta işitme testi yaptırmıştık. orda var diye biliyorum.
selam kızlar. bende kulaklarım çınlıyor bi bakayım dedim.
meğer alya çınlatmış kulaklarımı.
fazla gelemiyorum çünkü uzun sürecek bir işim var. mola verince çay içiyorum gazete bakıyorum.
eski sohbet kalmadı hakikaten geliyorum bazen kimse yok..
sayfalara yetişemezdik.
spedy naber? havalar serinledi epey bizde daha yakmadık. çok üşürsek kalın giyiniriz. idare etmek lazım herşeye zam geldi.
herkes iyidir umarım. smok napıyor işe başlamadı mı?
hevuk sen nasılsın eşin nasıl oldu?
hahahha kk da birinden bişiy istedimi kaybolunuyodu dimi ölemiydialya smok u hıc sorma en son bana kıtap yollayacktııı kayboldu ortaLIKTAN ZUHAHAHAHA:):)
gelmeyenlerın kulaklarını çekcemm yakında
ne zmn başlıycan işe
sankı ben senı yakında başlıycaksın dıye hatrlıyorumda:26:
İyiyim şükür canım,eşim daha iyi hatta çok çok iyi
Ya ben artık erken kalkıyorum gelinde sohbet edelim ben geldim sizler yoksunuz
heee yakın yakın başlicam nasipse
ama burda olabilirmiyim bilmiyom yaaaaaa sorun olmz inş.