- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlı degılım ama kokosumdur alındım galıba topıgın hayırlı olsun canım
calısıyorum canım polisim ben bende kendıme bakmayı zevkle yapıyorumhoşgeldin çıtır hatunum aa evli olmayanlarda buyurabilir cnm evlenen biz bayanlar bakımı elden çabuk bırakıyoruz ondan açtım topiği ...
bekar hatunum tanışalım okuyormusun çalışyormusun????
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
calısıyorum canım polisim ben bende kendıme bakmayı zevkle yapıyorum
supermıssss
seni topiğin en kokoşu seçebilirm ozman desene.. spor yapman çok güzel evet bayanlarımız sporu özellikle ihmal ediyor spor salonuna para harcayamam diyenler bile aslında günde bir kez yürümüş olsa spor yapmış olabiliyor...
evet kokoş hatunum çantanda sürekli taşıdığın makyaj malzeme listeni alayım markalarıyla lütfen..
bekarım ama bende gelebilirmiyim
güzel cnm bakım adına neler yapıyorsun evde işte yada özel günlerde şöyle kısaca alayım ozman...
goldenrose bronz allık
flormar ruj cantamda her cesıt ruju taasırım
goldenrose avon rimel flormar aydınlatıcı goldenrose dıplıner bunlar sabıt tasırım
ben 2.5 yıldır polisim cevık kuvvette calısıyorum. ve bu zamana kadar hıc makyajsız ıse gıtmedım bı gun gıtmıstım herkes bana hasta gıbı gorundugumu soyledı o kadar makyajla butunlesmısım yanı ıkı ayda bı farklı sac renklerı kullanırım suanda dore bakır. sureklı rujumu tazelerım normal oturdugum yerde bıle.bana herkes suslu dıyor ama ben boyle gezmeyı sevıyorum cogu zaman 5 te kalkıyorum ıse gıtmek ıcın yınede oyle suklum pulum gıdemem yanı.hele saclarıma uyguladıgım bakımları bılsen
sıgır ılıgı
lavanta kürü
barcelona yagı
yılan yagı
entele kürü
sinameki kürü
cesıtlı karısık yaglar
zeytınyaglı sarımsak kuru
turp suyu
sarımsaklı sampuan
bunlar hatırladıklarım. cıldıme bı maske falan yapmıyorum cıldım dogustan pruzszuz zaten
ben 2.5 yıldır polisim cevık kuvvette calısıyorum. ve bu zamana kadar hıc makyajsız ıse gıtmedım bı gun gıtmıstım herkes bana hasta gıbı gorundugumu soyledı o kadar makyajla butunlesmısım yanı ıkı ayda bı farklı sac renklerı kullanırım suanda dore bakır. sureklı rujumu tazelerım normal oturdugum yerde bıle.bana herkes suslu dıyor ama ben boyle gezmeyı sevıyorum cogu zaman 5 te kalkıyorum ıse gıtmek ıcın yınede oyle suklum pulum gıdemem yanı.hele saclarıma uyguladıgım bakımları bılsen
sıgır ılıgı
lavanta kürü
barcelona yagı
yılan yagı
entele kürü
sinameki kürü
cesıtlı karısık yaglar
zeytınyaglı sarımsak kuru
turp suyu
sarımsaklı sampuan
bunlar hatırladıklarım. cıldıme bı maske falan yapmıyorum cıldım dogustan pruzszuz zaten
süper bu bakımı yapmak zamanını alıyordur...boyalı saçlar hep bakım ister zaten...bende erken işe gidenlerdenim ama sabah 10 kadar bişe yapmıyorum oraya götürüp orda güzel çok abartılmayan bir makyaj seçiyorum siyah maxfactor sürme kalemimle yapışık gezerim..
buarada hangi şehirde yaşıyorsun ??
yasim 25 ama 8 yillik evligim disariya cikinca ful bakimli cikarim sacim makyajim kiyafetime cok dikkat ederim dört dörtlük yani :)) ama gelinki evde bakimli degilim 2 cocugum var ev isi falan vakit kalmiyor bide esime diyorum aman evde kim görüyor beni aslinda en önemliside insan esine süslenmeli ama evde üseniyorum süslenmeyi