Kokoşş Hatunlar Kulübü

Koketa

Ulubatlummm
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
11.970
6
Evliyim bakımlıyım hatta kokoşummm diyorsanız sımsıcak sohpetlerin paylaşıldığı ortamdasınız demektir...:KK12:
Ev işi, iş güç derken hepimiz kendimizi ikinci plana atıyoruz...:KK6:
Hadi kokoş hatunlarım buyrun tecrübelerimizi paylaşalım..:KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
evlı degılım ama kokosumdur alındım galıba topıgın hayırlı olsun canımEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

evlı degılım ama kokosumdur alındım galıba topıgın hayırlı olsun canımEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hoşgeldin çıtır hatunum :21::KK12: aa evli olmayanlarda buyurabilir cnm :nazar:evlenen biz bayanlar bakımı elden çabuk bırakıyoruz ondan açtım topiği ...

bekar hatunum tanışalım okuyormusun çalışyormusun????

hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..:KK37:kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziiiEn Büyük KK

hoşgeldin çıtır hatunum :21::KK12: aa evli olmayanlarda buyurabilir cnm :nazar:evlenen biz bayanlar bakımı elden çabuk bırakıyoruz ondan açtım topiği ...

bekar hatunum tanışalım okuyormusun çalışyormusun????
calısıyorum canım polisim ben bende kendıme bakmayı zevkle yapıyorum
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..:KK37:kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziiiEn Büyük KK

supermıssss

seni topiğin en kokoşu seçebilirm ozman desene.. spor yapman çok güzel :KK9: evet bayanlarımız sporu özellikle ihmal ediyor spor salonuna para harcayamam diyenler bile aslında günde bir kez yürümüş olsa spor yapmış olabiliyor...

evet kokoş hatunum çantanda sürekli taşıdığın makyaj malzeme listeni alayım markalarıyla lütfen..:KK51::KK68:

seni topiğin en kokoşu seçebilirm ozman desene.. spor yapman çok güzel :KK9: evet bayanlarımız sporu özellikle ihmal ediyor spor salonuna para harcayamam diyenler bile aslında günde bir kez yürümüş olsa spor yapmış olabiliyor...

evet kokoş hatunum çantanda sürekli taşıdığın makyaj malzeme listeni alayım markalarıyla lütfen..:KK51::KK68:

goldenrose bronz allık
flormar ruj cantamda her cesıt ruju taasırım
goldenrose avon rimel flormar aydınlatıcı goldenrose dıplıner bunlar sabıt tasırım

evet kızlar önce size kendimden bahsedeyim 2010 da evlendim bekarken ne olsa giyerim diyenlerdendim ben...:KK53:

ama evlenince dankkk etti kafama ve dedimki güzel ol bakımlı ve her daim temiz ol...

şimdi her 2 ayda bir kuaförüm bakımım ve kıyafetim olsun imajım tümden değişti...eşimi bile süsler oldum (tabii annem bukadar süsleme iyi olmaz başkaları da bakar diye düşünsede):KK1:

güzel cnm bakım adına neler yapıyorsun evde işte yada özel günlerde şöyle kısaca alayım ozman...

ben 2.5 yıldır polisim cevık kuvvette calısıyorum. ve bu zamana kadar hıc makyajsız ıse gıtmedım bı gun gıtmıstım herkes bana hasta gıbı gorundugumu soyledı o kadar makyajla butunlesmısım yanı ıkı ayda bı farklı sac renklerı kullanırım suanda dore bakır. sureklı rujumu tazelerım normal oturdugum yerde bıle.bana herkes suslu dıyor ama ben boyle gezmeyı sevıyorum cogu zaman 5 te kalkıyorum ıse gıtmek ıcın yınede oyle suklum pulum gıdemem yanı.hele saclarıma uyguladıgım bakımları bılsen
sıgır ılıgı
lavanta kürü
barcelona yagı
yılan yagı
entele kürü
sinameki kürü
cesıtlı karısık yaglar
zeytınyaglı sarımsak kuru
turp suyu
sarımsaklı sampuan
bunlar hatırladıklarım. cıldıme bı maske falan yapmıyorum cıldım dogustan pruzszuz zaten

goldenrose bronz allık
flormar ruj cantamda her cesıt ruju taasırım
goldenrose avon rimel flormar aydınlatıcı goldenrose dıplıner bunlar sabıt tasırım

güzelmiş golden rose dıpliner benimde çantamdan ayrılmayanlardan....Saça boyatma konusunda ne düşünyorsun boyalımı saçlar..

ben 2.5 yıldır polisim cevık kuvvette calısıyorum. ve bu zamana kadar hıc makyajsız ıse gıtmedım bı gun gıtmıstım herkes bana hasta gıbı gorundugumu soyledı o kadar makyajla butunlesmısım yanı ıkı ayda bı farklı sac renklerı kullanırım suanda dore bakır. sureklı rujumu tazelerım normal oturdugum yerde bıle.bana herkes suslu dıyor ama ben boyle gezmeyı sevıyorum cogu zaman 5 te kalkıyorum ıse gıtmek ıcın yınede oyle suklum pulum gıdemem yanı.hele saclarıma uyguladıgım bakımları bılsen
sıgır ılıgı
lavanta kürü
barcelona yagı
yılan yagı
entele kürü
sinameki kürü
cesıtlı karısık yaglar
turp suyu
sarımsaklı sampuan
bunlar hatırladıklarım. cıldıme bı maske falan yapmıyorum cıldım dogustan pruzszuz zaten

maşallah:nazar: sacların dore bakır demek pekı nasıl oldu yakıstı mı yanı içine sındımı

sıgır ılıgı
lavanta kürü
barcelona yagı
yılan yagı
entele kürü
sinameki kürü
cesıtlı karısık yaglar
turp suyu
sarımsaklı sampuan

süper bu bakımı yapmak zamanını alıyordur...boyalı saçlar hep bakım ister zaten...bende erken işe gidenlerdenim ama sabah 10 kadar bişe yapmıyorum oraya götürüp orda güzel çok abartılmayan bir makyaj seçiyorum siyah maxfactor sürme kalemimle yapışık gezerim..

buarada hangi şehirde yaşıyorsun ??

yasim 25 ama 8 yillik evligim disariya cikinca ful bakimli cikarim sacim makyajim kiyafetime cok dikkat ederim dört dörtlük yani :)) ama gelinki evde bakimli degilim 2 cocugum var ev isi falan vakit kalmiyor bide esime diyorum aman evde kim görüyor beni aslinda en önemliside insan esine süslenmeli ama evde üseniyorum süslenmeyi :KK31:

ben Antalyada yaşıyorum burda çok fazla Turist var bazen rus hatunları görüyorum şöle bakıyorum bakımdan ibaretler uzun topuklu ayakkabılar her daim gündüz gece ...mini elbiseler veya daracık kotlar hatta benim hastası olduğum tulumlar evet kızlar boyu uzun olanlara okdar da yakışyorki...hatunlar denize geliyor yanlarında parlatıcı ve allıkları süslü mayolaar...alında biz Türk bayanlarını ben daha güzel buluyorum ama arkdaşlarımda dahil evlenince kendilerini bırakıyorlar yemeğe ve ev işlerine veriyorlar...dışarda gördüğüm çoğu arkdaşım saçını o iğrenç saçma topuzdan makyajınıda bir ton fondotenden ibaret yapıyor..bazılarının pek umrunda değil bazısıda miray nerdeydi şu senin kuaför kendimi değiştireyim biraz diyor...

ben sarı ve karemel saç hastasıyım normalde esmerim bronz tenli bir hatuncuk ama yazın sarı ve şuan karamel kullanıyorum..:KK12::KK12:

süper bu bakımı yapmak zamanını alıyordur...boyalı saçlar hep bakım ister zaten...bende erken işe gidenlerdenim ama sabah 10 kadar bişe yapmıyorum oraya götürüp orda güzel çok abartılmayan bir makyaj seçiyorum siyah maxfactor sürme kalemimle yapışık gezerim..

buarada hangi şehirde yaşıyorsun ??

ben ankaradayım sen nerdesın tatlım

yasim 25 ama 8 yillik evligim disariya cikinca ful bakimli cikarim sacim makyajim kiyafetime cok dikkat ederim dört dörtlük yani :)) ama gelinki evde bakimli degilim 2 cocugum var ev isi falan vakit kalmiyor bide esime diyorum aman evde kim görüyor beni aslinda en önemliside insan esine süslenmeli ama evde üseniyorum süslenmeyi :KK31:

cnm hoşgeldin topiğime ..geçn yaşta evlenen çıtır bi hatunsun demek..çalışyormusun?
2 çocuk ve ev işi gerçekten zamanını alıyordur haklsın ama evde bakımlı olmak bazen eşler açısından daha bir farklı oluyor tabiiki evde biton makyaj ve süs püs gezmek saçma ama en güzeli değişik kışın (renkli) eşofmanlar ayrıca yazın mini şort ve şıkırşkır badilerle göz doldurmak en iyisi...

kızlar buarada erkekler saçımızı sıcakladığımızda yaptığımız o iğren topuzdan nefret ediyorlar saçı at kuyruğu yapıp gezmek daha bir kokoşça olsa gerek...bunuda ekleyemeden geçemedim..:103:

X