• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köken Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli ki ortalığı karıştırmak için gelmişsin ve böyle konular açmak yasak zaten ama Atatürk düşmanları ve terör örgütü sempatizanları hayatımın hiçbir yerinde bulunamaz.
Hayır kesinlikle ama haklısınız istemeden de olsa ortalık karışıyor.Mesajı silebilirim ama silinmiyor sanırım.

Canımı sıkan bir durumdan bahsedeceğim.Ben hayatım boyunca ırkçı biri olmadım olmam da.Kürt arkadaşlarım var.Asla ayırım vs kafasında değilim ama biraz onlarla vakit geçirince onların bizi ayırdığını anlıyorum.Karakter olarak kötü değiller ama zihniyetlerinde kürdistan kurma sevr anlaşması vs gibi şeyler var.Bana diyor ki biz haklıyız sevr anlaşmasında ülke kurabilirdik ama hayırlısı ne olurdu bilemeyiz.Ama sevr anlaşması iptal ettik misaki milli sınırlarımız hep vardı diyorum susuyor.Atatürkü sevmeyiz haksızlık yaptı diyor.Atatürk olmasa halkı orduyu örgütlemese biz şuan ne durumda olurduk allah bilir diyorum.Evet haklısın diyor.Atatürk dini sevmiyormuş.Hayır atatürk dinle devleti karıştırmıyor ne zaman karışsa din menfaat için kullanıyor diyorum susuyor.Konuşmamız yasaktı diyor.Bir ülkenin bir dili olur diyorum ama ne istersen konuşursun kimse kimseye karışamaz.Şayet Atatürk Cumhuriyetinde bu böyle.Dilimizi sevmiyorsunuz kurucumuzu sevmiyorsunuz. Bunları diyen de batıya gelen devletin her imkanından yararlanan kişiler.Ben de yüzde yüz türk değilim.Belki de hiç değilim ama vatanımı seviyorum.Kurtuluş savaşına ve cumhuriyete minnettarım.Osmanlı tarihi Türk Tarihi Kültürünü seviyorum.Ekmeğini yediğiniz devlete neden düşmansınız.Asla mağdur da değilsiniz.Şuan bölünseniz başka devletlerin sömürgesi olursunuz.Bu devletin himayesi altında güvendesiniz.Cidden bu düşünceler insanın zoruna gidiyor.Irkçı olmaya itiyorlar insanı.

Konunuzu yanlış yerde Burda siyası ve dini konular yasak @Mune

Canımı sıkan bir durumdan bahsedeceğim.Ben hayatım boyunca ırkçı biri olmadım olmam da.Kürt arkadaşlarım var.Asla ayırım vs kafasında değilim ama biraz onlarla vakit geçirince onların bizi ayırdığını anlıyorum.Karakter olarak kötü değiller ama zihniyetlerinde kürdistan kurma sevr anlaşması vs gibi şeyler var.Bana diyor ki biz haklıyız sevr anlaşmasında ülke kurabilirdik ama hayırlısı ne olurdu bilemeyiz.Ama sevr anlaşması iptal ettik misaki milli sınırlarımız hep vardı diyorum susuyor.Atatürkü sevmeyiz haksızlık yaptı diyor.Atatürk olmasa halkı orduyu örgütlemese biz şuan ne durumda olurduk allah bilir diyorum.Evet haklısın diyor.Atatürk dini sevmiyormuş.Hayır atatürk dinle devleti karıştırmıyor ne zaman karışsa din menfaat için kullanıyor diyorum susuyor.Konuşmamız yasaktı diyor.Bir ülkenin bir dili olur diyorum ama ne istersen konuşursun kimse kimseye karışamaz.Şayet Atatürk Cumhuriyetinde bu böyle.Dilimizi sevmiyorsunuz kurucumuzu sevmiyorsunuz. Bunları diyen de batıya gelen devletin her imkanından yararlanan kişiler.Ben de yüzde yüz türk değilim.Belki de hiç değilim ama vatanımı seviyorum.Kurtuluş savaşına ve cumhuriyete minnettarım.Osmanlı tarihi Türk Tarihi Kültürünü seviyorum.Ekmeğini yediğiniz devlete neden düşmansınız.Asla mağdur da değilsiniz.Şuan bölünseniz başka devletlerin sömürgesi olursunuz.Bu devletin himayesi altında güvendesiniz.Cidden bu düşünceler insanın zoruna gidiyor.Irkçı olmaya itiyorlar insanı.
Bu millet kafayi yemis ya ben ayı nasil dondurecegimi dusunuyorum millet ne isle ugrasiyor. He he diyip gecseydiniz harbi bu siyaset ve mac fanatikligi yapan gerizekali ya baska bisey degil. Sende az degilsin de mikserlik pesindesinde burdaki kadimlar bunu yemez yanliz. Git pilav yap cam sil cocuk bak yemek yap Allah askina size mi kaldi siyaset ya. Ona kalsa nah kurdistan kurar seninde isin gucun mu yok yani gelmissin burda bunu tartisacagimizi dusunuuosun. Kitap oku yemek yap gez dolas sen bosver bunlari. Tek onemsedigim su konuda Ataturk. Gerisi bos

Devletin hemen hemen sosyal yardım yaptığı en büyük katkı oranları güneydoğuya ait.
Yani dövlet bize bahmir diyenlerin çoğunluğu devletin sırtından ihtiyaçlarını gidermekte ve kaçak elektrik kullanımının yine çogu da kendilerine ait.
Hem bu şekilde yaşayacaksın, hem kurucu liderimize sallayıp kendini tatmin edeceksin.
Sie go ! Der geçerim.
Kimse liderime kem küm edemez

Ciddiye alınıp da iki kelam edilecek varlıklar değillermiş zaten bu yüzden tarihte hiçbir zaman varolamadılar çünkü zehirliler ve kullanılmaya musaitler. Bunu ırk anlamında söylemiyorum zihniyet anlamında söylüyorum. O yüzden kafa açmaya gerek yok.

Konunun amacı nedir anlamadım Kürtleri aşağılamak mı?? Kürtlere laf gelinceye kadar , etnik Türk olup Kurtuluş Savaşına ve dahi Türk devrimine hakaretler edin beyinsiz güruha ne diyorsunuz mesela? Bir de bunların çeteleşip meclise giren, devlete millete bela olan bir grubu var ona ne diyorsunuz mesela ellerindne gelse her yerden Türk adını kaldıracaklar. Nasılsa halk kendilerine önyargılı diye Kürtlere vurmak kolay, varsa derdiniz düz Türklere saydırsanıza o yer mi yemez mi orası muamma işte. Ayrıca Kürtler kadar kafanıza taş düşsün. Not: Ailem Türkmen kökenli Doğu Anadolulu.

Ben Türk'üm Atatürk de kırmızı çizgimdir, ALLAH ondan bin kere razı olsun ama yakın akrabam sevmez hatta söver maalesef.
Irkla, kökenle çok alâkası yok, beyin yıkanmasıyla ilgili bazen de.

Konunun amacı nedir anlamadım Kürtleri aşağılamak mı?? Kürtlere laf gelinceye kadar , etnik Türk olup Kurtuluş Savaşına ve dahi Türk devrimine hakaretler edin beyinsiz güruha ne diyorsunuz mesela? Bir de bunların çeteleşip meclise giren, devlete millete bela olan bir grubu var ona ne diyorsunuz mesela ellerindne gelse her yerden Türk adını kaldıracaklar. Nasılsa halk kendilerine önyargılı diye Kürtlere vurmak kolay, varsa derdiniz düz Türklere saydırsanıza o yer mi yemez mi orası muamma işte. Ayrıca Kürtler kadar kafanıza taş düşsün. Not: Ailem Türkmen kökenli Doğu Anadolulu.
Kesinlikle katılıyorum hainliğin kökenle şehirle alakalı olmadığını, şu çağda çok daha büyük sorunlarımız olduğunu kavrayamayacak kadar kapasitemiz yok mu? Başka bir yorumda da bir şehir hedef gösterilmiş mesela. Bu çağda konumuz hala bunlar mı?

Bu süreçte böyle bir konu açılmasının sebebi nedir acaba?

Kırmızı çizgimize dokundurmayız!

Herkesten özür diyereke bazı insanlarımıza ne girip çıkıyor anlamak zor. Mis gibi bir ülkemiz var denizi, güneşi, ormanı dağı taşı her şeyi tam yaşayalım huzurla. Mollanın şeyhin ayağını öpüp ne yapacak insanlarımız İranın Afganistanın hali ortada işte, mollalardan kurtulmak için ABDnin bombasından medet umuyorlar. Herkes kırsın dizini edebiyle yaşasın. ben anlamıyorum ki bu insanların derdi ne :KK51:

Konu sahibi ortalığı karıştırmak istedi😡 ama senin gibi akıllı kadınlar yutmadı. Yutanlara afiyet olsun!

Kürtlerde sorun yok. Sorun terörist olan da. Onun da ırkla alakası yok zaten bozuk kanla alakası var. Kim terörü destekliyorsa, Kürdistan hayali kuruyorsa, Öcalan piçini kendine önder sayıyorsa kanı sütü bozuktur, babası belli değildir. Nice Kürtler var Türklerden daha çok sevip sayıyor Atatürk'ü / Türkiye'yi.
(Konunun ne amaçla açıldığının farkındayım ama söylemeden geçemedim🫢)

Konu sahibi ortalığı karıştırmak istedi😡 ama senin gibi akıllı kadınlar yutmadı. Yutanlara afiyet olsun!
Hayır ortalığı karıştırmak değil.Bu konuda insanların fikrini almak istedim ve bilinçli insanları görmek çok güzel.Konu ırkla ilgili değil zihniyet ve cahillikle ilgili olduğunu da belirttim zaten ben insanların her zaman karakterlerine bakarım.Normal bir zamanda böyle konuların bana açılması canımı sıktı ve danışmak istedim bu kadar.Ben her zaman birliğin ve dayanışmanın arkasındayım.Keşke günlük hayatımızda böyle konulara maruz kalmasak konuşmasak aslında belirtmek istediğim bu aynı kapıya çıkıyor

Hayır ortalığı karıştırmak değil.Bu konuda insanların fikrini almak istedim ve bilinçli insanları görmek çok güzel.Konu ırkla ilgili değil zihniyet ve cahillikle ilgili olduğunu da belirttim zaten ben insanların her zaman karakterlerine bakarım.Normal bir zamanda böyle konuların bana açılması canımı sıktı ve danışmak istedim bu kadar.Ben her zaman birliğin ve dayanışmanın arkasındayım.Keşke günlük hayatımızda böyle konulara maruz kalmasak konuşmasak aslında belirtmek istediğim bu aynı kapıya çıkıyor
Burda da yeniyim insanların bu kadar aktif olduğunu da bilmiyordum bir daha da böyle konuları burda konuşmayacağım yanlış anlaşılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X