- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi delight521
Canımı sıkan bir durumdan bahsedeceğim.Ben hayatım boyunca ırkçı biri olmadım olmam da.Kürt arkadaşlarım var.Asla ayırım vs kafasında değilim ama biraz onlarla vakit geçirince onların bizi ayırdığını anlıyorum.Karakter olarak kötü değiller ama zihniyetlerinde kürdistan kurma sevr anlaşması vs gibi şeyler var.Bana diyor ki biz haklıyız sevr anlaşmasında ülke kurabilirdik ama hayırlısı ne olurdu bilemeyiz.Ama sevr anlaşması iptal ettik misaki milli sınırlarımız hep vardı diyorum susuyor.Atatürkü sevmeyiz haksızlık yaptı diyor.Atatürk olmasa halkı orduyu örgütlemese biz şuan ne durumda olurduk allah bilir diyorum.Evet haklısın diyor.Atatürk dini sevmiyormuş.Hayır atatürk dinle devleti karıştırmıyor ne zaman karışsa din menfaat için kullanıyor diyorum susuyor.Konuşmamız yasaktı diyor.Bir ülkenin bir dili olur diyorum ama ne istersen konuşursun kimse kimseye karışamaz.Şayet Atatürk Cumhuriyetinde bu böyle.Dilimizi sevmiyorsunuz kurucumuzu sevmiyorsunuz. Bunları diyen de batıya gelen devletin her imkanından yararlanan kişiler.Ben de yüzde yüz türk değilim.Belki de hiç değilim ama vatanımı seviyorum.Kurtuluş savaşına ve cumhuriyete minnettarım.Osmanlı tarihi Türk Tarihi Kültürünü seviyorum.Ekmeğini yediğiniz devlete neden düşmansınız.Asla mağdur da değilsiniz.Şuan bölünseniz başka devletlerin sömürgesi olursunuz.Bu devletin himayesi altında güvendesiniz.Cidden bu düşünceler insanın zoruna gidiyor.Irkçı olmaya itiyorlar insanı.