• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokan gardrop

nrbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
567
7
68
Sakarya
yepyeni yıkayıp dolaba astığım bütün kıyafetlerde 3 ..4 günde kötü bir koku oluşuyor .. nemli bir ortam değil dolapta tertemiz ..of çok sinir oluyorum 15 günde bir bütün kıyafetleri yıkıyorum... ne yapmalıyım bir bilgisi olan varmıııı????

Son düzenleme:
valla bilemedim bazı dolaplarda yan yana yüklük oluyor, yun yorganlar koku yapıo sık sık guneslemek lazım. o sinmiştir, çamasırlarda sabun tozu dalin yumusatıcı kullan, sirkeli suyla dolabını sil. bitmiş parfüm şişelerini atma dolaında kıyıda kösede sakla ki koku versin.

limon kabuklarını rendeleyip küçük bi kabın içinde dolabın bir kaç yerine yerleştirmeni öneririm..
aynı şey buzdolabı içinde geçerli..
ben faydasını görüyorum

yepyeni yıkayıp dolaba astığım bütün kıyafetlerde 3 ..4 günde kötü bir koku oluşuyor .. nemli bir ortam değil dolapta tertemiz ..of çok sinir oluyorum 15 günde bir bütün kıyafetleri yıkıyorum... ne yapmalıyım bir bilgisi olan varmıııı????

deterjanını değiştir bence ya da yumuşatıcı koy çamaşırlarını yıkarken hem çamaşırlarım yumuşacık olur hem de çok hoş kokusu var :21:

lavanta al ve kullanmadığın ınce kadın corabına koy agzını bağla cok işe yarar :) eger lavanta sevmıyorsan sevdiğin kokuda olur mesela tarcın vs :)

guve bocek olmasın diyede bildiğimiz çira cok işe yarıyormus bende koydum olmadıgı halde :) :1:

Yazın hazır camlar pencereler açıkken bol bol kapaklarını ardına kadar açıp havalandırın ayrıca dolaplarınıza mis kokulu sabunlar yerleştirmenizi öneririm ;) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402239005.749556.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

disk şeklindeki pamuklara biraz çamaşır yumuşatıcısı damlatın, ve pamuğu dolabınızın içine yerleştirin, çok güzel kokuyor, ama bu çözümler sadece kökü kokuyu maskeler, kokuya sebep olan şeyi bulmak lazım, dolabın dayalı olduğu duvarda, rutubet olabilir mi acaba?

disk şeklindeki pamuklara biraz çamaşır yumuşatıcısı damlatın, ve pamuğu dolabınızın içine yerleştirin, çok güzel kokuyor, ama bu çözümler sadece kökü kokuyu maskeler, kokuya sebep olan şeyi bulmak lazım, dolabın dayalı olduğu duvarda, rutubet olabilir mi acaba?

güzel fikirmiş hemen yapıcam ben de teşekkürler :)

Back