Iyi de sen ananla yaşıyorsun niye hasret olasın kiAyıp oluyor be ev yemeklerine hasret olan var olmayan var. Sen baya baya yemek yapıyon ha Pink
Benim gelinime kim beceriksiz demişBana beceriksiz diyenler utansın
Teşekkür ederim NevoşumBenim gelinime kim beceriksiz demiş
Ellerine sağlık pinkomSen konuyu bana niye açtırıyorsun şimdi anladım Bak görümce ben neler yaptım detaylı incele diyorsun
Beni utandırmak için herşeyi yapıyorsunTeşekkür ederim Nevoşum
Aynen bana hiç güvenmediğin günler aklına gelsin, bak gör elimden neler geliyormuş diyorum
Eve gidene kadar saat 10 oluyorIyi de sen ananla yaşıyorsun niye hasret olasın ki
E tabi yapcam, biz de besleniyoruz herhalde
Teşekkür ederimaa çok güzel görünüyor ne yemek yesem diye düşünüyorum sürekli bu aralar yeni yemekler arayışındayım bunu çok beğendim elinize sağlıkbu kapalı şekilde pişiyor değil mi doğru anladım o üstünü sonradan kestiniz
Deşifre oldum artıkDaha resmi görünce ben bu masayı bir yerden tanıyorum demiştim
teşekkür ederim bende cevap için hakikaten nefis görünüyorTeşekkür ederim
Evet kapalı pakette pişiyor 20 dk. Servis ederken kesiyoruz.
Pinkom yeni bir servis istiyoruzDeşifre oldum artık
Masamı tanımayan kalmayacak. Amerikan servisimi değişeyim
Orjinali etli aslında ama ben köfteliyi daha çok sevdim. Bunu tavsiye ediyorum :)teşekkür ederim bende cevap için hakikaten nefis görünüyor
Aynen nevoş arıyorum zaten de, istediğim gibi bulamadımPinkom yeni bir servis istiyoruz
Tamam Pinkom yeni tariflerini bekliyoruzAynen nevoş arıyorum zaten de, istediğim gibi bulamadım
Yeşilli kahveli birşey bulsam hemen Alcam :)
Orjinali etli aslında ama ben köfteliyi daha çok sevdim. Bunu tavsiye ediyorum :)
Yaptıktan sonra resimle beraber, düşüncelerini de bekleriz
Memnun olurum :)tamam en kısa sürede denerim resmini de atarım o halde buraya yedikten sonra düşüncelerimi de yazarım
Benden bekleme nevoş Nasılsa sen açcanTamam Pinkom yeni tariflerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?