Peki aşılama sürecinde doktor atıyorum yumurtlamadan sonra bırak gibi bir şey söyledi mi canım? Sürekli kullandın mı aşılama olduğun ay? Benim tutunmayla ilgili sıkıntım var da ondan sordumBen aşılama sürecinde kullandim. Onunla birlikte inofolic de kullandim. Takviyesi oldugunu biliyorum yalniz internette cok fazla bir bilgi verilmemis.
Bize dr eşli verdi günde bir pahalı olandan onun fiyatları da değişiyor çünkü.benim kayıplarım var yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için verdi bu şekilde kayıp olasılığını düşürmek istedik.ama biz normal denedik tüp yA da aşılama da da aynı mantıkla kullanılıyorPeki aşılama sürecinde doktor atıyorum yumurtlamadan sonra bırak gibi bir şey söyledi mi canım? Sürekli kullandın mı aşılama olduğun ay? Benim tutunmayla ilgili sıkıntım var da ondan sordum
Bana Dr hamile kaldığını öğrenince bırakabilirsin demiştiPeki aşılama sürecinde doktor atıyorum yumurtlamadan sonra bırak gibi bir şey söyledi mi canım? Sürekli kullandın mı aşılama olduğun ay? Benim tutunmayla ilgili sıkıntım var da ondan sordum
Anladım canım benim de iki kaybım var, tüp bebek servisindeyim ben de bu ay adet görürsem aşılamaya geçilecek. Gebelik testinde silik çizgi görür gibi oldum bugün. Tutunmayı kolaylaştırıcı etkisi vardır umarım ben de başladım bugün. Teşekkürler cevapladığın içinBize dr eşli verdi günde bir pahalı olandan onun fiyatları da değişiyor çünkü.benim kayıplarım var yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için verdi bu şekilde kayıp olasılığını düşürmek istedik.ama biz normal denedik tüp yA da aşılama da da aynı mantıkla kullanılıyor
Tedavi surecinde surekli kullandim cnm. Hatta ben bir kere sormustum hic birakma mutlaka duzenli kullan demisti. Ne zaman iyi haber aldim ve Biraktirdi. Baska takviye ilaclara gectik. Bu arada ari ciftliginden ari sutu ve poleni de oneririm ben kullandigim ay hamile olduğumu ogrendim.Peki aşılama sürecinde doktor atıyorum yumurtlamadan sonra bırak gibi bir şey söyledi mi canım? Sürekli kullandın mı aşılama olduğun ay? Benim tutunmayla ilgili sıkıntım var da ondan sordum
Anladım canım. Bugün arı poleni de aldım sütünden bulamadım ama. Kullanmaya devam edeyim o zaman, teşekkür ederim:)Tedavi surecinde surekli kullandim cnm. Hatta ben bir kere sormustum hic birakma mutlaka duzenli kullan demisti. Ne zaman iyi haber aldim ve Biraktirdi. Baska takviye ilaclara gectik. Bu arada ari ciftliginden ari sutu ve poleni de oneririm ben kullandigim ay hamile olduğumu ogrendim.
Rica ederim insallah en kisa zamanda sende iyi haber alirsin.Anladım canım. Bugün arı poleni de aldım sütünden bulamadım ama. Kullanmaya devam edeyim o zaman, teşekkür ederim:)
ortalama 1 sene kullandım farklı 2 marka kullandım 3.tüp tedavimi gördüm üstüne ama hiçbir faydasını görmedim para tuzağı olarak görüyorummerhaba arkadaşlartüp bebek hastalarına koenzim Q10 verildiğini söyledi bugün eczacı. Aranızda kullanan var mı? Ne için veriliyor? Teşekkürler şimdiden...
Teşekkür ederim canım. Gerçekten çok pahalı yaaa... bebeğimiz olsun diye biz de iki senedir ne paralar döktük valla.ortalama 1 sene kullandım farklı 2 marka kullandım 3.tüp tedavimi gördüm üstüne ama hiçbir faydasını görmedim para tuzağı olarak görüyorum
30bin tl döktüm ben belki daha fazladır düzenli yürüyüş bol su günlük 3 lt düzenli beslenme daha sağlıklı fazla kilon varsa da ver takviyeden daha iyi ben gec anladım maalesefTeşekkür ederim canım. Gerçekten çok pahalı yaaa... bebeğimiz olsun diye biz de iki senedir ne paralar döktük valla.