• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocayı yola getirmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaspi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaspi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
72
0
36
Bursa
kızlar yazdıklarımı neolur yanlış anlamayın.kaynana düşmanı biri değilim.olanlarıda kınamıyorum.
benide yargılamayın lütfen ama kocamın sürekli anne düşkünüğünden bıktım.yani bi erkek yeri geldiğinde karısınında gönlünü hoş edebilmeli haklısın diyebilmeli.
benim annem benim anem demekle hayat geçmez ki...
sen küçüksün sen ara sen küçüksün sus sen küçüksün haksızsın olmaz ama dimi ya.
kavgayı da denedim.güzelliklede denedim olmuyor ya ben neyapayım
istediğim şu:biraz kıymet görmek ben bu adamı nasıl yola getireyim
hadi bana deneyimlerinizi anlatın.
erkeklere karısı olduğunu idrak ettirmenin yolları.

canımo çok zor ya. ben annesiyle yatan erkek bile duydum gordum. allahtan o kadar değil dua et. ama hata eşinde sen ayrısın annesi apayrı.anlar ama cok zaman gecer sende cok yıpranırsın o surede.

ah canım keşke bi yolu olsa,mümkünü yok yola gelmezler, sende benim annem de baklım ne olacak

valla ben biraz cirkefleştim anca öle yola geldi... küçüksün mücüksün bana gecmedi resti çektim hepsine mecbur kabullendiler ...
ama kaybedilenlerde var tabi bu yolda ....

Her taktik herkeste işlemez ki.
Ben dediğim dedik, çaldığım düdük metodu nu uyguladım :)
Şimdi hiç görüşmiyoruz.

benim annem; aman kızım insanlık sende kalsın terbiyeni bozma oğlu haletsin sen kötü olma diye teskin ediyo beni ama atık yeter ya oğlunun halletçeği bile yok.ki 2 gün önce düşük yaptım raporluyum yatıyorum evde yine yok.
adam anasına laf söyleyipte üzülür diye benle kötü olmayı tercih ediyo.
offfffffffffffff
napcaz bu erkekleri

canim sen sabirli ol esinle esinin ailesi hakkinda iyide olsun kötüde olsun konusma. kaynanlari aramada mesafeli ol onlar anlar. benim esimde cok kizardi ailesi yüzünden ben simdi onlarin adini anmiyorum evde huzursuzluk cikmiyor .. erkekleri öyle hemen degistiremezsin degismezler ayni sekilde kadinlarda sadece birbirlerine uyum saglamaya calisirlar bunada zaman gerekli..

bizdede aynı şey var ama ben sorun etmiyorum pek annesini çok seven karısınıda çok sever bugün ona yarın sana (yarın derken dediğimi anladın heralde)

erkeklerin yola geldiğini hiç görmedim ben:31: benim babam bile 50 sinde yola geldi:26:

eşim bana hiç benim ailem benim annem demedi bugüne kadar aksine benim kırılacağım bişey olsa ki hiç olmadı bugüne kadar olacak ihtimali bile olsa direk annesine tepkisini gösterir...ailesine çok düşkün ama benle annesinin yerini hep ayırt etmiştir şükürler olsunki...bence bu kişilik meselesi değişme ihtimali yoktur bence...

bence de en iyisi evde onlardan hiç bahsetmemek.geçici bir süre sorunları görmezden gel bakalım ozaman ne yapacak.

kızlar yazdıklarımı neolur yanlış anlamayın.kaynana düşmanı biri değilim.olanlarıda kınamıyorum.
benide yargılamayın lütfen ama kocamın sürekli anne düşkünüğünden bıktım.yani bi erkek yeri geldiğinde karısınında gönlünü hoş edebilmeli haklısın diyebilmeli.
benim annem benim anem demekle hayat geçmez ki...
sen küçüksün sen ara sen küçüksün sus sen küçüksün haksızsın olmaz ama dimi ya.
kavgayı da denedim.güzelliklede denedim olmuyor ya ben neyapayım
istediğim şu:biraz kıymet görmek ben bu adamı nasıl yola getireyim
hadi bana deneyimlerinizi anlatın.
erkeklere karısı olduğunu idrak ettirmenin yolları.

İşe bu düşünce tarzınızdan kurtulmakla başlayabilirsiniz. Eşiniz annesine düşkün olduğu için yoldan mı çıkmış oluyor.

Bütün yolları denediyseniz, önüne geçemeyeceğiniz bir bağlılık var demektir eşinizde. Akışına bıraksanız birazda?

egerki yeni evliyseniz cok normal, cünkü daha en baslarda erkeklerde evlilik olayında bi afallama yaşarlar, anne ve eş arasındaki dengeyi kuramazlar, ve daha ilk başlarda hep annedir,annem haklı annem doğru,yapılan yanlışlıklar, eşle kavga gürültü falan derkennn
zaman gelir bu kezde roller degişir, daha önceki annem haklıdırlar yerini karım haklıdıra bırakır ama zamannnnn başkada bişey değil,
yani yıpranırsınız, üzülürsünüz, ama siz hep saygınızı , hürmetinizi gösterin eşinizin ailesine,bu arada sakın kendinizi ezdirmeyin,
erkeklerde jeton geç düşüyor ama inşallah en yakın zamanda sizinkindede düşer,
evde sakın ailesininin lafını edipte hatırlatmayın tekrar onları, kötülemeyin hiç

erkeklerdeki anne bağının aslında erken koparılması gerek. çoğu ergenlik dönemine yakın bunu tamamen yapıyor, anneyle olan bağı koparıyor. tabi onlara değer vermiyor, hayatından çıkarıyor anlamında değil bu. kendi isteklerine ve hayatına öncelik vermeye başlıyor.

sizin eşiniz de bunu yapamayanlar arasında ve bu durum evlilikte sıkıntı oluşturuyor tabi. öncelikle güzellikle anlatma yolunu seçin, rahatsızlığınızı anneyi suçlamadan ya da onun düşkünlüğünü yüzüne vurmadan belirtin. size ve ailenize daha fazla zaman ayırmanızı isteyin. baktınız anlamıyor, kavgaya başlayın :37: ben olsam -ki hiç hoşlanmam ama -gerekirse kavga ederim. anlayınca kadar söylerim, olay çıkartırım. madem evlilik kurmuş, önce size değer vermeli. anne baba bunlar hepsi sonradan gelir. ben kendim içinde aynı şeyi yapıyorsam -ailemden önce ona öncelik veriyorsam, olması gereken de bu bence - o da aynı şeyi yapmalı, yapmazsa işte böyle huzursuzluklar çıkar çünkü.

velhasıl kendi kendine anlamasını beklemek yerine onun bunu kabul etmesini sağlayın. zor kullanarak ya da güzel sözle, amacınıza ulaşıncaya kadar susmayın ama

İşe bu düşünce tarzınızdan kurtulmakla başlayabilirsiniz. Eşiniz annesine düşkün olduğu için yoldan mı çıkmış oluyor.

Bütün yolları denediyseniz, önüne geçemeyeceğiniz bir bağlılık var demektir eşinizde. Akışına bıraksanız birazda?

düşüncemde bi yanlışlık olduğunu haliylede kurtulmayı düşünmüyorum.bi erkek annesinin yanında karısını salamıyo tavırlarına girerse kim olursa olsun bu davranışa kırılır.sizinde niye böle bişey söylediğinizi anlamış değilim.sonuçta hepimiz burda dertlerimizi paylaşıyoruz.

erkeklerdeki anne bağının aslında erken koparılması gerek. çoğu ergenlik dönemine yakın bunu tamamen yapıyor, anneyle olan bağı koparıyor. tabi onlara değer vermiyor, hayatından çıkarıyor anlamında değil bu. kendi isteklerine ve hayatına öncelik vermeye başlıyor.

sizin eşiniz de bunu yapamayanlar arasında ve bu durum evlilikte sıkıntı oluşturuyor tabi. öncelikle güzellikle anlatma yolunu seçin, rahatsızlığınızı anneyi suçlamadan ya da onun düşkünlüğünü yüzüne vurmadan belirtin. size ve ailenize daha fazla zaman ayırmanızı isteyin. baktınız anlamıyor, kavgaya başlayın :37: ben olsam -ki hiç hoşlanmam ama -gerekirse kavga ederim. anlayınca kadar söylerim, olay çıkartırım. madem evlilik kurmuş, önce size değer vermeli. anne baba bunlar hepsi sonradan gelir. ben kendim içinde aynı şeyi yapıyorsam -ailemden önce ona öncelik veriyorsam, olması gereken de bu bence - o da aynı şeyi yapmalı, yapmazsa işte böyle huzursuzluklar çıkar çünkü.

velhasıl kendi kendine anlamasını beklemek yerine onun bunu kabul etmesini sağlayın. zor kullanarak ya da güzel sözle, amacınıza ulaşıncaya kadar susmayın ama

nekadar güzel anlamışsınız beni aynen öle arasındaki bağı koparamamış benimki annesiyle.yatakta yatıyorum(düşük yaptığım için) annesi mutfakta yemek pişiriyo.benimkide yanıma gelmiyo annesine salata yapıyo bide bana kalkıp alt kat komşudan limon istermisin diyo.
artık napalım biraz mücadele edicez ama gerçekten insan yoruluyo ama yine de yol gösterici paylaşımlarınız için çok teşekkürler

düşüncemde bi yanlışlık olduğunu haliylede kurtulmayı düşünmüyorum.bi erkek annesinin yanında karısını salamıyo tavırlarına girerse kim olursa olsun bu davranışa kırılır.sizinde niye böle bişey söylediğinizi anlamış değilim.sonuçta hepimiz burda dertlerimizi paylaşıyoruz.

Ben derdinizi küçüksemedim. İçinize bu kadar yer etmeyin dedim. Kocanız değişmez. Ne yaparsanız yapın sizin deyiminizle yola getiremezsiniz. Allah aşkına, eşiyle annesi arasında dengeyi kuramamış bir kocaya ne yapacaksınız da değiştireceksiniz? Okutacak mısınız, başına saksı mı düşüreceksiniz.

erkekler eşle anne arasındaki dengeyi biraz geç sağlıyorlar.tabbi hep böyle kalanlarda var ama çoğu zamanla değişiyor.sen de zamana bırak canım ama bu sürede asla kimseye saygısızlık yapma sürekli eşine ailesini kötüleme eşinle aranın iyi olması için çabala:31:sabırlı olursan eşin sana da hakettiğin değeri verecektir:31:

7 yıllık evliyim 1 yıldır tam manasıyla huzurluyum şükür.ben işe annesini sinirli br şekilde şikayet etmeyi bırakmakla başladın senin annen lafını lugatımdan çıkardım,sakin sakin konuştum''hayatım annem bana bunu dedi''gibi oda beni sabırla dinliyor ve hak veriyor,önceden adamın ne suçu varsa kavgayla konuşurdum,haksız duruma düşerdim.birde k.validen çok laf sokar bende çok abartmadan cvbımı veriyorum içimin yağları eriyor valla:21::21:umarım işine yarar,malesef biraz politik davranmak lazım...

Back
X