Kocaya saygi nedir?!!

Sadece üzüldüğümüzle kalıcaz sanırım

Sadece üzüldüğümüzle kalıcaz sanırım
Daha çok yeni evliliğiniz dilerim olmaz ama eğer olursada İnanın bir süre sonra üzülmüyorsunuzda neden biliyormusunuz o etrafımızda kocana saygı duy diye gezen koca kişisi varya kendisi saygı göstermeye göstermeye bizede saygısızlığı öğretiyor bir süre sonra

Boyle bi model bende de var.kendisi herseyi soyler ama ben soyleyince bana saygi duy der.dusunun suyunu bile benden istiyo laf edince de alt tarafi bi su getireceksin diyo.malesef yalniz degilsiniz

Bence bunlar birbirinizi tam tanıyamadığınız için oluyor . İlk zamanlar aylar yıllar zor geçer . Lakin, bayanlarımızı anlamadığım konular var. Hernekadar işiniz olsa da ev işi bilmemne o evde olma sebebimizi unutuyoruz. Ben demiyorum ki her hizmetine koş. Normal olan adamlar çok karmaşık değillerdir aslında hemen kanıyorlar . Etkiye tepki olmuş kocanızınki .

Daha 1.5 ay olmuş alışırsınız ikinizde :) ilk zamanlar o senden bekkler sonra sen ondan bir bakmışsın sonra herkes kendi işini kendi yapıyor :)

Ama yardımcı bayan geldikten sonra neden yoruldun onu anlamadım sadece

İlk zamanlar alışma süreci oluyor.
herkes birbirinin huyunu ögreniyor.
ev işi sonrada olur.
eşinizin evde olmadığı zamanları seçin.

Temizlikçiye halı sildirmek koltuk sildirmek pahalıya gelir :)

Halıları yıkamaya verin koltuklar içinde eve gelip yıkayanlar var onlardan çağırın hem gerçekten temiz olur hem daha ucuz :)

Temizlikçi gelince evin işlerini yaptırın. Silme süpürme toz alma mutfak banyo temizliği kapılar gibi
Camlarıda kış şimdi sildirmesinizde olur sürekli yağmur yağıyo toprak oluyo.

Eşinize gelince perdeleri ondan asmasını isteyin ( ben kendim asıyorum herhafta yıkarım buruşturuyo çünkü )

Çay verin içince mutfağa makinaya koymasını isteyin

Pis bi evden geliyosa stres olmuştur.

önce insana saygıyı öğrensin kendisi ....

birileri doldurmuş eğer öyle egoları tavan bir insan değilse size üstünlük taslamaya çalışıyor

Valla evime yardımcı gelince bende çok yoruluyorum. Şöyle ki; o biraz daha fazla iş yapsın diye basit halledebileceğim işleri ben yapmaya çalışıyorum, kadının önünde dönüp duruyorum yani :)

Ama bu 1 aylık evlilikte böyle değildi, 5 yıllık 3 yaşında bir çocuklu evlilikteki evin halinde :) pıtırcığım hiç durmuyo onu yollamazsam zaten halimiz harap :)

Yalnız söyle bi durum da var, ben yorulunca da gergin olurum, eşimde söylenir durur. Sizde mi öyle oluyorsunuz acaba?

Yani saygı duymak lazım bence de bir de erkekler bu temizlik işini pek sevmez haberin olsun
Daha yeni evlisin işlerini buna göre ayarla. Hem zaten yeni evliymişsin bu derin temizlik niye. Koltugun halkın yenidir daha Kendini böyle yıpratma. Püripak bir evde yükselen kadın değil daha az temiz bir evde hoşsohbet bir kadın ister erkekler ne kendini yor ne de karsı tarafı üz.

Öncelikle sizde çalışıyor musunuz ?
Eğer çalışmıyorsanız haksızsınız. Hiç bir zaman evi temizlettigim zaman yorulmadım, arkalarından da is yapmadım .
Adam çalışıyor ve ksuura bakmayın ama yemek ve çayı hak ediyor .
Tabi bu yorumum eğer siz çalışmıyor iseniz.

Dünden beri eşimle aramız açık tartışmalar büyüdü bu arada eşimin 30.000 tl kredi borcu olduğunu öğrendim düğünden önce düğünde takılan altınları ev almak için kullanırız temişti şimdi kredi borcunu kapatacakmış ki yetmiyo bile
Lütfen temizlikle ilgili yorum yapmayın artık moralim iyice çöktü

Kocaya saygı yoktur. Fikirlerine hayatına saygı vardır. O da sana saygı duysun okadar yorulmuşsun.

O değil de bir buçuk aylık evlilikte bunları nasıl başarıyorsunuz?

O kadar borç ne içinmiş yani .
Neden siz e söylememiş evlenmeden önce?

Bütün gün ev işiyle uğraşan kadından çay istemesin bir zahmet. Hatta genel olarak bir şey istemesin özel bir durum yoksa kendi işini kendi halletsin.

Kredi borcuysa taksit taksit ödesin neden takıları veriyosun? Sakın verme az yesin az içsin nasıl yaptıysa ödesin
O takılar geri gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…