Kocaya saygi nedir?!!

Ben herhalde çocuk doğurunca bu halıları kaldırıp atarım ay çok feci belli oluyor kirlendiği rengi değişiyor cidden bak
Üzerine meyve suyu dökülene kadar idare eder dersin çocuktan sonra

En çok kullandığım alan leopar, en az kullandığım odalarım ve hol beyaz.
Onlardan bile bıktım :/

Kocaya saygı duyulur evet, hanıma da saygı duyulur karı koca birbirine tabii ki saygı duyar hanımlar bunun nesine itiraz etmiş anlamadım. Ayrıca yardımcı almışsınız ve anladığım kadarı ile evdesiniz e bırakın da işten gelen adam da dinlensin. Hanımlar yine eşe suç atmışta pardon ama ben de işten gelince böyle şunu yap bunı yap, oraya oturma buraya oturma deseler tepki gösteririm.

tamam canim birazdan veririm dur yanina oturayim hem dinleneyim hem opup koklayip kocacigimi demek gibi

Hımmm süpermiş. Peki o saygı duyulası kociş karnını kaşıya kaşıya öpüp koklanarak egosu okşanmis olacak öyle mi..
Pembiş evlerdeki kocişler ve kocişinin bitanecik prensesleri seviyorum sizi

Rutin dışı bir gün değil yahu alt tarafı temizlik üstelik kendiniz yapmamışsınız

Hımmm süpermiş. Peki o saygı duyulası kociş karnını kaşıya kaşıya öpüp koklanarak egosu okşanmis olacak öyle mi..
Pembiş evlerdeki kocişler ve kocişinin bitanecik prensesleri seviyorum sizi
bir yeri oksanmayacak sadece o oyle dusunecek "it is a matrix"

bir yeri oksanmayacak sadece o oyle dusunecek "it is a matrix"

Valla ben iş yaparken eşim benden çay vs istese asla vermem,hatta derim ki sen koy çayı o zamana kadar işim biter oturur içeriz derim..
Eli ayağı tuttuktan sonra kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil. Bi erkek kadın ona hizmet de etsin diye evleniyorsa ve kadın da aynı zihniyetteyse tüüü hepsine

Maalesef gelişimini tamamlayamamış bir organizma ile yaşıyorsunuz.

hepsi ayni xihniyette gercek dunyaya hos geldin

Hitap sekliniz hatali gibi geldi.koyamam yerine hayatim cayini sen koysan? Deseniz.ya da karı olmak tabiri cok itici..esinizde hatali ilk baslarda esimde bir sey yapmazdi hatta konu bile actim..buradan aldigim taktikler tatli tatli soylemem gerektigiydi cok ise yaradi guzellikle her seyi yapiyoruz birlikte

Esimde simirlenince esime saygili older
Vede bendd tmm derim ozur dilerim
Yeri gelir ben ona aynisini derim o ozur diler buyutme

Kari olmayı mi? Iyyy. Şu karı kelimesi kadar tiksindiğim başka bir kelime yok. Bari eş deseydiniz.

Bu modelden bende de var mesela biraz önce tartıştık bizde akşam işten geldim rahatsızım ve yarında çalışıyorum tam gün üstelikte yarın akşam misafirim var neyse evi topla süpür ikramlık hazırla akşam yemeği ayarla masa kur topla peşinden çay faslı saat oldu 23.30 ve daha wc ye gitmedim bu paşamda wc ye çamaşır suyu döktü yıkadı işle ilgili hesabını yaptı ha buarada çayını da paso benden istedi en son sinirlice verdim dedim sehbayı silip kaldırırmısın çayını içince ben namaz kılayım film koptu ve bütün akşam sadece masadan 1 tabak mutfağa götürmüş ve sehbayı topla diye çene yapmış oldum eline sağlık babında al buyur bi öküz sende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…