Kocasını başka kadınla yakalayınca 2. kattan böyle atladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, bir alışveriş merkezinin 2. katından düştüğü iddia edilen kadının, atladığı ortaya çıktı.
Sitene Ekle

Eşini başka bir kadınla kafede yakalayan kadının atlama anı kameralara saniye saniye takıldı.

Olay; bu Sabah saatlerinde şehir merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre 28 yaşındaki M.K. eşini başka bir kadınla kafede yakaladı. Bir süre eşiyle telefonda konuşan kadın, daha sonra kendisini 2. kattan aşağıya bıraktı. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Genç kadının aşağıya atlaması üzerine, kafede yakalandığı öne sürülen koca da hemen yanına geldi. Eşinin başından ayrılmayan kocanın görüntülerde tedirgin halleri de görülüyor.

http://www.milliyet.com.tr/kocasini-baska-kadinla-yakalayinca-gundem-2177374/

themis1990 `im senin yorumlarini cok seviyorum yaaa, beni hep güldürüyorsun
Aynen senin gibi düsünüyorum.

Yazik, keske kendisini daha cok sevseymis. Degermi yani, birde o düsmede felc olsa, Allah korusun !
Kim sagligini geri getirebilecek ?

Kocam beni aldatsa bi yerlerden atlamak en son düşüneceğim şey olur heralde.
Eee atladın da ne oldu? Ölüp gitsen ne olacaktı?

Yazik yaa. Nasil bir soksa artik..
O adami gebertseydin keske..

Kocam beni aldatsa bi yerlerden atlamak en son düşüneceğim şey olur heralde.
Eee atladın da ne oldu? Ölüp gitsen ne olacaktı?

ikinci kattan atlanıp ölünür mü ya, kendine etmiş ne ettiyse, kocasına ceza verecekti güya belki de ama, olan kendine oldu

Son düzenleme:
Ne kendim atlarım , ne onu atarım .

Ölmeye de , hapse girmeye de değmez .

Okkalı bir tükürük fırlatır mıyım suratına bilemem de , haydi herkes yoluna derdim.

Neyse ki sakat falan kalmamış .

Olay yeride bizim burasıymış , tanıdık mı acep bi videoyu bulayım

ah yavrum sakat kalınca o koca bakacak değil mi sana?
adamı atsaydın keşke kendını atacagına.

esinin basindan ayrilmayan adamin tedirginlini yesinler
kadini aldatirkende tedirginmiydi
kadinda yanlis 2kattan atlayip kocasini üzecek,cokta deger öyle koca icin

kadını artık nasıl canından bezdirdiyse keşke kendini atacağına kocasını itseydi

Yazık..sakat kalacak bide kocası öbür kadının elinden tutup gidecek gözü göre göre.değmez bir şerefsiz için

ne oldu !!!
sen atlayınca kocan pişman olup gerimi döndü...
yazık valla!! akla zarar ,cezamı veriyorsun aklınca....

bır tanıdık yakalamış,o anı anlattı,aynen ıfade şu,haa bu arada kendı evlerınde yataklarında yakalamış,böğrüme bir bışaçk saplandı,acı içinde böğürmüşki,üst kattaki evsahıbı kadın koşmuş,biri öldü zannetmış,sonra zaten adam bunu boşamış,ama bu yınede bırakmak ıstememış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…