Amaliyattan kaç ay sonra oldunuz hamileBenim eşimde var tek testisi yok hatta şu anda hamileyim içiniz rahat olsun
Canım umudunu yitirme sakın benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ocak ayında ama değerleri düzelmedi şuan tüp bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz bazen ameliyat yeterli olmuyor kilo ayakta çalışması stres çok etkiliyor değerleriniAmaliyattan kaç ay sonra oldunuz hamile
Umarım hamilesinidir eşinin değerleri nasıldıAdetim bir gün gecikti benim için dua edin inşallah hamileyimdir
Birde sıcak ortamda çalışması değerlerini düşürüyorCanım umudunu yitirme sakın benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ocak ayında ama değerleri düzelmedi şuan tüp bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz bazen ameliyat yeterli olmuyor kilo ayakta çalışması stres çok etkiliyor değerlerini
Geçmiş olsun. Benim eşimdede çift tataflı varıkosel çıktı. Siz ameliyat oldunuz mu? Benim eşimde sperm çıkışı sıfır.1 senelik evliyiz çocuğumuz olmadı kontrole gittiğimizde eşimin yumurtalığın da varikosel çıktı ameliyat olucakmış böyle bir durum yasayan varmı varikosel varken hamile kalan varmı
Nerede başvurdunuz tüp bebeğe. Tüp bebek süreçleri nedir acaba? Benim eşimdede varıkosel çıktı. Sperm çıkışı yokTek doktorla kalmayın derim ben. Bizim de varikosel var ama tüp bebeğe başvurduk.
Nerede başvurdunuz tüp bebeğe. Tüp bebek süreçleri nedir acaba? Benim eşimdede varıkosel çıktı. Sperm çıkışı yok
Tesekkur ederımAnkarada başkent üni.hastanesi Göğüşen Önalan. Bide Diyarbakır Bahceci Zeki Akkum da tedavi gördüm.
Sperm çıkışı yoksa tese ile bulunma ihtimali var bunun için bir tüp bebek merkezi ile görüşün onlar zaten durumunza göre tedavi verir.
Hakkınızda hayırlısı.
Merhaba yorumunuzu yenigördüm . Göğşen bey mi zeki bey mi içinize sindi acaba? Ben de ikisine gittim merak ediyorum tedavi sonucunuzu daAnkarada başkent üni.hastanesi Göğüşen Önalan. Bide Diyarbakır Bahceci Zeki Akkum da tedavi gördüm.
Sperm çıkışı yoksa tese ile bulunma ihtimali var bunun için bir tüp bebek merkezi ile görüşün onlar zaten durumunza göre tedavi verir.
Hakkınızda hayırlısı.
Merhaba yorumunuzu yenigördüm . Göğşen bey mi zeki bey mi içinize sindi acaba? Ben de ikisine gittim merak ediyorum tedavi sonucunuzu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?