Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocasında varikosel olup hamile kalan varmı
- Konu Sahibi Esn25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2022
- 1
- 0
- 6
- 27
İçiniz rahat olsun ameliyat çok basit oluyor eşimin 2 taraflıydı ve çok uzun süredir erteliyormuş. muayenede sperm sayısı 25 milyondu az bir değer doktor şuanda da çocuğunuz olur ama biraz geç olur ameliyat olmazsan 5 6 yıl sonra 2.çocuk için mecbur ameliyat olman gerekir demişti vakit kaybetmemek için hemen 8 Haziran'da ameliyat oldu yaklaşık 45 dk sürdü ameliyatı. ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü uyguladık 1 ay kadar 3. Ayda tekrar test verdi sperm sayısı 85 milyona çıkmış . Doktor en azından 9 ay 1 yıl içinde çocuk sahibi olursunuz dedi. Dün 5. Ayda kan testi verdik veeee pozitif inşallah bir aksilik olmazsa bebeğimiz olacak
Amaliyattan kaç ay sonra oldunuz hamileBenim eşimde var tek testisi yok hatta şu anda hamileyim içiniz rahat olsun
Canım umudunu yitirme sakın benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ocak ayında ama değerleri düzelmedi şuan tüp bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz bazen ameliyat yeterli olmuyor kilo ayakta çalışması stres çok etkiliyor değerleriniAmaliyattan kaç ay sonra oldunuz hamile
Umarım hamilesinidir eşinin değerleri nasıldıAdetim bir gün gecikti benim için dua edin inşallah hamileyimdir
Birde sıcak ortamda çalışması değerlerini düşürüyorCanım umudunu yitirme sakın benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ocak ayında ama değerleri düzelmedi şuan tüp bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz bazen ameliyat yeterli olmuyor kilo ayakta çalışması stres çok etkiliyor değerlerini
- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Geçmiş olsun. Benim eşimdede çift tataflı varıkosel çıktı. Siz ameliyat oldunuz mu? Benim eşimde sperm çıkışı sıfır.1 senelik evliyiz çocuğumuz olmadı kontrole gittiğimizde eşimin yumurtalığın da varikosel çıktı ameliyat olucakmış böyle bir durum yasayan varmı varikosel varken hamile kalan varmı
- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Nerede başvurdunuz tüp bebeğe. Tüp bebek süreçleri nedir acaba? Benim eşimdede varıkosel çıktı. Sperm çıkışı yokTek doktorla kalmayın derim ben. Bizim de varikosel var ama tüp bebeğe başvurduk.
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Nerede başvurdunuz tüp bebeğe. Tüp bebek süreçleri nedir acaba? Benim eşimdede varıkosel çıktı. Sperm çıkışı yok
Ankarada başkent üni.hastanesi Göğüşen Önalan. Bide Diyarbakır Bahceci Zeki Akkum da tedavi gördüm.
Sperm çıkışı yoksa tese ile bulunma ihtimali var bunun için bir tüp bebek merkezi ile görüşün onlar zaten durumunza göre tedavi verir.
Hakkınızda hayırlısı.
- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Tesekkur ederımAnkarada başkent üni.hastanesi Göğüşen Önalan. Bide Diyarbakır Bahceci Zeki Akkum da tedavi gördüm.
Sperm çıkışı yoksa tese ile bulunma ihtimali var bunun için bir tüp bebek merkezi ile görüşün onlar zaten durumunza göre tedavi verir.
Hakkınızda hayırlısı.
- 2 Temmuz 2023
- 1.223
- 584
- 43
- 26
Merhaba yorumunuzu yenigördüm . Göğşen bey mi zeki bey mi içinize sindi acaba? Ben de ikisine gittim merak ediyorum tedavi sonucunuzu daAnkarada başkent üni.hastanesi Göğüşen Önalan. Bide Diyarbakır Bahceci Zeki Akkum da tedavi gördüm.
Hakkınızda hayırlısı.
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Merhaba yorumunuzu yenigördüm . Göğşen bey mi zeki bey mi içinize sindi acaba? Ben de ikisine gittim merak ediyorum tedavi sonucunuzu da
Her Nasip Vaktine Esirdir
"teseli değil, ama birilerine umut olur inşallah. Herkes gibi Çocuk sahibi olmaya karar verince, doktora gittik, bende bir sorun görülmemiștı, Eşimden spermiogram testi istendi. Eşim çalıştığı için, sonucu ben almıştım ve direk kadın doğum doktoruna gösterdim. Altını 3 kere çizerek bana...
www.kadinlarkulubu.com
Hikayem burda bakmak istersen.