- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.179
-
- Konu Sahibi Elifffcikkk
o zaman sızınkı bi enteresan durumişi yoğun ama maddi durumu çok iyi
Zaten ben genel olarak konustum ekonomik sartlari vs,esiniz hakkinda aseksuel oldugunu dusunuyorum basindan beri de soyledim bunu,ilac icmezsse,doktor gormezsse nasil cozulecekmis bu durum beyfendiye sordunuzmu?eşimim maddi durumu çok iyi işi yoğun ama diğer yönden sıkıntılarımız yok. Daha dün gece ilaçlarını iç dedim güzellikle, bıktım artık içmiyorum dedi 2 ayda 1 ay anca ilaç içmiştir. Kafayı yememe ramak kaldı
dün boşanacağım ilaç içmezsen dedim sen bilirsin bana göre benim sorunum yok diyor. Dün akşam tv başında uzanıyordu yanına gittim çekyattan kalktı ben film izliyorum dedi ve güldü. inanın gayet güzel bayanım. Bir bayan olarak istenmemek çok ağır birşey bir de benim sorunum yok diyor.Zaten ben genel olarak konustum ekonomik sartlari vs,esiniz hakkinda aseksuel oldugunu dusunuyorum basindan beri de soyledim bunu,ilac icmezsse,doktor gormezsse nasil cozulecekmis bu durum beyfendiye sordunuzmu?
Eger gercekten boyle devam ederse,alacaksiniz karsiniza esinizi ciddi bir konusma ve goz dagi vereceksiniz!
Sizi kaybetme korkusu yasamali,gozunu korkutun cunku belliki esiniz sizin onu bu sekilde de kabul edeceginize emin,olan size olur benden soylemesi..
Afedersiniz de bu adam sizinle resmen dalga geciyor farkindamisiniz!?dün boşanacağım ilaç içmezsen dedim sen bilirsin bana göre benim sorunum yok diyor. Dün akşam tv başında uzanıyordu yanına gittim çekyattan kalktı ben film izliyorum dedi ve güldü. inanın gayet güzel bayanım. Bir bayan olarak istenmemek çok ağır birşey bir de benim sorunum yok diyor.
Ailesi daha beter ablasına söyledim daha da Benimle iletişimi kesti manyak mıdır nedirAfedersiniz de bu adam sizinle resmen dalga geciyor farkindamisiniz!?
Nedir gulmeler falan ya ortada hicte gulunecek bir durum yok,sorunu kabul etmiyorsa cozumde uretmeyecek demektir bu kusura bakmayin ama ben esinizde bir umut goremiyorum ne yazikki..
Peki ailesinden birine actiniz mi hic bu konuyu?
Manyakmidir bilemem de abisi umrunda degil bu kesin!Ailesi daha beter. Ablasına söyled
Ailesi daha beter ablasına söyledim daha da Benimle iletişimi kesti manyak mıdır nedir
Haklısın,eğer sağlığını bu denli etkiliyorsa bu durum,artık bı yola koyman gerekiyor hayatını canim.yakin arkadaşına derken eşinin arkadaşına mi söyledin bu durumu ? Bayan mi? AnlamadimAşırı kalp çarğımtım oluyor piskiyatriye gideceğim o kadar çok kafama takıyorum ki. Hani cinselliği sevgi göstermemesini geçtim evde hiç sohbet yok. 1 cümle kurmuyoruz sürekli tv başında. Böyle bir insanla evlendiğim için kendimden iğreniyorum artık. Yakın arkadaşına söyledim diyor ki temas kurmasın sanki sen çok ısrarcısın gibi geldi bana. Ya sabır 7 ay olmuş bir samimiyeti yok ben ısrarcı oluyorum tabi kızacağım tabi patlayacağım anca çeken bilir.Boşanmaya tam gidersem tazminat davası açacağım hayatım boyunca unutamadığım tramvalar yaşadım haksız mıyım?
Eşimin yakın arkadaşının hanımına söyledim çeken bilir, bu derdi bilmeyen ancak çamur atarHaklısın,eğer sağlığını bu denli etkiliyorsa bu durum,artık bı yola koyman gerekiyor hayatını canim.yakin arkadaşına derken eşinin arkadaşına mi söyledin bu durumu ? Bayan mi? Anlamadim
Bence boşa artık seni düşünmüyor bile yazık sanaeşimim maddi durumu çok iyi işi yoğun ama diğer yönden sıkıntılarımız yok. Daha dün gece ilaçlarını iç dedim güzellikle, bıktım artık içmiyorum dedi 2 ayda 1 ay anca ilaç içmiştir. Kafayı yememe ramak kaldı
Keşke aktif olsaydı üye, gerçi tek sorunları cinsellik gibi durmuyor. Adam pek bi rahat, farkettim de. Sanki senin ederin bu, daha fazlasına hakkın yok der gibi davranıyor kadına.Yorum yazalı 1 buçuk yıl olmuş. 5.senem. Hala düzelen bir şey yok