internette bi site buldum toplam 12 ders var çok güzel anlatıyor ordaki bayan. ben henüz 5. dersteyim. çok hoşuma gidiyor öğrenmeye çalışıyorum şu an sadece kendim için oynuyorum evde hem böylece kilomu dengede tutabiliyorum. evlenince de kocama oynarımmisteyen olursa siteyi verebilirim.
hangi siteymiş cnm söler misin
tabiki :)
Belly Dance Boulevard - Basic Course
burda derslar var üstüne tıklarsanız açılır :) kolay gelsin şimdiden :)
allah allahhhh...
ne ilginç yaaa...
yanlış anlama sakın olumlu anlamda söylüyorum...
çok güzel medeni cesaret kendine güven hepsi var maşallah....
ben yapamam normal bile oynayamam barda düğünde fln..
ama eminim değişik olurdu....
tebrik ederim evliliğiniz canlı tutmaya renk katmaya çalıştığın için...
güzel fikir...
Bayılıyorum yurdumuun böyle enteresan insanlarına.
Kocasına dansöz ha... Ben de eltime rakkas kursu arıyorum bilen var mı?
Mrb canım
Aslında bende hiç kimsenin karşısında kolay kolay oynayamam. Çok utangacimdir ama kendimi zorladım. Dedimki yapabilirsin kızım:)
Ve kocamın karşısında sexi kıyafetleri giyince onunda hayran bakan bakışları karşısında dans edebildim.
Kendine güven canım. ..
eskiden hiç bir hareketi yapamazdım resmen kütük gibiydim.küçükken izleyerek ve arkadaşım göstermesiyle biraz öğrendim ama iyi oynadığım söylenemez.evde ayna karşısında biraz oynabiliyorum ama insanların yanında asla.nasıl kaslıyorum anlatamam bir de utanıyorum sanırım herkes bana ne kadar kötü oynuyor diyecekler die düşünüyorum.bana link falan verseniz nereden öğrenebilirm?
muhteşem benim buna baya çalışmam lazımayrıca yorumlara baktım biraz öldüm gülmekten.evliyim kendi düğünümde bile doğru dürüst oynamadım eşimde çok sever dans edeni oynayanı.bende bariii evde göstereyim diyorum umarım başarılı olabilirim
Ay canim yaa bence sen gizli gizli çalısmalara başla ve kocana sürpriz dans gösteri hazırla.
Super olur ve kocan hayran kalır emin ol. Ve hiç kocamın karşısında yapamam deme yaparsin birazcık prova Tamamdir
mutlaka yapıp şasırtacağım eşimi.benim şöyle bir sorunum var ayna karşısında herşey güzel,ayna olmayınca olmuyor sanki utangaçlığımdan da sıyrılsam güzel olacak.
videolara çalışarak mı öğrendin sende? soruyorum çünkü ilk defa deneyeceğim böyle
valla yapanlara saygım var ama ben şahsen yapamam değil yapmam.çünkü biz kadınlar akşama kadar kendimizi paralıyoruz.eşimiz gelince güzel görünelim diye duş allıyoruz mis gibi giyiniyoruz ama beyler yanımızda kokmuş çoraplarıyla leş gibi ter kokulu gömlekleriyle oturmayı biliyolar. biz niye oynayıp dansetcez onlara.herşeyi kadınlar yapmak zorunda mı.onlarda bize hoş görünmeye çalışsın o zaman bizim gözümüz dışarı kayamaz mı yani.sinir oluyorum böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?