kocasina dansöz!!!

hangi siteymiş cnm söler misin

Mrb canım
Aslında bende hiç kimsenin karşısında kolay kolay oynayamam. Çok utangacimdir ama kendimi zorladım. Dedimki yapabilirsin kızım:)
Ve kocamın karşısında sexi kıyafetleri giyince onunda hayran bakan bakışları karşısında dans edebildim.
Kendine güven canım. ..

merhaba.
Ben oryantal için hiç bir kursa gitmedim.
Öncelikle temel hareketleri öğrendim netten,işte kalça hareketleri,göğüs hareketleri,göbek hareketleri.Bunları iyice oturttuktan sonra beğendiğim dansları üşenmedim uzun uzun çalıştım.Tabi çok dikkatli seyretmek,en küçük hareketi bile kaçırmamak lazım.
1 yıldır denk gele öğreniyorum bu şekilde,daha çok darbuka biliyorum.Ve çok güzel yapıyorum,arkadaşlarıma gösteriyorum mesela çok şaşırırlar orjinal oryantal gibisin derler
Evli olsaydım yapardım eşime,beni alan yaşadı

Bayılıyorum yurdumuun böyle enteresan insanlarına.
Kocasına dansöz ha... Ben de eltime rakkas kursu arıyorum bilen var mı?

Karı-koca değil mi size ne başkalarının özel dünyasından hayatından=))
Madem siz merak ettiniz,o zaman biz de merak ettik,Alaka kuramadım eltinize neden rakkas olmak istiyorsunuz ki

Son düzenleme:

çok merak ettim ben yaa

Cok yaratici yaa, tebrik ederim.
Evli degilim ama evlenince ben de esime boyle seyler severek yapabilirim. Evli bir ciftin kendi evinde boyle cilvelesmesi ne kadar zevklidir kesin.

Hanımlar bence kocalarınıza kesinlikle yapın derim. Hem kocalarımızın gözü dışarıda olmasın dıyorsak bu birazda bizim elimizde)

eskiden hiç bir hareketi yapamazdım resmen kütük gibiydim.küçükken izleyerek ve arkadaşım göstermesiyle biraz öğrendim ama iyi oynadığım söylenemez.evde ayna karşısında biraz oynabiliyorum ama insanların yanında asla.nasıl kaslıyorum anlatamam bir de utanıyorum sanırım herkes bana ne kadar kötü oynuyor diyecekler die düşünüyorum.bana link falan verseniz nereden öğrenebilirm?

Mrb canim... Bende aynı senin gibiydim. Eskiden yapamazdim ve insanlar kötü oynuyor diye hiç kimsenin karşısında oynayamazdim (gerçi hala kimsenin karşısında oynayamam--- kocacim hariç )
Canim sana vereceğim linke bak ve ordan denemeye çalış.
YouTube - Kıza bak nası dans edior anasını satim xD
Kiz çokk sexy oynuyo,, evli/ nisanliysan işine yarar. Bekarsanda ılerde lazım olur

muhteşem benim buna baya çalışmam lazım ayrıca yorumlara baktım biraz öldüm gülmekten.evliyim kendi düğünümde bile doğru dürüst oynamadım eşimde çok sever dans edeni oynayanı.bende bariii evde göstereyim diyorum umarım başarılı olabilirim

Ay canim yaa bence sen gizli gizli çalısmalara başla ve kocana sürpriz dans gösteri hazırla.
Super olur ve kocan hayran kalır emin ol. Ve hiç kocamın karşısında yapamam deme yaparsin birazcık prova Tamamdir

Ay canim yaa bence sen gizli gizli çalısmalara başla ve kocana sürpriz dans gösteri hazırla.
Super olur ve kocan hayran kalır emin ol. Ve hiç kocamın karşısında yapamam deme yaparsin birazcık prova Tamamdir

mutlaka yapıp şasırtacağım eşimi.benim şöyle bir sorunum var ayna karşısında herşey güzel,ayna olmayınca olmuyor sanki utangaçlığımdan da sıyrılsam güzel olacak.

videolara çalışarak mı öğrendin sende? soruyorum çünkü ilk defa deneyeceğim böyle

Aynen canim kendini videoya cek ve istersen ilk onceleri ayna karşısında yap sonra yavas yavas gözlerini kapa ve aynaya bakmamaya çalış. Kendini videoya çekincede güzel prova oluyo

valla yapanlara saygım var ama ben şahsen yapamam değil yapmam.çünkü biz kadınlar akşama kadar kendimizi paralıyoruz.eşimiz gelince güzel görünelim diye duş allıyoruz mis gibi giyiniyoruz ama beyler yanımızda kokmuş çoraplarıyla leş gibi ter kokulu gömlekleriyle oturmayı biliyolar. biz niye oynayıp dansetcez onlara.herşeyi kadınlar yapmak zorunda mı.onlarda bize hoş görünmeye çalışsın o zaman bizim gözümüz dışarı kayamaz mı yani.sinir oluyorum böyle şeylere.

Benim kocam hiç bı zaman kokmuş coraplariyla leş gibi ter kokulu gomlekleriyle yanına oturmayı bırak bana oyle görünmez bile.
Haklısınız bencede hersey karşılıkl..

benimki de oturmaz hiç çok titizdir.burda okuyorum eşim çok dağınık çok pis falan gibilerinden onlar için söyledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…