Kocaoğlu: 'Bu Millet Böyle Yalakadır'

Aziz kocaoğlunu tanımam ilk kez duydum adını ama ilçelerdeki işler nasıl yürüyor az çok biliyorum

'Yalaka' derken seçim öncesi milletin gözünü boyayıp asfalt yapan belediyeye söylemiş.

Bakınız ‘ilçe belediyesi’ hitap edilen. Millete söylememiş, bu millete diye başkanı işaret etmiş, millete yalakalık yapanlara söylemiş ki haklı.

Tabi kirazlı başkanını seçenler olarak algıladıysanız ona bir şey diyemem alınmış olmalısınız....ben kişiye söylediğini anlıyorum bu haberden....

tıksırana kadar yemişler millete bunları söylerken

Bende Kocaoğlu'nun yanında sürekli kahkalarla dinleyen kişiden o elektiriği aldım .

ilk yorumumda da yanlış yaptığını söyledim zira yok sayalım demedim dememde :)
Zaten bu memleketin başına ne geliyorsa birilerinin yok saymasından gelmiyor mu? Türkiye genelini biliyoruz canım zaten evlerinde zor tutulan %50'yi unutmak ne mümkün :) evet ya haklısın aslında kk'nın gündemi değişse ne olur ki memleketin gündemi malum :)
Günlerdir yiyenleri görmekten sıkılmıştık zaten ne iyi ettiniz de yemeyenleri gösterdiniz :)

yok buraya fazla kaptırıp sonra sükutu hayale uğramayın diye söyleyeyim dedim

yok buraya fazla kaptırıp sonra sükutu hayale uğramayın diye söyleyeyim dedim

Yok canım ya ben hayal kurmuyorum ki sükutu hayale uğrayayım :)
uyuyanlar uyumaya ve rüya görmeye devam ediyorlar benim üzüntüm buna

BU cok iyiydi
Simdi bir yanda ulkenin altini kazan soyguncular diger yanda kendi arasinda laf edenler
Biz soygunculari birakip baska suni incir cekirdegini doldurmayan konuyu oturup tArtisirsak , aziz nesine hak vermemek icten bile degil
Bu kadar iciniz almiyorsa cebinizden katrilyonlari calanlarin pesine dusun dimi
Zaten gorduk Kocaoglunun ne denli hakli oldugunu o ses Turliyede, ulkenin en buyuk vurguncusinun karisi alkislanirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…