• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaoğlu: 'Bu Millet Böyle Yalakadır'

adamlar yıllarca bizden çaldılar çırptılar,
millet acından ölürken,19-20 yaşındaki gencecik çocuklar çatışmalarda kolu bacağı koparken şehit olurken bunlar ayakkabı kutusunda para biriktirdi
ayakkabı kutusu sembol yalniz
işin aslı ülkenin yarısını götürdüler
bi anamız,bacımız kaldı
bunlar hiç gözünüze gözükmesin hiç zorunuza gitmesin
adamın biri yalaka demiş ona sarın aklınızı aman birakmayın ucunu
ayrıca ben hiç üstüme alınmadım bu lafı ve eminim benim gibi düşünenlerde üstüne alınmadı
çünkü biz ciddi ciddi bu ülkedeki vatandaşa salak muamelesi yaparak kuru ekmeğe talim ettiren hırsızların insanlığa yaptıkları affı olmayan ayıbın peşindeyiz

bende bir şeye kızdığıımda derim. arkadaşlarım arasında bu millet bunu hakediyor derim bazen...ama içtenmi derim.
yooo.:ssz:
neyse gülüşerek, şakalaşarak denmiş bir sözün içinde hakaret aramak bana göre son derece yanlıştır.
dipnot.
demin verdiğim örnekte olduğu gibi bu sözü hakeden de çok ne acıdır ki.

ilçe belediyesi asfalt veya parke taşı talep ediyor,büyükşehirde bu millet yalaka,fırçayı yer susar diyor,ama bunu gülerek söylüyor...hmm güldüyse şaka yaptı demekki,küçümsediği için gülmüş olamaz elbette :ssz: espri anlayışı dehşet verici başkanın :27:

Büyüklerimizin(!) derdini böyle kelimelerle anlatmasını yanlış buluyorum..
Lakin maalesef doğru söylemiş..
Bu millet başına gelen her şeyi bu yüzden hakediyor.

Valla Kocaoglu yanlis konusmus savunulcak bir yani yok :-) Belediye secimlerinde ona oy vermezler olur biter hani sandik cozuyorya her sorunu :-)

valla gundem hirsizlikla bu kadar mesgulken Kocaoglunun dedigi devede kulak kalir. Oyuzden rica edicem gundemi degistirip hedef kaydirmaya calismayin :-) olmuyo cunku yemiyo kimse gordugunuz uzere

Bırakın çapulcuyu falan fılan evlere şenlik bir de ULANN !!ımız var bizim.İnsanlık hali hepimiz kullanıyoruz ağzımızdan çıkıyor demişti burda bikaçı şimdi mi rahatsız olundu.Geçinizz :ssz:

Bırakın çapulcuyu falan fılan evlere şenlik bir de ULANN !!ımız var bizim.İnsanlık hali hepimiz kullanıyoruz ağzımızdan çıkıyor demişti burda bikaçı şimdi mi rahatsız olundu.Geçinizz :ssz:

ee orda başbakanı eleştirenlerde çıkmış burda ne varki iyi söylemiş diyor,o zaman siz niye rahatsız oldunuz derler adama.ne farkı var ?ya hepsini kınayın ya hepsini savunun,yada geçinizz sizde :6:

Valla Kocaoglu yanlis konusmus savunulcak bir yani yok :-) Belediye secimlerinde ona oy vermezler olur biter hani sandik cozuyorya her sorunu :-)

İnş cnm yaa :1: sandıkta çözülür.Çok içine oturuyor İzmir kendisinin:50:.Alsın büyükşehiri o da rahatlasın bizde.Hem belki ozaman Gavur diye nitelendirdiği biz İzmirliler (aaaa bak birde gavur vardı dimii yaz kenaraaa) Nur yüzlü imanlı piri pak oluveririz ??.Haydi bakalımm durmak yokk yola devam yakın ampulüüü Gavur İzmirdee:28: :28:

Sayın Aziz başkanın eşi belediye otobüsüne biner makam aracını kullanmaz.
Kamuya ait malların kullanımından ve haramdan çok korkarlar.
Evlerinde 8 kasa ve ayakkabı kutusu bulunmadı.Defalarca baskın yediler
haklarında karalama kampanyaları yürütüldü.Hiç bir şey çıkmadı.Metronun en ufak işi için bir
imza 6 ay bekletildi.İstanbul metrosu için aynı iş 3 günde hallediliyormuş.
Saymakla bitmez bunların hiç birini görmeyin neymiş yalaka demiş ayıp etmiş.
Ama bu ülkenin koskoca başbakanı aynı kelimeyi ve burada tekrar yazılması hoş olmayacak
bir sürü kötü kelimeyi kullandığı zaman hiç eleştirilmedi.
Sayın Arınç şeyini şey ettiğimin şeyi derken,daha bugün istifa eden milletvekilleri
için Bilmem nereye kadar yolun var diyemem derken demiş olmuyor mu.

valla gundem hirsizlikla bu kadar mesgulken Kocaoglunun dedigi devede kulak kalir. Oyuzden rica edicem gundemi degistirip hedef kaydirmaya calismayin :-) olmuyo cunku yemiyo kimse gordugunuz uzere

devede kulak kalıyorsa yok sayılabilir yani :27: kk.nın gündemi varsın değişsin yada değişmesin ne önemi var yahu burası bir forum :9: buyurun yemeyenleri okuyup okuyup kendinizi iyi hissedin,yalnız burası Türkiye genelini yansıtmıyor haberiniz ola :34:

Aziz Nesin geldi aklıma...

Aziz Nesin’in yaklaşık 20 yıldır tartışılan... “Türklerin yüzde 60’ı aptaldır” çıkışı da... Yine 1982 Anayasa Referandumu’na dayanır. Tıpkı Müjdat Gezen’in yıllar sonra anlattığı gibi:

“İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi. O zaman referandum yapılmıştı ve oy verenlerin yüzde 92’si Kenan Evren’e oy vermişti. Bu söz oradan kaldı.”

Alıntıdır...

Aziz Nesin ince adamdı vesselam :ssz:Aziz Kocaoğlu bence yüzde vermemekle biraz kabalık etmiş
:1:

Son düzenleme:
Aziz Nesin geldi aklıma...

Aziz Nesin’in yaklaşık 20 yıldır tartışılan... “Türklerin yüzde 60’ı aptaldır” çıkışı da... Yine 1982 Anayasa Referandumu’na dayanır. Tıpkı Müjdat Gezen’in yıllar sonra anlattığı gibi:

“İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi. O zaman referandum yapılmıştı ve oy verenlerin yüzde 92’si Kenan Evren’e oy vermişti. Bu söz oradan kaldı.”

Alıntıdır...

Aziz Nesin ince adamdı vesselam :ssz:Aziz Kocaoğlu bence yüzde vermemekle biraz kabalık etmiş
:1:

Bir uşo gördüm :3:

İnan okuyunca benim de aklımdan Aziz Nesin geçti...İnce ve zeki adamdı vesselam:ssz:

Sayın Aziz başkanın eşi belediye otobüsüne biner makam aracını kullanmaz.
Kamuya ait malların kullanımından ve haramdan çok korkarlar.
Evlerinde 8 kasa ve ayakkabı kutusu bulunmadı.Defalarca baskın yediler
haklarında karalama kampanyaları yürütüldü.Hiç bir şey çıkmadı.Metronun en ufak işi için bir
imza 6 ay bekletildi.İstanbul metrosu için aynı iş 3 günde hallediliyormuş.
Saymakla bitmez bunların hiç birini görmeyin neymiş yalaka demiş ayıp etmiş.
Ama bu ülkenin koskoca başbakanı aynı kelimeyi ve burada tekrar yazılması hoş olmayacak
bir sürü kötü kelimeyi kullandığı zaman hiç eleştirilmedi.
Sayın Arınç şeyini şey ettiğimin şeyi derken,daha bugün istifa eden milletvekilleri
için Bilmem nereye kadar yolun var diyemem derken demiş olmuyor mu.

Aziz Başkanı bi tanısalar zaten...Belki de biz bile fazla temiz fazla saf oldugu için bile eleştiriyoruz.Eleştirdiğimiz nokta bile çok önemli! Dediğin gibi makam arabası bile kullanmayan,belediyeye girişte torpilin ''t''si bile konuşturmayan bir adam için bile karalama kampanyası yaptılar.Kendılerı bıle ınanmıyordu ya gerçi...Demem o ki bir politikacı olamayacak kadar temiz biri Kocaoğlu.Aynı şeyi başka kimse için kullanmam ben.
Bekletilen projelerden bahsetmeye gerek var mı ?? İzmirin hangi projesi ilk teklifte kabul edilmiş ya da 6 aydan az bekletilmiş.Bu konuya girmeye gerek yok :) Üçkuyular metrosu neden bitmek bilmiyormuş?? Neden acaba ?? Herneyse konu İzmir üzerine donen olaylar değil.Yeri gelir oda konusulur.

Birde Aziz Kocaoglu burda ne demeç veriyor ne halka sesleniyor ne de mitingde konusuyor.Neyse ya.Azizzz Başkaann bizeee Kordon Deniz Restoranttaa yemek ismarlaaa:1:

Tokmak : Tayyip Bey
iş benim küfürbazım senin küfürbazından iyidire döndü ama paylaşmak istedim
yok aslında birbirimizden farkımız .Yanlış anlaşılmasın sadece küfür konusunda

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kelime haznesi, argo sözler ve deyimler bakımından maşallah çok zengin!
İnsanlarımız ondan her gün yeni bir şeyler öğreniyor ama ne yazık ki bunların çoğu kaba ve düşük seviyeli!
Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu için kullandığı “Bahtsız Bedevî” tabiri bunun son örneğidir. Malûm “Bahtsız Bedevî, çölde Kutup Ayısı ile karşılaşıp tecavüze uğrarmış!”
Ne kaliteli, ne seviyeli, ne zarif (!) bir ifade değil mi?
Tayyip Bey’in incileri o kadar çoktur ki, hepsini sıralamaya sütunumuz yetmez! Aklımıza gelenlerden bazıları şöyle:
* Alçak… Hain… Şerefsiz… Yalaka… Geri zekâlı! (Muhalif gazeteci ve yazarlara)
* Terbiyesizlik yapma, artistlik yapma lan!
* Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
* Tıksırana kadar içiyorlar…
* Kız mıdır, kadın mıdır, bilemem.
* Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor! (Şehitleri kastediyor)
* Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok!
* Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim!
* …lan bana anayasayı öğretme!
Tayyip Bey’in incileri saymakla bitmez! Bir Başbakanın görevlerinden biri de, insanlarımıza dertlerini küfür ve hakarete başvurmadan, zarafet içinde anlatmaya örnek olmaktır.
Tayyip Bey iyi örnek oluyor doğrusu!

Son düzenleme:
Efsaaa konuyu karıştırıyor :)İzmirden bahsediyoruz.AKP ile bir alakası yok konunun:1: Yalakalık yapmasa da bir başka partidaşı gelecekti zaten Belediye başkanlıgına rahmetli Priştinanın vefatıyla.He 3 dönemdir de meşhur lafınız ''sandık''la görevde kendisi uyandırayım:34: Kendisi dışında yalakalık yapabileceği bir üst mertebe yok şehirde :34: Ben olsam konuya vakıf olmadan bu kadar konuşmazdım.Komik oluyor.

Tokmak : Tayyip Bey
iş benim küfürbazım senin küfürbazından iyidire döndü ama paylaşmak istedim
yok aslında birbirimizden farkımız .Yanlış anlaşılmasın sadece küfür konusunda

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kelime haznesi, argo sözler ve deyimler bakımından maşallah çok zengin!
İnsanlarımız ondan her gün yeni bir şeyler öğreniyor ama ne yazık ki bunların çoğu kaba ve düşük seviyeli!
Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu için kullandığı “Bahtsız Bedevî” tabiri bunun son örneğidir. Malûm “Bahtsız Bedevî, çölde Kutup Ayısı ile karşılaşıp tecavüze uğrarmış!”
Ne kaliteli, ne seviyeli, ne zarif (!) bir ifade değil mi?
Tayyip Bey’in incileri o kadar çoktur ki, hepsini sıralamaya sütunumuz yetmez! Aklımıza gelenlerden bazıları şöyle:
* Alçak… Hain… Şerefsiz… Yalaka… Geri zekâlı! (Muhalif gazeteci ve yazarlara)
* Terbiyesizlik yapma, artistlik yapma lan!
* Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
* Tıksırana kadar içiyorlar…
* Kız mıdır, kadın mıdır, bilemem.
* Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor! (Şehitleri kastediyor)
* Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok!
* Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim!
* …lan bana anayasayı öğretme!
Tayyip Bey’in incileri saymakla bitmez! Bir Başbakanın görevlerinden biri de, insanlarımıza dertlerini küfür ve hakarete başvurmadan, zarafet içinde anlatmaya örnek olmaktır.
Tayyip Bey iyi örnek oluyor doğrusu!

Bülent Arınç'a da yıllar önce bir soru sorulmuştu.

''23 Nisan resepsiyonuna eşinizle mi katılacaksınız ?''

Arınç : ''Bunun cevabı şeyini şey ettiminin şeyidir.'':ssz:

Bakıyorumda Gezi eylemleri sonrası ateşi düşüp durağanlaşan, arada alevlenen siyaset bölümü 17 Aralık'la birlikte tekrar hararetlendi, herkes birilerini savunma derdinde.
Yalakayım, yalakasın, yalakalar sözcükleri dillere pek dolanmış.

Üsluplara dikkat edelim.
Banlarım, banlarsın, banlarlar:34:

Seni bulunduğun mevkii'ye yalakalar çıkarmış o kesin.

2002 seçimlerinde, akpye tepki olarak, "akpye vermektense genç partiye oy veririm daha iyi" diyerek genç partiyi 2. parti çıkaran insanlardan mı bahsediyorsunuz? İzmir zeki insanların çoğunlukta olduğu bir şehirdir vesselam..Yalakalıkla, şakşakçılıkla, odun kömürle işi olmaz.

Chp ye oy veren izmirlilere yalaka mı dediniz siz ben mi yanlış anladım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back