• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaoğlu: 'Bu Millet Böyle Yalakadır'

Aziz kocaoğlunu tanımam ilk kez duydum adını ama ilçelerdeki işler nasıl yürüyor az çok biliyorum

'Yalaka' derken seçim öncesi milletin gözünü boyayıp asfalt yapan belediyeye söylemiş.

Bakınız ‘ilçe belediyesi’ hitap edilen. Millete söylememiş, bu millete diye başkanı işaret etmiş, millete yalakalık yapanlara söylemiş ki haklı.

Tabi kirazlı başkanını seçenler olarak algıladıysanız ona bir şey diyemem alınmış olmalısınız....ben kişiye söylediğini anlıyorum bu haberden....

Tokmak : Tayyip Bey
iş benim küfürbazım senin küfürbazından iyidire döndü ama paylaşmak istedim
yok aslında birbirimizden farkımız .Yanlış anlaşılmasın sadece küfür konusunda

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kelime haznesi, argo sözler ve deyimler bakımından maşallah çok zengin!
İnsanlarımız ondan her gün yeni bir şeyler öğreniyor ama ne yazık ki bunların çoğu kaba ve düşük seviyeli!
Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu için kullandığı “Bahtsız Bedevî” tabiri bunun son örneğidir. Malûm “Bahtsız Bedevî, çölde Kutup Ayısı ile karşılaşıp tecavüze uğrarmış!”
Ne kaliteli, ne seviyeli, ne zarif (!) bir ifade değil mi?
Tayyip Bey’in incileri o kadar çoktur ki, hepsini sıralamaya sütunumuz yetmez! Aklımıza gelenlerden bazıları şöyle:
* Alçak… Hain… Şerefsiz… Yalaka… Geri zekâlı! (Muhalif gazeteci ve yazarlara)
* Terbiyesizlik yapma, artistlik yapma lan!
* Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
* Tıksırana kadar içiyorlar…
* Kız mıdır, kadın mıdır, bilemem.
* Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor! (Şehitleri kastediyor)
* Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok!
* Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim!
* …lan bana anayasayı öğretme!
Tayyip Bey’in incileri saymakla bitmez! Bir Başbakanın görevlerinden biri de, insanlarımıza dertlerini küfür ve hakarete başvurmadan, zarafet içinde anlatmaya örnek olmaktır.
Tayyip Bey iyi örnek oluyor doğrusu!

tıksırana kadar yemişler millete bunları söylerken :47:

Bende Kocaoğlu'nun yanında sürekli kahkalarla dinleyen kişiden o elektiriği aldım .:ssz:

devede kulak kalıyorsa yok sayılabilir yani :27: kk.nın gündemi varsın değişsin yada değişmesin ne önemi var yahu burası bir forum :9: buyurun yemeyenleri okuyup okuyup kendinizi iyi hissedin,yalnız burası Türkiye genelini yansıtmıyor haberiniz ola :34:

ilk yorumumda da yanlış yaptığını söyledim zira yok sayalım demedim dememde :)
Zaten bu memleketin başına ne geliyorsa birilerinin yok saymasından gelmiyor mu? Türkiye genelini biliyoruz canım zaten evlerinde zor tutulan %50'yi unutmak ne mümkün :) evet ya haklısın aslında kk'nın gündemi değişse ne olur ki memleketin gündemi malum :)
Günlerdir yiyenleri görmekten sıkılmıştık zaten ne iyi ettiniz de yemeyenleri gösterdiniz :)

ilk yorumumda da yanlış yaptığını söyledim zira yok sayalım demedim dememde :)
Zaten bu memleketin başına ne geliyorsa birilerinin yok saymasından gelmiyor mu? Türkiye genelini biliyoruz canım zaten evlerinde zor tutulan %50'yi unutmak ne mümkün :) evet ya haklısın aslında kk'nın gündemi değişse ne olur ki memleketin gündemi malum :)
Günlerdir yiyenleri görmekten sıkılmıştık zaten ne iyi ettiniz de yemeyenleri gösterdiniz :)

yok buraya fazla kaptırıp sonra sükutu hayale uğramayın diye söyleyeyim dedim:34:

yok buraya fazla kaptırıp sonra sükutu hayale uğramayın diye söyleyeyim dedim:34:

Yok canım ya ben hayal kurmuyorum ki sükutu hayale uğrayayım :)
uyuyanlar uyumaya ve rüya görmeye devam ediyorlar benim üzüntüm buna :D

Aziz Nesin geldi aklıma...

Aziz Nesin’in yaklaşık 20 yıldır tartışılan... “Türklerin yüzde 60’ı aptaldır” çıkışı da... Yine 1982 Anayasa Referandumu’na dayanır. Tıpkı Müjdat Gezen’in yıllar sonra anlattığı gibi:

“İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi. O zaman referandum yapılmıştı ve oy verenlerin yüzde 92’si Kenan Evren’e oy vermişti. Bu söz oradan kaldı.”

Alıntıdır...

Aziz Nesin ince adamdı vesselam :ssz:Aziz Kocaoğlu bence yüzde vermemekle biraz kabalık etmiş
:1:

BU cok iyiydi
Simdi bir yanda ulkenin altini kazan soyguncular diger yanda kendi arasinda laf edenler
Biz soygunculari birakip baska suni incir cekirdegini doldurmayan konuyu oturup tArtisirsak , aziz nesine hak vermemek icten bile degil
Bu kadar iciniz almiyorsa cebinizden katrilyonlari calanlarin pesine dusun dimi
Zaten gorduk Kocaoglunun ne denli hakli oldugunu o ses Turliyede, ulkenin en buyuk vurguncusinun karisi alkislanirken

Back