ee doğru demiş. yokmu aramızda böyle tipler. var. onları kastettiği ortada.
onları "bu millet"diye telaffuz edip genellemesi ilginç olmuş
sizin mantığınızla hiç bir kötü söz yadırganmamalı o vakit ,öyleya her türlü insan var sonuçta onlar kastediliyordur deyip geçelim
ha birde hani diyoruzya belli kademedekiler söylediklerine daha dikkat etmeli diyebu hepsi için geçerli değilmi yoksa ?
bakın bu demeç vermemiş. yürürken kendi aralarında şakalaşmışlar zaten..videoda bu belli.onları "bu millet"diye telaffuz edip genellemesi ilginç olmuş
sizin mantığınızla hiç bir kötü söz yadırganmamalı o vakit ,öyleya her türlü insan var sonuçta onlar kastediliyordur deyip geçelim
ha birde hani diyoruzya belli kademedekiler söylediklerine daha dikkat etmeli diyebu hepsi için geçerli değilmi yoksa ?
bakın bu demeç vermemiş. yürürken kendi aralarında şakalaşmışlar zaten..videoda bu belli.
genelde çoğul konuşurız bizde kendi aramızdaı bunun gibi..
bu videoyu ben buna cımbızla laf çekmek olarak nitelendiririm. bir şeyler arayıp bulmak maksat.
valla hak verdim adama
şöyle bakıyorumda etrafa, iyi oluyo oh oh az daha çalın ekmeğimizi ağzını yerim alın alın çekinmeyin donumuda alın,gelin ya unutmuşum kulağımın arkası kalmış lütfen tavrında o kadar çok insan varki
ne diyeyim yazıklar olsun bu kadar kör bu kadar sağır dilsiz olunmaz
binlerce insan işe gitmek için parasızlıktan otobüse bile binemezken,adamın biri milyonluk yarış atına keyfe biniyo,özel jetle umreye gidiyo o kutsal topraklarida kirlettiler reklam malzemesi yapa
ve bazı avareler bu insanı avuçları patlayana kadar alkışlıyo
bunlara yalaka bile demem ben iltifat olur
bende bir şeye kızdığıımda derim. arkadaşlarım arasında bu millet bunu hakediyor derim bazen...ama içtenmi derim.kendi aralarında şakalaşırken söylemiş olmak,gerçekte ne düşündüğünü değiştirmişmi oluyor,aksine açıkça söyleyemediği düşüncelerini ağzından kaçırıvermiş oluyor
iyide adam yerel belediyenin asfalt talep etmesi üzerine söylemiş bu lafı,üstünede fırçayı yedimi susar demiş...sizin bahsettiğiniz konulara hiiiç değinmemiş yani
Bence buradaki olay değil sizi bağlayan,görüşleriniz buradaki kişiyle zıt olduğu için böyle düşünüyorsunuz.
Milletimize laf söylenmesinden bu kadar rahatsızsanız aynı hassasiyeti kendi görüşünüzdeki insanlar laf ettiğinde de bekleriz.
ben onlarında yanlış olduğunu düşünüyorum zaten merak etmeyinbakın ben onlarada yanlış diyorum,siz bu konuda "ama bak şunlarda şunu söylüyor"dan öte bişey söyleyebiliyormusunuz ? o zaman milletimize laf söylenmesi kimin umrunda kimin değil açık kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?