• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaoğlu: 'Bu Millet Böyle Yalakadır'

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.594
8.513
358
İstanbul
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Bu millet böyle yalakadır" dediği skandal videosu ortaya çıktı.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER ŞAŞKINLIK YARATTI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kiraz Belediyesi'nin ortak hizmet projesi olarak hayata geçirdiği Çok Amaçlı Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci ve beraberinde çok sayıda kişi ile yürürken görüntülenen Başkan Kocaoğlu'nun söylediği sözler ise şaşkınlık yarattı.

"BU MİLLET BÖYLE, VURDUKÇA YALAKALIĞA DEVAM EDER"

Ege'nin Sesi tarafından yayınlanan görüntüde Kocaoğlu, Kiraz Belediye Başkanı Korkmaz'ın Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet (yürüdükleri yolun asfaltlanması ya da parke taşı döşenmesi) talep etmesinin ardından; Değirmenci'ye dönüp dalga geçercesine şu ifadeleri kullandı:

"Serdar bu millet böyledir vurdukça yalakalığa devam eder, (Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'ı göstererek) bak bu da yalakalık yapıyor. Fırçayı yedi mi susar."

http://m.youtube.com/watch?v=8luyIaq8RgI&desktop_uri=/watch?v=8luyIaq8RgI

ee doğru demiş. yokmu aramızda böyle tipler. var. onları kastettiği ortada.:ssz:

alın bir örnek. ebru gündeşi alkışlayanlar. ne denir bunlara şimdi.:6:

Son düzenleme:
Adam haklı bu mıllete az bıle demıs

Bu kadar yolsuzluga hırsızlıga ragmen hala bırseylerı ıdrak edemeyen basıt ucuz ınsanlar daha beterını hak edıyor

ee doğru demiş. yokmu aramızda böyle tipler. var. onları kastettiği ortada.:ssz:

onları "bu millet"diye telaffuz edip genellemesi ilginç olmuş :53:

sizin mantığınızla hiç bir kötü söz yadırganmamalı o vakit ,öyleya her türlü insan var sonuçta onlar kastediliyordur deyip geçelim :ssz:

ha birde hani diyoruzya belli kademedekiler söylediklerine daha dikkat etmeli diye :34: bu hepsi için geçerli değilmi yoksa ?

sizin mantığınızla hiç bir kötü söz yadırganmamalı o vakit ,öyleya her türlü insan var sonuçta onlar kastediliyordur deyip geçelim :ssz:

ha birde hani diyoruzya belli kademedekiler söylediklerine daha dikkat etmeli diye :34: bu hepsi için geçerli değilmi yoksa ?

Çapulcu...

Kelle...

Benim başörtülü bacım...:36::36:

Ama o diyebilir değil mi,alkışlamaya devam.:46:

bakın bu demeç vermemiş. yürürken kendi aralarında şakalaşmışlar zaten..videoda bu belli.
genelde çoğul konuşurız bizde kendi aramızdaı bunun gibi..
bu videoyu ben buna cımbızla laf çekmek olarak nitelendiririm. bir şeyler arayıp bulmak maksat.

Son düzenleme:
pess :53:

birde körü körüne sahiplenmekten dem vuruluyor:45:

şimdi tekrar düşündümde,gerçekten haklıymış adam :ssz:

valla hak verdim adama
şöyle bakıyorumda etrafa, iyi oluyo oh oh az daha çalın ekmeğimizi ağzını yerim alın alın çekinmeyin donumuda alın,gelin ya unutmuşum kulağımın arkası kalmış lütfen tavrında o kadar çok insan varki
ne diyeyim yazıklar olsun bu kadar kör bu kadar sağır dilsiz olunmaz
binlerce insan işe gitmek için parasızlıktan otobüse bile binemezken,adamın biri milyonluk yarış atına keyfe biniyo,özel jetle umreye gidiyo o kutsal topraklarida kirlettiler reklam malzemesi yapa
ve bazı avareler bu insanı avuçları patlayana kadar alkışlıyo
bunlara yalaka bile demem ben iltifat olur

Yalaka az bile ben olsam neler neler derim... Atatürk hava limanındaki insanlar yalakalar..
Banlanmıcamı bilsem farklı şey derim!

bakın bu demeç vermemiş. yürürken kendi aralarında şakalaşmışlar zaten..videoda bu belli.
genelde çoğul konuşurız bizde kendi aramızdaı bunun gibi..
bu videoyu ben buna cımbızla laf çekmek olarak nitelendiririm. bir şeyler arayıp bulmak maksat.

kendi aralarında şakalaşırken söylemiş olmak,gerçekte ne düşündüğünü değiştirmişmi oluyor,aksine açıkça söyleyemediği düşüncelerini ağzından kaçırıvermiş oluyor :31:

valla hak verdim adama
şöyle bakıyorumda etrafa, iyi oluyo oh oh az daha çalın ekmeğimizi ağzını yerim alın alın çekinmeyin donumuda alın,gelin ya unutmuşum kulağımın arkası kalmış lütfen tavrında o kadar çok insan varki
ne diyeyim yazıklar olsun bu kadar kör bu kadar sağır dilsiz olunmaz
binlerce insan işe gitmek için parasızlıktan otobüse bile binemezken,adamın biri milyonluk yarış atına keyfe biniyo,özel jetle umreye gidiyo o kutsal topraklarida kirlettiler reklam malzemesi yapa
ve bazı avareler bu insanı avuçları patlayana kadar alkışlıyo
bunlara yalaka bile demem ben iltifat olur

iyide adam yerel belediyenin asfalt talep etmesi üzerine söylemiş bu lafı,üstünede fırçayı yedimi susar demiş :27:...sizin bahsettiğiniz konulara hiiiç değinmemiş yani :34:

mesajlarınızı Allahtan ban korkusuyla yazıyorsunuz, ban korkusu olmasa demek neler yazcaksınız..

pislik adi yalaka....
neler neler

Bence buradaki olay değil sizi bağlayan,görüşleriniz buradaki kişiyle zıt olduğu için böyle düşünüyorsunuz.

Milletimize laf söylenmesinden bu kadar rahatsızsanız aynı hassasiyeti kendi görüşünüzdeki insanlar laf ettiğinde de bekleriz.:51:

Son düzenleme:
kendi aralarında şakalaşırken söylemiş olmak,gerçekte ne düşündüğünü değiştirmişmi oluyor,aksine açıkça söyleyemediği düşüncelerini ağzından kaçırıvermiş oluyor :31:

iyide adam yerel belediyenin asfalt talep etmesi üzerine söylemiş bu lafı,üstünede fırçayı yedimi susar demiş :27:...sizin bahsettiğiniz konulara hiiiç değinmemiş yani :34:
bende bir şeye kızdığıımda derim. arkadaşlarım arasında bu millet bunu hakediyor derim bazen...ama içtenmi derim.
yooo.:ssz:
neyse gülüşerek, şakalaşarak denmiş bir sözün içinde hakaret aramak bana göre son derece yanlıştır.
dipnot.
demin verdiğim örnekte olduğu gibi bu sözü hakeden de çok ne acıdır ki.

Son düzenleme:
yalaka lafına karşılık başbakanın söylediği çapulcu kelimesini öne sürmeniz bana çok garip geldi ,

çok güzel bir karşılaştırma olmuş , ne rahatsız edici bir kelimeymiş ki sosyal medyada olsun forumlarda olsun herkes adının bir köşesine sıkıştırmış bu lafı!

koyun adi ahlaksız diyenler aldı başını gidiyo
( son olarak cahiller de eklendi) .

kusura bakmayın benim görüşümde olup karşıt görüşe böyle sözler söyleyen kimseyi göremediğim için eleştirmemişim

Son düzenleme:
Niye çapulcuya takıldınız ki sadece ? Kapı gibi kelle de yazıyor orada.

Ayrıca yalaka yazan ben değilim.:34:

Bence buradaki olay değil sizi bağlayan,görüşleriniz buradaki kişiyle zıt olduğu için böyle düşünüyorsunuz.

Milletimize laf söylenmesinden bu kadar rahatsızsanız aynı hassasiyeti kendi görüşünüzdeki insanlar laf ettiğinde de bekleriz.:51:

ben onlarında yanlış olduğunu düşünüyorum zaten merak etmeyin :34: bakın ben onlarada yanlış diyorum,siz bu konuda "ama bak şunlarda şunu söylüyor"dan öte bişey söyleyebiliyormusunuz ? o zaman milletimize laf söylenmesi kimin umrunda kimin değil açık kanımca :ssz:

yalaka ve diğer kullanılan kelimeleri önceki arkadaş için yazmıştım :34:

siz araya girince çapulcu kelimesinden yola çıkarak cevap verdim... sadece forumdaki bir mesaj baz alınarak yorum yapıldığını bilmiyordum :26:

burada benim tuttuğum taraf şu kelimeyi kullanmış, aaa bak senin tarafta bunu demiş gibisinden laf yarışına girmicem... daha önce çokça yapıldı zaten...

ben onlarında yanlış olduğunu düşünüyorum zaten merak etmeyin :34: bakın ben onlarada yanlış diyorum,siz bu konuda "ama bak şunlarda şunu söylüyor"dan öte bişey söyleyebiliyormusunuz ? o zaman milletimize laf söylenmesi kimin umrunda kimin değil açık kanımca :ssz:

Evet,hem de fazlasıyla.:31:

Back