• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın whatsapp'ını web'de görüntüleme

ayy işte sırf bu yüzden kapatamıyorum şu an
dur deneyeyim bakayım ne olacak.
bi de şeyi fark ettim. mesaj gelince önce bilgisayara geliyor, bir dakika sonra cebe geliyor.

Esinizin telefonuyla nasil baglandiniz laptopa? Sifresi yokmuydu? Zor olmadimi halletmek?

Hiç doğru bulmuyorum böyle şeyleri diğer konuda da yazmıstım boşu boşuna her şeyden kıllanır insan.
Ben bakmam gizli gizli, istiyorsam teli hep benim yanımdadır eşimin uyurken bile oyun oynadığımızdan alır bakarım siliyorsa aldatıyorsa elbet biyerden çıkar paranoyak olmaya hiç gerek yok.
Hem ben anasımıyım babasımıyım ki sürekli kontrol edeyim bir yanlış yapacak mı diye 30 yaşında adamı

Kesinlikle katılıyorum. Bende hiç ama hiç doğru bulmuyorum bu tür şeyleri. Dediğiniz gibi aldatma gibi bir olay varsa şayet, mutlaka fire verir. mutlaka anlaşılır. böyle gizli gizli takip edip, yazışmaları okumalar çok gereksiz. Bir de karşısındakine güvenenler dahi takip ediyor, böyle şeylere bakıyor. Anlayamıyorum.

eğer sildiysem tekrar webden göremem mi
Haa webden diyosunuz siz. Hayir webten goremezsiniz. Web sadece ikinci telefon gibi kullanim icin. Ornegin masa basi calisanlarin telefonunu acmak yerine laptoptan iletisim halinde olmak. Yani telde kaybolan hersey ordanda gider. Telefonun yansimasidir webte gordukleriniz.

Haa webden diyosunuz siz. Hayir webten goremezsiniz. Web sadece ikinci telefon gibi kullanim icin. Ornegin masa basi calisanlarin telefonunu acmak yerine laptoptan iletisim halinde olmak. Yani telde kaybolan hersey ordanda gider. Telefonun yansimasidir webte gordukleriniz.
teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için :KK5:

Dün gece bu sitede toplu katliam çıkmış resmen :mapus: herkes banlanmış.

Yalnız ben bu merak virüsünün yayılmasına karşıyım. Herkesin bir id'i bir süper egosu vardır. İd herkeste her zaman konuşur. Ama süperego onu susturup, kendine çeki düzen vermesini sağlar. Kocam tam bir öküzdür diye konu açan akşam kocasına öküze davranır gibi değil kuzuya davranır gibi davranır. Ben nişanlıyım, açık konuşayım bende merak ederdim ama bir şüphem olmadan yanaşmazdım. Bu dedektif ruhunu KK, kontrol edebilmeli. Hiç şık değil :kahve:

Çok sevimli geldi tebessüm ettim,aslında nahoş bir durum ama ne umdum ne buldum muhasebesi yapınca iyiki bulduğun bu diyorum

Şu web olayını nasıl yaptınız bi anlatsaniza ve ne kadar geçmişe bakilabiliyor?
tam 1 yıl öncesinde ufak bişey yaşadım onu hulabilirmiyim ?

Resmen hobi olarak eşinizin anlık yazışmalarını okuyorsunuz, gerçekten çok çok ayıp bu yaptığınız.

Hadi şüphelendiniz girdiniz baktınız diyelim, bir şey bulamayınca hala "ay merak ediyorum" diye okumaya devam etmek nedir?

ya elbette eşlerin birbirinden gizli saklısı olmamalı ama böyle de olmaz ki. misal ben kapalıyım arkadaşlarımdan da kapalı olan var. saçlarımızı boyatıyoruz foto falan atıyoruz. ya da çocuklarla etkinlik yapıp video çekerek birbirimize atıyoruz. istemem yani eşi görsün ya da ben eşime baktırmam. kızlarla olan konuşmalara bakma cnm derim. ya da kadınsal konuşuruz o yüzden çok da dalmamk gerek. bilemedim şimdi.

Öylesine başlatılmış bu şey , olan güveni de bitirir bence devam ederseniz.
Daha önce yaşadığım bir ilişkimde ben de sürekli takip ederdim. Bakardım mesajlarına vs. Çünkü güvenimi sarsacak çok şey yaşatmıştı. "Madem öyle niye ayrılmadın?"
İnsan sevince aşık olunca bir umut işte ,her şey düzelir umuduyla devam ediyor ama takip etmekten de kendini alamıyor.

Şimdi çok güzel bir birlikteliğim var. Ve hiç aklıma gelmiyor açıp bakmak. acaba başkalarıyla konuşuyor mudur diye düşünmüyorum hiç.
Telefonu da hep ortalıktadır şifresi bile yok :rolleyes:
Bence böyle sürekli ne yapıyor ne ediyor diye takip etmenin sebebi içten içe duyulan küçük de olsa güvensizlik.
Ben bunu zamanında çok sancılı yaşadım.
Hatta öyle abartmıştım ki , internetten telefon dökümlerine bakıp sık görüştüğü numaraları not alıyordum. Whatsapptan profil resimlerine bakıyordum.
O yoksa gizliden arıyordum.
Gizliye kapalıysa aradığım numara,normal arayıp "falan kişiyi aramıştım" diye sallıyordum :KK57:
Böyle hastalıklı bir durum :KK53:
Ama ne zaman bunları yapma ihtiyacı hissetsem altından bir şey çıktı. hissediyorsunuz çünkü bir şeylerin yanlış gittiğini..

Allah o duyguları yaşatmasın kimseye .En önemli şey güven ve huzur gerçekten.

Bazen diyorum bakayım falan napıyor ediyor :bicak: sonra diyorum senin arkadaşlarınla yazışmalarını okusa hoşuna gider mi diye :KK12: veya direk kkdaki yazışmalarınızı okusa hoşunuza gider mi kızlar ona göre düşünüp kurcalayın eşinizin yazışmalarını ;)

Back
X