Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne bea ohaMerhaba Kocanız rüyasında bebek yüzlü bir hatunla evlendiğini sonrasında gece gündüz sex yaptıklarını bayıla bayıla anlatsa sonra da uyanınca sizi görünce tövbe bismillah dedim dese ne hissederdiniz?
Utanmadan nasıl anlatıyo öyle bişey artık aklına öyle düşünüyosa eğer sürekli bilinçaltına yerleşmişSabahtan beri fena halde sinirim bozuk
Merhaba Kocanız rüyasında bebek yüzlü bir hatunla evlendiğini sonrasında gece gündüz sex yaptıklarını bayıla bayıla anlatsa sonra da uyanınca sizi görünce tövbe bismillah dedim dese ne hissederdiniz?
aynen şimdi profiline baktım iki senedir hiç konu yok mesaj yok ama böyle bi konu açmış şşırtıcı benimde sen öyle dedikten sonra dikkatimi çektiErkek üye olduğunuzu düşünürdüm!
aynen şimdi profiline baktım iki senedir hiç konu yok mesaj yok ama böyle bi konu açmış şşırtıcı benimde sen öyle dedikten sonra dikkatimi çekti
evet dediğin gibi dikkatimi çekti işte cnm benimde hemen baktım aynen haklı olabilirsin2 senelik üye ama konu cinsellik olunca acaba diyorsun..
Mesajıda 2 tane ilginç değilmi..
evet dediğin gibi dikkatimi çekti işte cnm benimde hemen baktım aynen haklı olabilirsin
bende ediyorum sen öle yaptıysan cnmDirek kib diyorum..
bende ediyorum sen öle yaptıysan cnm
bende yaptımYaptım bile..
bende yaptım