- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- Konu Sahibi edaligeceler
Ben deģer görüyorum ,iş yapmıyorum ondan demek....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fasulye, soğan karışımı bir kokuyla ütü buharı çarptı yüzüme.
cok dogru ben bu davranislari dogru bulmuyorum zaten.Kocaya annelik yapmak, çorabına kadar ütülemek neden?
Bu yaklaşım ne erkeği mutlu ne de kadını ihya eder...
Hatta tam tersi adamı iter, şu kısmı okuyunca fasulye, soğan karışımı bir kokuyla ütü buharı çarptı yüzüme.
Erkeklerin her istediğini hatta istemediklerini bile yapıp sonra da onlara nankör demek...
Sırf çocuğunuz istedi diye her seferinde ona çikolata alıp dişleri çürüyünce yine ona kızmaktır.
İnsan kimse için paralamamalı kendini, kendisi için bile çünkü ölürken bedenini burada bırakacak.
İlle de yıpratacaksa da kendini bunu sadece çocuğu için yapmalı kadın çünkü ona muhtaç tek can evladıdır.
Ay ben niye boyle yazamiyorum
anlasiliyirum saniyorum anlasilmiyorum bir turlu :)
Kaprisli, tripci, para pesinde gecen kadinlar daha cok deger goruyor, neden bilmem. En azindan benim cevremdeki istatistik boyle. Nedenini bilen bana da anlatsin vallahi ben de cozemedim.
Dogru bazilarida allah razi olsun derBnce bu bi genelleme olamaz. Butun erjekler bu tarife uygun değil..
fasulye, soğan karışımı bir kokuyla ütü buharı çarptı yüzüme.
erkekler saygısız değil yani saygısız olanlar var da buradaki sorun o değil, sorun kadınlarımız kendilerini hamarat, muhteşem ev kadını gibi göstermeye bayılıyorlar. Allah aşkına başka hangi dilde "kocam için çocuklarım için saçımı süpürge ettim" diye bir deyiş vardır?Slm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..
Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."
Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus
Uzuldum adina.
Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar
Sizi tebrik ediyorum baska diycek birsey yok harikasinizerkekler saygısız değil yani saygısız olanlar var da buradaki sorun o değil, sorun kadınlarımız kendilerini hamarat, muhteşem ev kadını gibi göstermeye bayılıyorlar. Allah aşkına başka hangi dilde "kocam için çocuklarım için saçımı süpürge ettim" diye bir deyiş vardır?
ben her sabah kalkarım, ilk işim saçımı tarayıp dişlerimi fırçalamak olur. tek başıma yaşıyorum, çayım demlenirken bilgisayarımı açarım, yazmaya başlarım, çayımı içer kahvaltımı yaparım KK'yı açarım, çayla birlikte 2 sigaram vardır. sigaralarımı içerim. sonra hafif bir makyaj ve üzerimi değiştiririm. sonra evdeki bulaşıktır, toparlanacak şeyler varsa toparlarım, süpürge vs. gerekiyorsa, sonra gerekiyorsa ojeler çıkar, yeniden sürülür, zaten spor saatim gelmiştir, evdeki iş bitmese bile spora giderim, eğer erkek arkadaşım gelecekse zaten sofra kurmak ve salata vs gibi şeyler ve akşam bulaşığı ona aittir, elimi sürmem, tek başıma olacaksam basit bir yemek yaparım. akşam kahve içerim sevgilim evdeyse kahveler bendendir ama ikinciyi isteyen kendisi yapar. ütü yapma konusunda bir faciayım, kesinlikle beceremem, çalıştığım dönemde ütü yapmak için haftalık biri geliyordu, şimdi kendim yalapşap hallediyorum.
eski sözlümün sürekli gömlek, kravat takılması gereken bir işi vardı, elimi sürmezdim, kendisi ütülerdi, bilmiyorum çünkü. yemek bana aitti, ev işlerini bende kaldığı zamanlarda ortaklaşa hallederdik. banyo temizliği onundu, mutfak temizliği benim. cam ve kapılar silinsin diye eve yardımcı birini alırdım ama giysi dolaplarını sözlüm yerleştirirdi. benim evimin kuralları basittir, işler ortaklaşa yapılmak zorundadır. çünkü benim akşam cilt ve saç maskelerim ve ayak bakımı gibi işlerim var, kendime vakit ayırmak zorundayım, aksi durumda mutsuz oluyorum ve şiddeti şefkatinden meşhur bir insan olarak kendim mutsuz olduğumda etrafımda tek bir mutlu canlı barındırmam.
terk edildiğim de oldu, kapımda ağlayıp beni terk etme diyen de.
süs bebeği değilim ( kelimeyi kötü niyetle kullandığınızı düşünmüyorum bu arada) ama kimse için saçımı süpürge de etmem.
öyle kocişime zeytinyağlı fasülyeler pişireyim kadınlarından değilim, canım yemek yapmak istemezse tavada patates soğanla pişirilmiş tavukla idare eder, ben öyle yapıyorum çünkü. haa beğenmeyen mutfağın ocağın tencerenin yerini biliyor, daha iyisini yapabilir.
bugüne kadar kendimi bir erkek için asla paralamadım, paralamayı da düşünmüyorum, bana kazandıracağı bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü. ben bir bireyim kendimi başka biri için helak etmek bana gereksiz bir arabesk olarak geliyor. karşımdakinden de benzer bir tavır görmek istemem. ben kendime yeterim ve kendine yetecek bir insan isterim hayatımda, öyle kimsenin meyvesini soyup ağzına besleyemem, ruhumda yok.
ama ben de değer görmüyorum. yani çorap ütülemeyen değer görüyor diye bir şey yok
Vallahi benim cevremde evet.
Hanim hanimcik, guzel, adam gibi kariyeri olan, para yeme pesinde olmayan kendi parasini kazanan kadinlarin cogu mutsuz, uzgun veya yalniz.
Kaprisli, tripci, para pesinde gecen kadinlar daha cok deger goruyor, neden bilmem. Duzgun kadinlarin yuzune bakan yok.En azindan benim cevremdeki istatistik boyle. Nedenini bilen bana da anlatsin vallahi ben de cozemedim.
Oynak degil de hani hizmetini annesi gibi yapmayacaksin. Bizi hizmetci olarak goruyorlar sonra.
Denk düsmek dye bsy va bnce kimisi saygili olsun yeter der.kimisi hos gorunsn der vs.o da braksn isi gucu suslensn otursn kocasi yapsn madem isleride dinszn hakkindan imansz gelrmisSlm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..
Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."
Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus
Uzuldum adina.
Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar