kocaniz icin degerli olmak istiyorsaniz

yok yahu kızmadım niye kızayım öyle anlaşldıysam özür dilerim :) sadece vakit lazım olduğnu anlatmak istedm.eve geldn 7de çockla mı evle mi yemekle mi kendinle mi uğraşcaksn manasınd4a :KK66:

Ben bekarkende öyleydim çok severim bakımı..Kendim yanlızken bile yaparım kendim için bişeyler. Kocam illa beni beğensin diye değil ben aynada kendimi beğeneyim diye yani. İnsan kendine değer verdiğinde karşıdakide veriyor. Ye kürküm ye demişler..Eşim bana değer vermeseydi ben yine aynı olurdum. İnsan kendini mutlu edecek önce. :KK73:

Ben bekarkende öyleydim çok severim bakımı..Kendim yanlızken bile yaparım kendim için bişeyler. Kocam illa beni beğensin diye değil ben aynada kendimi beğeneyim diye yani. İnsan kendine değer verdiğinde karşıdakide veriyor. Ye kürküm ye demişler..Eşim bana değer vermeseydi ben yine aynı olurdum. İnsan kendini mutlu edecek önce. :KK73:
Çocuk sahibi olunca kadının kendine zaman ayırma si zor oluyor ama salmak ta olmaz asla dışarı makyajsız çıkmam saçlarıma şekil veririm kokumu sürer im.gecen kuoforum abla zaten eşin le iliski yaşamıyorsun agdaya daha geç gel dedi temiz ve bakımlı olmak için illa kocam la yatmak gerekmez dedim belirli bir zaman kendinize zaman ayırınca alışkanlık haline gelir ve kendinizidaha iyi hissedersiniz

arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor
kesinlikle katılıyorum.Gayet açık "kütük"mü? tersten okuduğunda da aynı işte "kütük".Sen ne yaparsan yap olmuyor.

Erkekler icin misler gibi tertemiz ev, utulu coraplar degil, iyi bir arkadas olan es, kendine bakan, kendini temiz tutan es onemli bence. Temiz evi severim ama kendimi paralamam. Evlendigimiz zaman esim bana demisti ki "ben isten eve geldigimde tertemiz bir ev ama yorulmus ve keyifsiz bir es istemiyorum, bana ayirabilecegin enerjin olsun, keyfin nesen yerinde olsun, ev isi umrumda degil". Hakikaten de oyle, bazen ev berbat duruma geliyor; hic umrunda degil. Beraber guler egleniriz, yemekti, filmdi, gunun dedikodulariydi gecer gider zaman. Zaten cogu erkek farki da anlamiyor; bir keresinde hafta sonu cok dagilmis salonu topladim, eve geldiginde "oo temizlik yapmissin bugun" dedi :KK70:

Erkekler icin misler gibi tertemiz ev, utulu coraplar degil, iyi bir arkadas olan es, kendine bakan, kendini temiz tutan es onemli bence. Temiz evi severim ama kendimi paralamam. Evlendigimiz zaman esim bana demisti ki "ben isten eve geldigimde tertemiz bir ev ama yorulmus ve keyifsiz bir es istemiyorum, bana ayirabilecegin enerjin olsun, keyfin nesen yerinde olsun, ev isi umrumda degil". Hakikaten de oyle, bazen ev berbat duruma geliyor; hic umrunda degil. Beraber guler egleniriz, yemekti, filmdi, gunun dedikodulariydi gecer gider zaman. Zaten cogu erkek farki da anlamiyor; bir keresinde hafta sonu cok dagilmis salonu topladim, eve geldiginde "oo temizlik yapmissin bugun" dedi :KK70:
n ya
Çok haklısın BACIM en iyisini yapıyorsun. Temiz ev bakımlı çocuklar boş. Ben çalışan bi bayanımtemizliğe çocuklara önem veririm. Beyefendiye Yaranamadim 40 gün once doğum yaptım. 1 haftadır annem gelmiş. Anneme kızını sevmiyorum. Kizini al git. Kızın bana çok iş yaptırıyor. Gezmeye gitmiyor. Gezmeme izin vermiyor! ! 7 yılı evliyim 7 yıl önceki meseleleri söylüyor . Tamam eskiden eskiden hatalı şeyler olabilir. Şimdi yok ama adam hep geriye bakıyor. Ona git dava aç diyorum sen git diyor. Çok kötü durumdayım. Iki çocuk var

Bence arkadaşlar eslerimizi çok önemsiyoruz onlarin kendilerini bişey sanmalarinin tek sebebi biziz.kocalarimizi fazla simartmiyalim .onlar gibi çoğu sorunu takmiyalim.onlar bizi bu kadar ciddiye almıyorlar emin olun .:KK43:

Şans olduğuna inanıyorum. İnsanın içiyle, yüreğiyle alakalı. Nice normal kadınlar gördüm ( hani şu süs bebeği olmayan) eşleri peşinde pervane nice güzellerini gördüm kimsenin salladığı yok.. :KK51:

bence de bu durum boyle oluyo
kadin evde aman butcemiz kisitli sunu almiyim ucuzundan aliyim aman ben giymiyim esim cocugum giysin ben ucuzuyla idare ederim vs dusunuyorken adam disarda pahali giyinen kusanan erkegin parasini catir catir yiyen bayanlara okuzun trene baktigi gibi bakiyo.oysa benim esim de bizi dusunmeyip bunlari alsa kendine bu bayanlara bin basar diye dusunmuyo.o yuzden benim felsefem boyle konu kendim olunca kocamin parasini catir catir harcarim oyle biraz tutumlu olalim falan laflarini duymuyorum.hayir madem calismami istemiyorsun o zaman benim ihtiyaclarimi sonuna kadar temin edeceksin dimi ama.ev hanimi oldugum icin oyle kasina kasina oturamiyorum.sabah esim kendisi kalkar hazirlanir kapiyi cekip cikar biz kizimla uyku keyfi yapariz.sonra kalkar isimi gucumu yaparim mutlaka ama esim icin degil ben evimi temizlemegi seviyorum bazilarinin aksine ben o zaman kendimi dinc hissediyorum.sarj oluyorum birnevi.
ama bakimimi da mutlaka yaparim sacim fonlu tirnaklarim ojelidir yuzumdeki her zaman hafif makyaj vardir.giyim kusam da yerinde.ben hem kendim icin hem esim icin bakimliyim.

Valla benim eşimin ailesiyle iyi ol onlara el pencee divan dur gerisi bos Ister yemek yapma ister hiç bişe yapma.hic aramaz böyle bi insan evlenince ailesiyle evleniliyormus geç anladım.

bencede çok doğru. hiç öyle uzak dururum alakam olmaz diyemiyorsun. birde evlendikten sonra ailesine daha mı düşkün oluyor bu erkekler yoksa bana mı öyle geliyor? benim eşimde bi gün tatil yapmamış ailesiyle şimdi gözümün içine bakıyor yazlıklarına gidelim ailesiyle tatil yapalım diye.

Bir arkadaşım, ben evlenmeden önce" sana 7 yıllık evliliğimin en önemli tecrübesini söylemek istiyorum" demişti.

Kadınlar, evde sürekli iş yaptığında erkekler onları kirli yerlerin temizleyicisi olarak görüyor...
Nerede kirli/pis bir yer varsa orada onu temizleyici vardır o da kadındır, erkekler böyle bakıyor olaya...
Mutfak, banyo, tuvalet, hatta bebeğin altı kirliyse onu temizlemek de kadının görevi...

Arkadaşım bunu yaşayarak tecrübe etmiş, ben onun tecrübelerinden faydalanıyorum... Eşim h. sonu evde yokken temizlik yapıyorum mesela... Doktora yaptığım için sürekli kitap okumam gerekiyor. Eşim zaten bu konuda olumsuz bir şey söylemez. Ama yapmamış olsaydım da arkadaşımın sözünü dinler ve eşimle bir aradayken sürekli kirli yerlerin temizleyicisi pozisyonundan çıkar ve benim de en az onun kadar nitelikli işler yaptığımı gösterirdim...

Erkeklerin bakış açılarını çözdüğümüzde çözüm bulmak kolaylaşıyor...

X