• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanın dışarı çıkma sıklığı ve süresi

Hayathayat09

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
110
41
13
Merhaba hanımlar

öncelikle belirteyim bi arkadaşım için yazıyorum.Benim kendi ilişkime hayrım olmadığından size danışmak istedik.

Arkadaşım 1 yıllık evli eşi normalde iş dılında hiç çıkmazdı.Ancak son 4 aydır bi arkadasının buraya atanması sebebiyle haftada bir iki çıkıyo.iş çıkışı hiç eve gelmeyip gece 11 de eve gelio hafta içi çıkarsa.Haftasonu çıkınca da pazar çıkıyo ve öğlen 3 gibi çıkıp akşam 11 12 de gelio. Güven problemi yok arkadaslarıyla görüştügünü bilio tlf mesajları ve konusmalardan.
Ancak haftada bi iki bu kadar süre çıkmak sizce normal mi?
Bu durum için sürekli kavga ediyorlar ne yapmalı arkadasım yani insan karısını kıskanır onun da gönlünü yapar güzel de biri ne yapmalı?
Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: Bugün çıkmıcaksn die kavga etmişti ben de bunaldım birlikte bişeyler yapalım diye. Adam çıkmış şu an ve arkadasım da mesaj atmış daha önce konustum seni uyardım ama sende düzelme yok senden bana koca olmaz eşini ihmal eden arkadasları için huzurunu bozan adamı istemiyorum diye. Umarım büyümez

Son düzenleme:
Normal mi degil mi bilemiyorum, bu biraz da iki tarafin isteklerine bağlı bir durum.
Biz eşimle arkadaslarimiza bu kadar çok vakit ayirmayiz mesela.

Ama kavga ettikleri halde adam gitmeye devam ediyorsa pek yapacak birsey yok gibi geliyor. Belki eşiyle birlikte yaptiklari aktiviteleri arttirabilirse arkadasina daha az vakit ayirabilir. 🙄

Normal mi degil mi bilemiyorum, bu biraz da iki tarafin isteklerine bağlı bir durum.
Biz eşimle arkadaslarimiza bu kadar çok vakit ayirmayiz mesela.

Ama kavga ettikleri halde adam gitmeye devam ediyorsa pek yapacak birsey yok gibi geliyor. Belki eşiyle birlikte yaptiklari aktiviteleri arttirabilirse arkadasina daha az vakit ayirabilir. 🙄
Çocuk yok iş dısında da hep birlikteler. Haftada bir çıkabilir belki ama uzun süre duruyo o adamların eşleri nasıl izin verio anlamıyorum

Ne yapmalı peki. Kavga halindeler bu yüzden
Kavda pek çözüm olmaz.
Bence arkadaşınız hafta sonu için sinema bileti alsın sürpriz bugün sinemaya gidiyoruz parasını da önceden vermiştim desin.
Birkaç hafta donra başka yere bilet alsın vs bu şekilde kendisi yapsın programını.

Çocuk yok iş dısında da hep birlikteler. Haftada bir çıkabilir belki ama uzun süre duruyo o adamların eşleri nasıl izin verio anlamıyorum

"İzin alan erkekte nebileyim" 😂😂😂 litfeeen bazi hanimlarin cok zoruna gidiyor izin alan bir erkek oldugunu duymak. 😁

Şaka biyana izinden ziyade herkes ayni şekilde dusunmuyor. Bazi çiftler bunu sorun etmiyor, kadin kendisi de arkadaslariyla uzun vakit geciriyordur belki ya da adam evde olmayinca kafasini dinliyordur. 😁

"İzin alan erkekte nebileyim" 😂😂😂 litfeeen bazi hanimlarin cok zoruna gidiyor izin alan bir erkek oldugunu duymak. 😁

Şaka biyana izinden ziyade herkes ayni şekilde dusunmuyor. Bazi çiftler bunu sorun etmiyor, kadin kendisi de arkadaslariyla uzun vakit geciriyordur belki ya da adam evde olmayinca kafasini dinliyordur. 😁
Ay izin de güya bu da alıyomş ama cevap evet olacak yoksa dinlemeyip kavgayla yine çıkıyomş

her ilişkinin dinamiği ve aradaki iletişim farklı. kişilerin ilişkiden beklentileri de farklı. haftada bir arkadaşlarla buluşmak bence kötü değil. ayrıca dönüş süresine yolda geçirdiği zamanı da eklemek lazım, herhalde hep evinin dibinde görüşmüyordur.

kavga çözüm değil bana göre.

eşiyle beklentiler üzerine güzel bir konuşma yapması lazım.

her ilişkinin dinamiği ve aradaki iletişim farklı. kişilerin ilişkiden beklentileri de farklı. haftada bir arkadaşlarla buluşmak bence kötü değil. ayrıca dönüş süresine yolda geçirdiği zamanı da eklemek lazım, herhalde hep evinin dibinde görüşmüyordur.

kavga çözüm değil bana göre.

eşiyle beklentiler üzerine güzel bir konuşma yapması lazım.
Yapmş da çözüm yok. Ya kabul edecek bu uzun görüşmeleri ya da böyle kavgayla da ne kadar gider bilmiyorm

Yapmş da çözüm yok. Ya kabul edecek bu uzun görüşmeleri ya da böyle kavgayla da ne kadar gider bilmiyorm

iyi de görüşmeler neden uzun geliyor onu anlamadım.
iş çıkışı ortalama 5:30-6 desek; buluşmak en iyi ihtimalle 7, 2-3 saat oturulur.. geri dönüş de 1 saat sürse 11i bulur yani.
sorun uzun sürmesi mi, sık olması mı ?

bence asıl sorun adamın arkadaşınızla vakit geçirmekle ilgili sıkıntısı var.. beraberken aktiviteleri nasıl şekilleniyor mesela ? sinemaya gittiklerinde hep romantik komedi mi izleniyor ? evdeyken sürekli sarılıp oturmak mı istiyor arkadaşınız ?

tamamen tarafsız bakıyorum şu an konuya..

iyi de görüşmeler neden uzun geliyor onu anlamadım.
iş çıkışı ortalama 5:30-6 desek; buluşmak en iyi ihtimalle 7, 2-3 saat oturulur.. geri dönüş de 1 saat sürse 11i bulur yani.
sorun uzun sürmesi mi, sık olması mı ?

bence asıl sorun adamın arkadaşınızla vakit geçirmekle ilgili sıkıntısı var.. beraberken aktiviteleri nasıl şekilleniyor mesela ? sinemaya gittiklerinde hep romantik komedi mi izleniyor ? evdeyken sürekli sarılıp oturmak mı istiyor arkadaşınız ?

tamamen tarafsız bakıyorum şu an konuya..
Dışarda sürekli tavla kagıt oynuyolarmış yani biri yendi şunu ısmarlasın şuraya gidelim hadi gel rövanşını alalıö gibi

Nasıl? Yardımcı olun lütfen
valla gözünü karartıp resti çekicek arkadaşınız."ya aklını başına alır evli olduğunu hatırlarsın ya da bekar hayatına geri dönersin" diye, sonra da "kararını verdiğin zaman yanıma gelirsin konuşuruz şimdi otur düşün" deyip kendi haline bırakacak adamı kararını verene kadar konuşmayacak.tamam evlenmek demek işten eve evden işe , hiç sosyal hayat olmadan yaşanan bir şey değil.kadının da adamın da kendi çevreleri olması lazım.ama sürekli sürekli bu biraz fazla ya.

İzin almıyor olabilirler mi? Şahsen ben eşimden izin almam, ondan da öyle bir beklentim yok. Sadece haber veririz gerekli gördüğümüz noktada danışırız. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben de nasıl insanlar iş dışında hep karı koca bir arada olabilir onu anlamıyorum. İki tarafın da gerek arkadaşlarına gerek kendine eşinden bağımsız zaman ayırabileceği alanı olmalı. Süre bana uzun gelmedi 6da işten çıksa bir saat gidiş bir saat dönüş yolu desek arkadaşıyla geçirdiği zaman 3 saat

Kocasını evde dizini kırıp beklemesin, o bir program mı yaptı, hemen o da arkadaşlarıyla plan yapsın, kendi ailesi ile zaman geçirsin. Kendi de birşeyler yapınca kafası dağılır. Ayrıca eşide karısı kendine ihtiyaç duymadan dışarı çıkmaya başlayınca kendi eskisi kadar gitmek istemez.

Back