Kocamla yine küsüz

Meryy55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
2
0
36
40
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum umarım doğru yerdeyimdir☺
1,5 yıllık evliyim ve 5 aylık hamileyim. Geçen haftalarda eşimin babaannesi felç geçirdi yoğun bakıma aldılar. Bizde kalktık ziyarete gittik başka illerdeyiz bu arada 4 saatlik yol. Bu hafta sonu eşim annesiyle tekrar ziyarete gitmeye karar verdiler kayın validem sen gelme canın ağır yoruluyosun dedi günü birlik gidip geri döneceklerdi.( Buarada geçenki ziyarete gittiğimde ertesi gün yataktan kalkamadım heryerim şişti 3gun izin aldım işten. ) neyse bunlar tam yola çıkacakken hafta sonu orada kalmaya karar verdiler.esim sen gelecek misin dedi hayır istemiyorum dedim. Neyse bunlar gittiler (eşim trip atarak gitti buarada gitmedim diye) ertesi gün eşim aradı herkes seni soruyor neden gelmedi diyolar bende hasta gelmedi yatıyor diyorum millete dedi. Bende kızdım ben hastamıyım eşim hamile yola dayanamıyor diyemedinmi dedim telefonu suratına kapattım. Daha ne o aradı beni nede ben. Ertesi gün oldu eşim geldi hiç konuşmadık gitti yattı. Sinirlerim çok bozuk zaten hamilelikte iyice koptuk birbirimizden çocuğa bişey olur diye cinsellik yok ilgi yok alaka yok topu topu 2 yada 3 kere gelipte karnımı sevmiştir. Iş yapma yorma kendini dikkat et diyor ama elini hiçbirşeye sürmüyor. Çok bunaldım artık beni anlamaması bana yardımcı olmaması evde iki yabancı gibi takilmamiz yordu artık beni.

Yani sen hamilesin, canim istemiyo desen bile anlayis gostermesi gerekirdi ama seninde telefonu yuzune kapatmaman gerekirdi canim. :/ ben hamileyken 1saatlik yola cikmazdim zaten dusuk tehditi vardi surekli. Ama esim surekli randevulara bnmle girdigi icin oda duyardi doktorun dediklerini ve ustume gelmezdi. Esin randevularina giriyormu? Girmiyorsa onun icin siradan hamilelik herkes 12saatlik yola cikiyo bnm esim 4saat yola cikamadi diye dusunuyo olabilir.

Giriyor canım randevularıma benden daha çok takip ediyor hatta randevularımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…