Kocamla evde aktivite

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
32
Selam hanımlar..
Kiminiz eşimle ne kadar sıkıntılar yaşadığımı biliyorsunuz..
Rabbime binlerce kez şükürler olsun şuan iyi gidiyor, 1 hafta oldu ama.. Önceden kızdığım şeylerin çok anlamsız olduğunu farkettim kendime boşuna sıkıntı stres yaptığımı farkettim çok şükür kendimi frenleyebiliyorum.. Dualarla uğurluyorum eşimi rabbime emanet ediyorum kıskançlığımı yeniyorum sanırım yavaş yavaş..

Gelelim konuyu açma sebebime..
Biz eşimle hep gezerdik dışarda çok takılırdık. (hatta ev işlerini öyle salmıştım ki pislik götürüyordu..)
Şimdi daha çok evde zaman geçirmek istiyorum.. Onu daha da eve bağlamak istiyorum.
Ama içimdeki o eğlenceli kızı da bastıramıyorum ne bileyim sadece evle ilgilenen monoton bir hayat sürmek istemiyorum ama evdeyken de eğlenceli hale getirmek istiyorum..

Bizim şuanki ev rutinimiz şu şekilde.. Eve gel yemek yap, ye, topla, bir iki ev işiyle ilgilen, çayla bişeyler yiyerek dizi izle, meyve ye.. o sırada gözler düşer ve yatış.. Tabi bunları yaparken konuşuyoruzda ama az yani ne bileyim bana mı rutin geliyor bunlar.. (Tabi sevişme de oluyor haftada 2 kere filan ama bu genel rutin..)

Eve tavla aldım (nadiren oynarız, artık hevesimiz kaçtı ondan) - jenga aldım (çok nadiren oynuyoruz akşamları sarmıyor pek) - dart aldım (hiç oynamadık, bir iki dedim isteksizdi bende ısrar etmedim..)

Eşime puzzle alayım hayatım yaparız dedim olur aşkım dedi ama onun pek ilgisini çekmez bence alacağım ama ben daha ilgisini çeken birşey olsun istiyorum.. Playstation alalım dedim bi ara evde aktivite olsun diye ama almadık daha baya bir sürer almamız muhtemelen..

Size soracağım şu ki sizin eşinizle evde yapmaktan keyif aldığınız aktiviteler var mı, hoşunuza giden ne bileyim işte beraber uğraşmaktan keyif aldığınız.. (sex dışında :))
Tavsiyeleriniz için şimdiden Allah razı olsun.. Amaç eşimi eve iyice alıştırmak ve monotonluktan kurtulmak..

Biz genelde film,dizi izleriz.
Türk kahvesi eşliğinde dedikodu yaparız.
Bizde öyle canım yani hep bişeyler izliyoruz ama eşim bişeyler izlerken pek konuşmuyor ben konuşuyorum gülüyorum filan o da arada katılıyor bazen dediğimle kalıyorum sadece gülümsüyor filan..
Evi eğlenceli hale getirmek pek mümkün değil sanırsam..

Müzik açıp dans edin :) birlikte ortak bi kitabi okumaya başlayın. Spor yapın (biz mesela jillian 30 day shred videolarını açıp birlikte spor yapiyorduk bu yaz) birbirinize masaj yapın. ben mesela ne zaman eşime masaj yapsam insan sırf şunun için bile evlenir der PlayStation varsa birlikte oynayın yoksa PlayStation kafeye gidip oynayın. Evde karaoke yapın...

Hepsi tam benlik tavsiyeler kuzum ama ahh eşim de öyle olsaydı iyidi.. Kitap aldım sevdiği türden (normalde okumayı sevmez) iki sayfa okudu bıraktı.. uykusu geliyormuş.. Spor olayını denedik bi ara ama yorgun geliyor zaten dinlenmek istiyormuş.. Ben ona masaj yapıyorum uyumadan önce çok hoşuna gidiyor.. Şarkı söylemeyi dinlemeyi sevmez..
Rabbim sizin muhabbetinizi arttırsın inşallah canım..

Allah razı olsun siz de inşallah ortak seveceginiz şeyler bulursunuz. Biz de zaten hergun yapmıyoruz yoksa ondan da sıkılır insan :) arada yapınca keyifli oluyor

Biz de bu aralar monotonlaştık. Film,dizi,çekirdek çay:)) bide sex ama o da sıktı artık valla bende arayış içine girdim.

O ses Türkiye başlıyormuş.
Onu izleyip kimim sesi güzel kim detone diye yorum yapın, zevkli oluyor.

Emira SY İnşallah canım bakalım aartık bulacağız birşeyler..

Siminru kıskançlık krizlerine gireriz valla canım..

Şarkı yarışmasından nasıl kıskanlık krizlerine giriliyor ki?
Canım hani ne bileyim çok açık giyinenler yada birbirlerine yaklaşımları oradakilerin filan..
aslında yanlış ama.. belkide izleyerek bu zincirimi kırmam gerek..

Canım hani ne bileyim çok açık giyinenler yada birbirlerine yaklaşımları oradakilerin filan..
aslında yanlış ama.. belkide izleyerek bu zincirimi kırmam gerek..
Allah Allah!
Televizyondaki şarkı yarışmasındaki kadınların açık kıyafetini kıskananı da ilk defa duydum.
Yanlış değil de tuhaf.
Kafanızda farklı takıntılar olabilir mi?
Yoksa eşiniz gerçekten hiç güvenilmez bir adam mı?

Canım eşim güvenilir bir adam ama işte bu benim takıntılarımla ilgili birşey sanırım.. Bunu yenmek için çabalıyorum..

evli değilim ama eşimle egzersiz yapmak, dans etmek,kşta okumak film izlemek isterdim.

Ben eşimi evde bulunca şükrediyorum :))) biz hafta içi bir tüm günü kendimize ayırıyoruz ve şehir şehir geziyoruz. Yakın şehirlere arabayla, uzak olanlara da uçakla gidiyoruz ertesi gün dönüyoruz güzel oluyor :)

dediğimle kalıyorum çok güldüm ya

@formhealty zevklerimiz biraz farklı sanırım kuzum inşallah beraber çok ortak noktan olan biriyle mutlu huzurlu hayırlı bir yuvan olur..

J Janet Jak Esim kuzum daha ne istiyorsun.. Maşallah ne güzel..

eliif92 canım seni güldürdüğüme sevindim.. inşallah bu takıntılarımızdan kurtuluruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…