Kocamla ev arkadaşıymışız ! Boşanıyoruz !

Ya neden bu kadar arabesksin. Ben de öğretmenim ben de bosaniyorum. Adam zaten senle evli değil. Kağıt üzerinde evli olsan ne yazar. Sarıl cocuguna. Boşver gerisini. Yuva yuva demeyin olmayan yuvalara. Hep evim dedim hiç yuvam demedim.
Hayat güzel bu kadar üzme kendini hasta olursun sonra
Herkesin Duyguları Düşünceleri farklı..arabesklik değil bu,bir nevi şok diyelim

eşinin karaktersizliğini kendine çevirme lütfen.. hergün farklı odalarda ayrı yataklarda üzülüp evde iki yabancı olmaktansa bas tekmeyi gitsin.. kızın sana yeter o uçkuruna düşkün karaktersiz adam olsa ne olmasa ne..
okumuşsun mesleğin elinde evvelAllah kimseye eyvallahın olmadanda yaşarsın.. ne malüm ömür boyu yanlız olacağın belkide mutluluğu başkasında bulacaksın.. herşeyin hayırlısı de yoluna bak bence..

Eski konularınızı da okudum da adam zaten travmatik bir çocukluk yaşamış, aile kavramı olmadan büyümüş. Zihninde bu durumla ilgili birçok sorun olduğunu düşünüyorum. Yanlış bir evlilik yapmışsınız. Ama kader, kısmet denecek birşey yok.
Ben de 2 küçük çocuğuyla boşanmış bir kadınım. Karar verme, yeni düzen kurma aşamaları biraz güç olabiliyor ancak sonrasında rahat ve huzurlu bir yaşama kavuşacaksınız.
Ben yapı olarak haksızlığa gelemiyorum, gemileri yakıyorum ve bundan pişman da değilim. Mutsuz olduğum evliliğe devam etmedim. Ara sıra gelgitler yaşadığım oluyor, yalnızlık, sevgi ihtiyacı vb.... Ancak sağlıklı düşününce mutsuz ve sonu belirsiz bir evlilik içinde olmaktansa yalnızlığın zorlukları daha başedilebilir. En azından psikolojim daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet çok Haklısınız.Sevgi ilgi eksikliğini bu evin içindeyken de yaşıyorum.Kendime yeniden mutlu olma şansı vericem.Evet çokkkk yanlış bir evlilikti bu

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce de kötü giden evliliğimle ilgili konular açmıştım.İki yılımız daha dolmadı ama hamilelikle beraber zaten aramızdan eksik olmayan mesafe daha da açıldı lohusalıkta daha da şiddetlendi Büyğk bir kavga ettik ağır laflar etti ve ben burda konu açmıştım.konu açtıktan sonra Eşyalarımı toplamaya koyulmuştum ama 1 aylık sürekli Ağlayan uyumayan bir bebekle Devamını getirememiştim.Toplanma işine ara verip şehir dışına aileme ve kardeşime gidip toplsm 3 hafta sonra geri dönmüştüm.Eşim bu süreçte akıllanmıştır gibiydi sürekli aradı bebeği sordu fln.Döndükten sonraki şu iki haftalık süreçte de bana bulaşmamaya çalıştı ama bunu sadece Çocuktan ayrı kalma korkusuyla yaptı bence çünkü benimle yine herhangi bir sohbeti olmadı,hamilelik ve kohusalıkta cinsellik olamamıştı ve ben gelince de olmadı.Kırgınlığım deva ediyo gönlüm alınmadı ve hamileliğin 3.ayında cüzdanında gördüğüm prezervatif,telinde bir Ksdını erkek adıyla kaydetmiş olması ve evde iki aurı zamanda gördüğüm yabancı saçlar aklıma geldikçe yanaşasım gelmiyor,o da yanaşmıyor gönlümü alma Evliliği toparlama gibi bir derdi yok.

Bakıcı seçimi konusunda bir Tartışma daha yaşadık,çok şiddetli değildi.o gece koltukta yattı.Ben yatak ayırmıştım bir defasında,6 gün..ve hiç gelip ilgilenmemişti,onlar geliyo aklıma.
Tartışmamızda bana ev Arkadaşı olduğumuzu söyledi.bütün masrafları ikiye bölelim dedi,hep diyordu zaten.Normskde evlendiğinizden beri (20 aydır) evin giderleri bende bir de ayda 600 eft yapıyorum ona.Eve be alınacaksa ben aldım hep,Bebeğin tüm ihtiyaçlarını da ben aldım kendisinin iki zıbın üç tulumu var sadece.Bunları inanin ki hiç önemsemedim parası bittiğinde para da verdim.Tek isteğim huzurlu bir yuvam olsun,ama olmadı.sevgi saygı ilgi görmüyorum cinsellik yok arzulanmıyorum galiba ve kırıldığımda kaile alınmıyorum ben odada ağlarken o Mısır patlatıp güldür güldür izliyo maç seyrediyor.Bu evlilikte tutunacak bir dal var mi sizce ? Evet yok !

Ben onunla konuşaçmadığımda o hiç konuşmuyo keyif yapıyo yokmuşum gibi davranıyor.Birksç saat önce yatağıma gelip ona whatsapptan uzunca bir mesak attım boşsnms kararımı ve duygularımı yazdım.Ne cevap yazdı ne geldi kaldı kü gelse de bişey değişmezdi kararım net ! Ve koltukta uyuyor şu an.

Bu kadar kolay vazgeçilen bir insanım ben demekki.Görğyorum ki boşanmak için geç bile kalmışım.Şubat Ay'ı girmeden taşınacağımı yazdım.Annemi bebeğime bakması için çağıracağım.Bu arada öğretmenim,ailemle farklı şehirlerdeyiz boşanınca ailemin yanına gitmem gerekmiyor çocuğa ds kendime de bakabilirim.Bakslım o bir ton borçla benim desteğim de olmadan napıcak !

Bana bişeyler yazın kızlar.36 yıl sonra Evlenip 2 yıl bile dolmadan ayrılıp eski yalnızlığıma geri dönmek koyuyor bana :KK43: ama bebeğim var çok şükür onunla yalnız Değilim.Çok zor olacak mı bu süreç ? Boşananlar yeni duruma nasıl alıştınız ?

Dertleşmek istiyorum

Yani öncelikle iyi tarafından bakıp yorum yapmak istiyorum.
Acaba siz mi tekrar bir yakınlaşma gösterseniz ,gözlerinin içine bakarak ne istediğinizi tüm hissiyatınızla anlatsanız .
Belki o da gurur yapıyor ve ortada sebep yok iken ciddi birşey evlilik bitme noktasına geliyor.

Eşiniz kötü bir eş
Hayatınızdan kaybettiginiz iki yıla üzülmek değil, kazandıgınız ortalama insan ömrüyle kıyaslarsak 45 yılı kar sayın kendinize
Bu sartlar altında hep süpheyle kavgayla mutsuzlukla belki aldatılmayla değersizlikle gececek 45 yıl daha oldugunu düşünsene
Hem evladınızda varmıs mesleğiniz elinizde aileniz arkanızda daha ne olsun

Çok üzücü bir durum ... siz bu evlilikte de yalnızsınız ve bu adamdan beklenti içindesiniz bu size daha çok zarar veriyor... çünkü çaba göstermiyor sizi umursamıyor... boşanmanın sizi daha mutlu edeceğini düşünüyorum... yalnızlığı paylaşan değil sizi daha çok yalnızlaştıracak bir adam bu... sizi anlıyorum çok zor ama Emin’im ki çok daha iyi hissedeceksiniz... umarım sizin ve yavrunuz için en hayırlısı olur...

18.haftaya kadar düşük riskinden dolayı ilişki yasağı vardı.Sonrasında da "hamile Kadınla mı ıyyy" diyerek beni reddetti.
O zaman sizin sıkıntınız hamilelik öncesine dayalı genel olarak bir sevgisizlik hali. Başta benim eşim de çekindi; anlattım hatta yararlı falan dedim. İnternetten makaleler gösterdim sonra gayet normale döndük. İkna yoluna gitme din mi? O beni istemiyorsa ben onu hiç istemem mi dedin?

boşanıcaksanız eğer lütfen gurur yapan kadın olmayın yaptığını yanına koymayın. evin masraflarına artık karışmayın aksine para isteyin ne koparırsanız kardır. ama onada belli etmeyin. yetmedi bebeğin çok gideri var felan her hafta ikişer paket ez aldırın stok yapın çektirebiliyorsanız kredi çektirin annenize verin saklasın nafaka neyi varsa isteyin mahkemede yok öyle bir anlık zevkle evlendi çocuk yaptı ne çabuk geçti hevesi hep yakasında olun. taşınırsanızda bütün evi boşaltın arkadaşım için bütün bunları yaptık o hep tenezülsüzdü Allah tan gözü erken açıldı. ayrı eve çıktı biraz zorlandı ama yaptığı bez stokları eşya stokları ve para stoğu bir süre onu götürdü. şuan çocuk 7 yaşında kocaman oldu velet. sevgiliside var. bebeğiyle beraber gidip geliyor kreşe. hafta sonu bir gün babada ödev işini hep ona kitleyip dakka başı arıyor. sevgisiylede gezip tozuyor valla. hiç bir daha mutlu olamayacağım gülemeyeceğim sanırsın merak etme inşalar ölüm kalım gibi daha kötü şeylerden sonrada gülebiliyorlar.

Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar şaşırıyorum, bence tek kalmayın ailenizin bulunduğu şehre gitmeye çalışın. En azından bebeğinize bakan olur, bi derdiniz olsa koşan olur. Kendinizi güçlü kadın olacağım diye zora sokmayın, aldığınız boşanma kararıyla zaten güçlüsünüz. Allah yardımcınız olsun inşallah...

O zaman sizin sıkıntınız hamilelik öncesine dayalı genel olarak bir sevgisizlik hali. Başta benim eşim de çekindi; anlattım hatta yararlı falan dedim. İnternetten makaleler gösterdim sonra gayet normale döndük. İkna yoluna gitme din mi? O beni istemiyorsa ben onu hiç istemem mi dedin?
O bişeyi istemiyorsa istemiyordur ikilemedimp Yüzden bir de pre yi hatırladıkça tiksindim

Bence iyi olmuş. en azından aklında soru işareti kalmayacak. acaba beklesem sabretsem düzelir miydi gibilerinden. o size şu an zaten psikolojik savaş açmış. gitmenizi bekliyor gibi geldi. boşanmada da sorun çıkarmayacaktır. alın çocuğunuzu hayatınızı tertemiz yaşayın.

Bence iyi olmuş. en azından aklında soru işareti kalmayacak. acaba beklesem sabretsem düzelir miydi gibilerinden. o size şu an zaten psikolojik savaş açmış. gitmenizi bekliyor gibi geldi. boşanmada da sorun çıkarmayacaktır. alın çocuğunuzu hayatınızı tertemiz yaşayın.
Evet gitmemi bekliyor gibi davranıyor aynen

@lovelove1 eski konularına da göz attım, bu adamın annesiyle alakalı sorunları var ve bunu tüm kadınlara yansıtıyor, annesine olan nefretini, kinini hayatına giren kadınlardan çıkarmaya çalışıyor. Kendisi bir çocuk olarak sevildiğini hissetmediği için ve bencil bir karakteri olduğundan çocuklarına karşı da ilgi, sevgi göstermiyor, göstermeyecek de. Kısacası adam sorunlu. Yani bir cacık olmaz, üzgünüm.

Siz de bundan sonra yolunuza bakacaksınız, gerekirse terapi alın, acınızı yaşayın, toparlanın, hayatınıza devam edin. Çok kolay yazmak ama çok zor yaşamak, biliyorum. Ama yapacak başka bir şey yok. Hayat bu, hepimiz sınavdayız, sizin sınavınız da bu.

Sizinkisi evlilik degil cin iskencesi. Ayni evde iki kisilik yalnizlik yerine bosanin huzurlu bir hayat kurun. Boyle bir adamla birsaat gecirilmez ne evliligi Allahaskina

Senın yerınde olsam pekı tamam ev arkadasıyız der bır ıkı ay aynı evde yaşar onu yok sayarım. Gezerım tozarım süslenirim kuaförümü güzellik salonlarımı hergun ziyaret ederim. Çocugu ona bırakıp aksam dısarı cıkar eğlenirim. Bakarım nasıl tepkı verıyor hızaya gelıyor mu ? Ondan sonra duruma göre ne gerekıyorsa yaparım. Adam çark edecek mı yoksa hep aynı mı bı bakarım. Arada cocuk var sonucta bence bi deneyebilirsin bişey kaybetmezsın.

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce de kötü giden evliliğimle ilgili konular açmıştım.İki yılımız daha dolmadı ama hamilelikle beraber zaten aramızdan eksik olmayan mesafe daha da açıldı lohusalıkta daha da şiddetlendi Büyğk bir kavga ettik ağır laflar etti ve ben burda konu açmıştım.konu açtıktan sonra Eşyalarımı toplamaya koyulmuştum ama 1 aylık sürekli Ağlayan uyumayan bir bebekle Devamını getirememiştim.Toplanma işine ara verip şehir dışına aileme ve kardeşime gidip toplsm 3 hafta sonra geri dönmüştüm.Eşim bu süreçte akıllanmıştır gibiydi sürekli aradı bebeği sordu fln.Döndükten sonraki şu iki haftalık süreçte de bana bulaşmamaya çalıştı ama bunu sadece Çocuktan ayrı kalma korkusuyla yaptı bence çünkü benimle yine herhangi bir sohbeti olmadı,hamilelik ve kohusalıkta cinsellik olamamıştı ve ben gelince de olmadı.Kırgınlığım deva ediyo gönlüm alınmadı ve hamileliğin 3.ayında cüzdanında gördüğüm prezervatif,telinde bir Ksdını erkek adıyla kaydetmiş olması ve evde iki aurı zamanda gördüğüm yabancı saçlar aklıma geldikçe yanaşasım gelmiyor,o da yanaşmıyor gönlümü alma Evliliği toparlama gibi bir derdi yok.

Bakıcı seçimi konusunda bir Tartışma daha yaşadık,çok şiddetli değildi.o gece koltukta yattı.Ben yatak ayırmıştım bir defasında,6 gün..ve hiç gelip ilgilenmemişti,onlar geliyo aklıma.
Tartışmamızda bana ev Arkadaşı olduğumuzu söyledi.bütün masrafları ikiye bölelim dedi,hep diyordu zaten.Normskde evlendiğinizden beri (20 aydır) evin giderleri bende bir de ayda 600 eft yapıyorum ona.Eve be alınacaksa ben aldım hep,Bebeğin tüm ihtiyaçlarını da ben aldım kendisinin iki zıbın üç tulumu var sadece.Bunları inanin ki hiç önemsemedim parası bittiğinde para da verdim.Tek isteğim huzurlu bir yuvam olsun,ama olmadı.sevgi saygı ilgi görmüyorum cinsellik yok arzulanmıyorum galiba ve kırıldığımda kaile alınmıyorum ben odada ağlarken o Mısır patlatıp güldür güldür izliyo maç seyrediyor.Bu evlilikte tutunacak bir dal var mi sizce ? Evet yok !

Ben onunla konuşaçmadığımda o hiç konuşmuyo keyif yapıyo yokmuşum gibi davranıyor.Birksç saat önce yatağıma gelip ona whatsapptan uzunca bir mesak attım boşsnms kararımı ve duygularımı yazdım.Ne cevap yazdı ne geldi kaldı kü gelse de bişey değişmezdi kararım net ! Ve koltukta uyuyor şu an.

Bu kadar kolay vazgeçilen bir insanım ben demekki.Görğyorum ki boşanmak için geç bile kalmışım.Şubat Ay'ı girmeden taşınacağımı yazdım.Annemi bebeğime bakması için çağıracağım.Bu arada öğretmenim,ailemle farklı şehirlerdeyiz boşanınca ailemin yanına gitmem gerekmiyor çocuğa ds kendime de bakabilirim.Bakslım o bir ton borçla benim desteğim de olmadan napıcak !

Bana bişeyler yazın kızlar.36 yıl sonra Evlenip 2 yıl bile dolmadan ayrılıp eski yalnızlığıma geri dönmek koyuyor bana :KK43: ama bebeğim var çok şükür onunla yalnız Değilim.Çok zor olacak mı bu süreç ? Boşananlar yeni duruma nasıl alıştınız ?

Dertleşmek istiyorum
Kimine gore madem kotu gidiyordu evliligin niye cocuk niye yaptin...ama bence en buyuk en degerli kazanim cocuk...ne yalnizligi...Yaradanin en guzel hediyesi o

Sadece bir ev arkadasin var evt!!!!
Ustelik baska kadinlarla bir sekilde de munasebeti var.

Seni hic onemsemiyor bu ev arkadasin.
Hic bir sekilde umrunda degilsin yani

Ev arkadasindan ayril bence de.
Neyi bekliyorsun ki?
Hic olmazsa isin azalir yemek camasir utu vs.:KK66:

Onun yerine bir kedi al besle:KK66:

Pat diye çıkamam çünkü.Ev bulunacak,nakliye ayarlanıp evdeki eşyalar toplanacak çünkü bütün koca koca eşyaları ben aldım taksitleri bitmedi daha.Yeni eve doğalgaz başlatılacak.Çamaşır makinem yok çamaşırlar evden çıkmadan yıkanıp kurutulacak.Ev toplamaya yardım edecek arkadaşların müsait zamanı beklenecek.Bebeğim sürekli ağlıyor kucak istiyor onunla çok zor.O Yüzden zaman lazım.Belkide ciddi ciddi gidecek dşye düşünmüyordur olabilir.Şubat Ay'ı dedim diye illa Şubat olacak diye bişey yok gayet ciddiyim yaşayarak öğrenir artık.
sen çıkmıcaksın kocan olacak o kişi çıkacak tabıkı.

Valla gülüm sen ayrılman gereken zamanda ayrılmış gitmiş ama devamını getirememişsin ...
sen ayrılsan bana bir faydası mı olacak ? Hayır .
Yuvan yıkılsın istememem ama ortada bir yuva Yok .
Ve İnan bana , ayrılacak olan insan ‘şubata kadar - Mart’a kadar vs.’ Demez , derse de karşıdaki onu ciddiye almaz . Kocan tarafından sevilmiyorsun , şubata var 2.5 ay nasıl duracaksın ki aynı evde ? Açıkçası ben ayrılma kararı aldığım bir adam ile değil 2.5 Ay ,2.5 saat bile duramam .
Muhtemelen kocan seni ciddiye almıyor , o yüzden birşey yazmamış :KK66:
Eğer imkanın varsa gereken şeyleri al , ve çık o evden . Misal geri kalan eşyalarını alırsın 2.5 ay sonra . Ha ayrılmayacaksan da diline sürekli ‘boşanma’ lafını dolama. En çok sana zararı olur :KK66: her durumda da kolay gelsin :KK200:
Katılıyorum. Ama ev taşımak vb sebeplerden ötürü bekleme kararı aldı galiba.

Konusahibi. Sen evini taşımam kocan taşınsın. Sen şimdi bir avukata git konuş anlat o sana yol haritası çizsin.
Hadi bakalım hayırlı olsun.

X