Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamla cok kotu tartıştık
- Konu Sahibi Tombikmi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
Bosanin tabi ki. Deli midir nedir?Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Aile grubundan çık dedi ve siz de ikiletmeden çıktınız mı? Bravo size! Ailenle görüşme dese tamam diyecek kıvamdasınız.
Aile grubu bu ya, anam babam kardeşim var, kim olacak başka? Kocam bana bunu dese o telefonu yediririm ona.
S.ktir git, ağzını kırdırma vs. gibi sözel şiddet içeren ifadeleri de cabası.
Mis gibi boşanılacak koca var ya. Daha da bir şey demiyorum.
Aile grubu bu ya, anam babam kardeşim var, kim olacak başka? Kocam bana bunu dese o telefonu yediririm ona.
S.ktir git, ağzını kırdırma vs. gibi sözel şiddet içeren ifadeleri de cabası.
Mis gibi boşanılacak koca var ya. Daha da bir şey demiyorum.
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Yaptığı davranış , konuşmalar çok çirkin Allah yardımcınız olsunKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
- 3 Mart 2022
- 502
- 901
- 33
Ne saygısız bir kocanız var ya... Bu adamla gerçekten bir ömür sürmeyi düşünüyor musunuz?
Bahane aramış tartışmak için ama tartışmanın da bir üslubu,adabı vardır. Saygı,seviye yerlerde...
Kendinize saygınız olsun,asla konuşmayın. Dilimi ısırıyorum şu an kötü konuşmamak için...
Bahane aramış tartışmak için ama tartışmanın da bir üslubu,adabı vardır. Saygı,seviye yerlerde...
Kendinize saygınız olsun,asla konuşmayın. Dilimi ısırıyorum şu an kötü konuşmamak için...
- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
O hatasını anlamalı. Bu tarz laflar edebiliyorsa size zaten daha önce de etmiştir. Bence biraz hastalıklı bi yapısı var psikolojik açıdan.
Hatta bana kalırsa boşanın bile derim adam resmen şiddet uygulamaya meyil etmiş. Bu sefer uygulamamış ama bi dahaki sefere uygylar. Kaldı ki elini kaldırabilmesi bile çok şey demek.
Odaları değil hayatınızı ayırsanız daha kârlı olur sizin için.
Hatta bana kalırsa boşanın bile derim adam resmen şiddet uygulamaya meyil etmiş. Bu sefer uygulamamış ama bi dahaki sefere uygylar. Kaldı ki elini kaldırabilmesi bile çok şey demek.
Odaları değil hayatınızı ayırsanız daha kârlı olur sizin için.
Kocanız olacak insan konuşmaktan bi haber..ne biçim bir konuşma tarzı var kocanızın ya..böyle hödükleri nerden buluyonuzKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Konuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyorNe saygısız bir kocanız var ya... Bu adamla gerçekten bir ömür sürmeyi düşünüyor musunuz?
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Kocanız olacak insan konuşmaktan bi haber..ne biçim bir konuşma tarzı var kocanızın ya..böyle hödükleri nerden
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.506
- 548
- 36
Eşiniz ilk defa böyle saçma tavırlar göstermiyordur muhtemelen.
Aile grubuna, orada kim olduğuna, gruptan çıkıp çıkmamanıza karışamaz.
Ne diye özelden arayalım deyip, sonrasında gruptan çıkıyorsunuz diyeceğim ama onları yapmasanız, karşı gelseniz şiddet görmeniz an meselesi olur.
Evlilik böyle birşey değil, üzgünüm.
Aile grubuna, orada kim olduğuna, gruptan çıkıp çıkmamanıza karışamaz.
Ne diye özelden arayalım deyip, sonrasında gruptan çıkıyorsunuz diyeceğim ama onları yapmasanız, karşı gelseniz şiddet görmeniz an meselesi olur.
Evlilik böyle birşey değil, üzgünüm.
Hayir arada tartışma oluyor ama bu şekilde değil normal de bana karşı bu kadar kötü değildi ben de anlamadimAdam genel olarak mi böyle?
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Çocuğunuz var mı ? Gereksiz bir tartışma kocanız deli olmalı .Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
- 3 Mart 2022
- 502
- 901
- 33
Doğru veya yanlış her dediğini yapmışsınız. Robot musunuz siz? Etten kemikten insan olduğunuzu unutturmuşsunuz ona... İyi bir ayar çekin sonra da.... Anladınız siz.Konuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyor
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Kocanız tam bir barzo. Bir lafıyla aile grubunuzdan çıkarak, bunca hakarete rağmen bir daha olursa boşanırım tehdidiyle birlikte eve dönerek ipleri iyice eline vermişsiniz. 6 yıldır ne dediyse yaptım demişsiniz ona da şaşırmadım. Kadınlarımız sanıyor ki kocamın sözünden çıkmazsam kıymetli olurum. Aksine önce siz kendinize değer verin ki kocanız size değer versin. Adamın umrunda değil belli ki. Böyle konuşan birinin ilk kez konuştuğunu da sanmam. Ne yapmanız gerektiği açık değil mi?
Görücü usulü yani.. ne diyim sene olmuş 2022 halen görücü usulü evlilik var mı yaAilem buldu istemedim ama karşı çıkacak gücü de bulamadım kendim de