- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Kızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi, ne kadar kavga etsek de ki kavga edince zaman zaman şiddet de gösteriyor eşim, bana vurunca ben de ona vuruyorum, birbirimizi fena tartakladığımız anlar oldu, ama sonuçta o erkek, daha çok ben zarar gördüm. iyi olduğumuz zamanlarda iyiyiz.Yani gezeriz, tozarız, ev işlerine yardım eder vsEşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi.Benim de hatalarım var, o bağırınca ben de ses yükseltirim, alttan almam, ama eşimde psikolojik sorunlar da yok değil, bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor, bizi sevmediğini, benim o evde geçici olduğum tekrar babamın yanına döneceğimi söylüyor babam.Ama öte yandan boşansam hayatta tek başıma mücadele edicem, evde konuşcak kimse olmıcak, eşimin normal zamanlarında iyi anlaşıyoruz, sinirlendiği an bir canavara dönüşüyor, ço k korkutucu oluyor.ilk kişiliğinden çok farklı bir kişi.ama ondan kopamıyorum, sorun maddiyat da değil.iyi olduğuzamanlarda çok iyi anlaşıyoruz, çok anlayışlı bir eş, bazen garip şeyler söylüyor mesela online tarot sitelerindeki fal yorumlarına göre hareket ediyor ve bunun gibi garip davranışları var, rüyalarında gördüklerini çok ciddiye alır mesela...gibi gibi.ama ben onun yanında olmak istiyorum, dün eve girdim, evet burası benim evim dedim ne kadar özlemişim, babamın yanında iyi hissetmiyorum.
babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...
babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...