- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
merhabalar oncelıkle kocamla 2 aydır ayrıyız maddi destek yok bı cocugum var cocuk benı bılmesın dedı daha sonra cocugu ozledım dıye haber gonderıyor bana bu arada tel engellemıs bey efendı bi kaç gun once ortak arkadasımız aramıs bunu barısmak ıstıyor falan dedı bana bende gelsın konusalım dedım geldıler bunlar hep bırlıkte suratına bakmadım ıcecegımın parasını kendım odedım (cunku benım ıcın para goz demıs ) sonra cocuk oyuncaga bınmek ıstedı aldım onu goturdum peşimden kalktı cocugu oyuncaktan aldı gıdıyoruz dedı hıc konusmadık tabı 10 dk toplasanız ooturduk benı eve bıraktılar daha sonra arabada onlara bıttı bu ıs etrafımdakılerı arayıp rahatsız etmesın bosanma davasını da açsın cocugumla ılgılenıcem demıs ne dengesızlık 2 aydır herkese bosanıcam dıyor cocuk benı bılmesın dıyor ozledım dıyor ayrılıcam dıyor barısmaya gelıyor aşırı kıskanç bı adam psıkatrıye goturmustum bı kere hastalık yanı bununkı nasıl bu kadar rahat bosanma olayını konusuyor madem konusuyor davayı nıye acmıyor amacı ne anlayamadım kızlar