• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla ayrıyız 2 aydır

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
merhabalar oncelıkle kocamla 2 aydır ayrıyız maddi destek yok bı cocugum var cocuk benı bılmesın dedı daha sonra cocugu ozledım dıye haber gonderıyor bana bu arada tel engellemıs bey efendı bi kaç gun once ortak arkadasımız aramıs bunu barısmak ıstıyor falan dedı bana bende gelsın konusalım dedım geldıler bunlar hep bırlıkte suratına bakmadım ıcecegımın parasını kendım odedım (cunku benım ıcın para goz demıs ) sonra cocuk oyuncaga bınmek ıstedı aldım onu goturdum peşimden kalktı cocugu oyuncaktan aldı gıdıyoruz dedı hıc konusmadık tabı 10 dk toplasanız ooturduk benı eve bıraktılar daha sonra arabada onlara bıttı bu ıs etrafımdakılerı arayıp rahatsız etmesın bosanma davasını da açsın cocugumla ılgılenıcem demıs ne dengesızlık 2 aydır herkese bosanıcam dıyor cocuk benı bılmesın dıyor ozledım dıyor ayrılıcam dıyor barısmaya gelıyor aşırı kıskanç bı adam psıkatrıye goturmustum bı kere hastalık yanı bununkı nasıl bu kadar rahat bosanma olayını konusuyor madem konusuyor davayı nıye acmıyor amacı ne anlayamadım kızlar :(

Siz niye bekliyorsunuz?
Boşanma davalarında davayı daha az kusurlu tarafın açması beklenir, evet.
Ama her iki tarafta açabilir. Bunun bi önemi yok.
Asıl soru sizin neyi beklediğiniz?

Bu erkeklerin dengesizliğinden, karşısında onu umutla bekleyeni böye kolay geri çevirmesinden...
kararlı dıyosun etrafa soylemıs sonra barışmaya gelıyor 30 yasında cocuk gıbı tel engellıyor senın cocugun var ya allah korusun basına bısey gelse ulasamıcaz sözde çok duskun ogluna

kararlı dıyosun etrafa soylemıs sonra barışmaya gelıyor 30 yasında cocuk gıbı tel engellıyor senın cocugun var ya allah korusun basına bısey gelse ulasamıcaz sözde çok duskun ogluna

Bilmiyorum ki Allah vicdanı, aklı, dengeyi biz kadınlara mı dağıtmış hep, bu kadar çoğunluk olmaları çok tedirgin ediyo beni. Allah yardımcınız olsun daha da medet ummayın, olmuyor, olan size oluyor sonra kimsenin umrunda olmuyorsunuz bırakın yalnızlığınızın tadını çıkartın, umursamadığınız an deli olucaktır, hem zaten sizden uzak Allah a yakın olsun uzak olsun çıkartın atın bu negatif insanları ya...

Back