• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla ailem arasnda kalmaktan cok yoruldum bana yardim edin. lutfen artik dayanamiyorum.

Canım zannedersem mutasıp bir ailesiniz .. Bu tarz aile yapılarındaki aşılamayan sorunlarda genelde kocanın saygı ve hürmet duyduğu bir aile büyüğü yada aile dostu kocaya nasihat eder .. Sizde böyle bir alim bir büyük varsa eşinin sevip saydığı o nasihat etsin eşine , bence büyük faydası olur

Oturup birbirinizi suclamadan güzelce konusun... Onun istekleri ve sizin isteklerinizin bi orta yolunu bulmaga bakin, tabii ilk önce evliliginiz ve sevginiz nekadar önemli ve büyük bunu cözmeniz lazim... Yani söyledigi sözlerde ciddimiydi, gercekten bosanmak geciyormu aklindan? Ilk önce bunlari oturup ciddi bi sekilde konusun ve halledin, cözün... Eger sevginiz ve evliliginiz galip cikarsa o zaman orta yolu bulmaga ugrasin... Anlattiklariniza göre esiniz haksiz degil ve onun özgürce verebilecegi
bi karar kiminle görüsüp görüsmeyecegi, sizi seviyorsa mesela ona sunu teklif edebilirsiniz, ki cenazeye gelmis heptende inat biri degil yani, özel günlerde sizi yanliz birakmasin biraz katlansin ama geri kalan zamanlardada siz zorlamayin... Zamana birakin zorlamayin ilerki zamanlarda en azindan bukadar kati olmaz diye tahmin ediyorum ama tabii söylediklerinde samimi degilse nikah zamaninda...:KK14:

Annen hangi sebepten ayirmak istedi sizi ogrenebilirmiyim?
Basit seyler annem istemesin herseyi yanlis anlamaya musaittir . Yargilamiyorum tamamen yapisi oyle. Ve cevredeki insanlarin konusmalari. yasadigm yer desikoduyuda cok sever. Bag bekcileri anneme laf getrip gotururdu. Ustune yanlis anlsilmalr ve iki anne arasinda hep ben bilirim cekismesi olmaya basladi . Annm nisanlima bagrdi kayinvaldeme bagrdi. Artk yuzyuze bakamiyorduk. Birde az taki takilma olayini takti annem. Annem cok presudurlu bir kadin belki bu konuyu tqkmazdida sirf kvmin inadina bole seyler soyledi. getrdigi hediyeyle dalga gecerdi. Sen herseyin en guzeline degersin kadin sana havlu getriyor. gibi mesala.

herkes tatlı tatlı konusun demis de, bircok gelinin davrandıgı gibi davranıyor eşiniz.
kv'ye bayramlarda bile gitmeyen, cunku bizi ayırmak istedi diyen nisanlara "oh olsun iyi yapmıssın" derken simdi tam tersi bir durum oldugnda nedense ayıp oluyor birden bire...

eşiniz cenaze suresince ustune dusen gorevi yapmıs bence,
bircok gelin ne kadar katı ise eşiniz ona toplumda bicilen rol ve haklara gore daha da sert tepki vermesi dogal...
aileniz ılımlı davranıyorsa olnun da kin tutmasının bir anlamı yok, cunku size iliskinize kazandıracagı birsey yok, ona anlatmanız gereken de bu, bunun hastalıgı var zor gunleri var... elden ayaktan dusunceye kadar bekleyip sonra barısmanın da pek manası kalmıyor bazı durumlarda.

Basit seyler annem istemesin herseyi yanlis anlamaya musaittir . Yargilamiyorum tamamen yapisi oyle. Ve cevredeki insanlarin konusmalari. yasadigm yer desikoduyuda cok sever. Bag bekcileri anneme laf getrip gotururdu. Ustune yanlis anlsilmalr ve iki anne arasinda hep ben bilirim cekismesi olmaya basladi . Annm nisanlima bagrdi kayinvaldeme bagrdi. Artk yuzyuze bakamiyorduk. Birde az taki takilma olayini takti annem. Annem cok presudurlu bir kadin belki bu konuyu tqkmazdida sirf kvmin inadina bole seyler soyledi. getrdigi hediyeyle dalga gecerdi. Sen herseyin en guzeline degersin kadin sana havlu getriyor. gibi mesala.

Soyle bakarsak kocaniz kat ve kat hakli.
Ne demek havluda neymis demek.
Adette havlu varsa havlu gelir kadincagizin sucu ne burda?
Otursun sukretsin kizimi sayip hediye getirmis diye.
Evlilige adim atmadan gelinlerini telefonda engelleyen kayinvalideler gordu surda.
Kocanizin yerine koyun kendinizi.
Biri sizin iyi niyetli annenizi bozsa siz sessizmi kalicaksiniz?
Kadinin sucu hediye almak.
Bence sorunlar buyuk ve tum suclu anneniz.
Kocami zorlamazdim ,gitme mecburetinde degil.
Ama tabi sizide engellemese daha guzel olur. Siz annenizi aticak degilsiniz.

Back
X