Kocamın odunluğu yüzünden evliliğim bitecek.

İnsanlara anlaşıldığını hissettirerek tavsiye vermek yerine “biz de çektik ama sizin gibi gözümüzü dışarı çevirmedik” tavrı üzerinden kendinize ahlak devşirmeniz hayrete düşürüyor beni.

Evet aynı yorumu bir erkek yapsa burada linçlenirdi kadın diyince haklı deniyor nedense.

Kesinlikle kadın da çalışmalı eşiyle empati yapabilmek için.

1.5 yaşında bebeğimiz var. Ben vardiyalı çalışıyorum eşim seyahatli. Hayat telaşında Türkiye gibi bir ülkede birbirimizi görünce mutlu oluyoruz. Gerisi boş.

Yorumlar beni hayrete düşürdü. Burada gözlemlediğim şu: bir kadın derdini anlattığında herkes hemen bir yargıçlığa kesiliyor, ahlak kumkumasına dönüşüyor.
Yemin ederim öyle,kadın aldatcam dememiş hemen eğve eğve yapıyorlar.Valla bunlar ıslah olmaz

Bende evliliğin basında benzerini yaşıyorum ve tek çare boşanmak bence

Koca okuz tmm da ,siz niye hemen kocaya kactiniz yahu?
Yani cocuuklarin biyolojik babssi ilgilenmezken,elin adami mi sizin gonlunuzu hos tutup,bide cocuklariniza babalik yapacak?
Bosanin ,yada cocuklarinizla gezin?Neden illa bi adama ihtiyaciniz olsun ki?

Sizde onun gibi davranın bakalım neler olucak sadece çocuklarınızla ilgilenin o romantikliğiniz bir gitsin üstüne düşmeyin belki o zaman ne oluyoruz acaba diye o sizin üstünüze titrer onuda anlamazsa o zaman bir sıkıntı var demek ki sevgisinde de

Eşinizin yaptığı çok yanlış tamam ama sizin evliyken başka birisine giden insanlara hak vermeniz daha çok yanlış.

Çok yoğun bir işi mi var? Maddi olarak problemleriniz var mı? Stresli günler mi geçiriyor? Bu durumlar insanın elinde çiçekle eve gitmesini, yüzünün gülmesini, romantizm yaşamasını engelleyebiliyor. Hayat gailesi, stresle baş etme, geçim derdi..bunlar insanı yorar ve monotonlastirir. Siz de çocuklarla yoğun ve yorucu günler geçiriyorsunuz. Bir de yaşlarınız kaç acaba?

Yorumlar beni hayrete düşürdü. Burada gözlemlediğim şu: bir kadın derdini anlattığında herkes hemen bir yargıçlığa kesiliyor, ahlak kumkumasına dönüşüyor.
Aferin,doğru yoldasın,git başkasına mı diyelim.Onurlu bir insan gibi boşanıp,istediğine gidebilir.

Baskasina giden kadinlarin neyini anliyorsunuz tam olarak? Coluk cocuk sahibi kadinlar ilgi ilgi diye cocuklarini birakip başkasina gitmesi çok mu normal?

Ya da o başka adamlar bir kaç cocuklu kadinlara ilgi sevgi vermek için siraya dizilmişler mi saniyorsunuz?

Olmuyorsa boşanin bir duzen kurun sonra başkalarini duşunun.

Her zaman böyleydiyse bile isteye evlenmişsiniz demektir yok önceden hareketli bir hayatımız vardı diyorsan acaba depresyona fln mı girdi telefon olayı da kafa karıştırıcı tuvalette bilee bilemedim

Siz mesleğiniz gereği insanları hep anlamaya alışmış olabilirsiniz. Herkesten bunu bekleyemezsiniz. Empati duygusu herkeste eşit derecede gelişmiyor. Bakış açıları farklı farklı. Ve kimse bu sebeple suçlu değil.

Kadın sevgilim var ya da aklımda biri var dememiş. Onca satır yazmış ve herkes son cümlesine odaklanmış. Kastettiğim buydu.
Yapanlara hak veriyorum dediği için aldı bu kadar tepkiyi zaten,böyle bir zihniyeti onayladığı için yani.Yoksa yaptı diye bir şey yok ortada,bunu biz de biliyoruz.

Böyle erkekler çok var ama yaşanmaz yaşanmamalı sizin ve çoçuklarınızın ruh sağlığı için

Konuyu ben açtım sandım o kadar ki aynı şeyleri yaşıyormuşuz o sizinle ilgilenmiyorsa siz kendinizle ilgilenin. Alın çocuklarınızı çıkın gezin. Sizin bağımsız bir birey olduğunuzu farketsin. Çok kafanıza takmayın, siz kendinize sosyal aktiviteler bulunca daha iyi hissedeceksiniz.

Kendini geri çekeceksin. O senden emin ne yaparsam yapayım evde bekler beni diyordur. Bir de şımarmış hasbam. Artık biraz korku girsin içine. Benden soğudu mı beni sevmiyor mu diye aöa bunj dile getirme. Hareketlerinle belli et.
Benzer durumdan geçtim bendeki ultra pislik olduğu için beni aldatarak taçlandırdı 10 yılı boşandım ben. Keşke baştan bu kadar poposunu kaldırmasaymış önce ben deseymişim kendimi mutlu etseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…