Hangimizin evliliği 4 4luk ?
Monotonlasmiyor mı ara ara ? Hep bulutların üstünde mi geziyoruz ? Ki +8 10 yıllık evlilikler hep monoton hemen hemen geçim derdi, çocukların eğitimi vs vs. Ama ilgisizlikten başka yerde ilgi aramaya koyulmuyoruz. Ahlâk kumkumasi olurum tabi çünkü aldatmaya aldatılmaya karşıyım bunun nesi hayrete düşürüyor sizi ?
Hangimizin evliliği 4 4luk ?
Monotonlasmiyor mı ara ara ? Hep bulutların üstünde mi geziyoruz ? Ki +8 10 yıllık evlilikler hep monoton hemen hemen geçim derdi, çocukların eğitimi vs vs. Ama ilgisizlikten başka yerde ilgi aramaya koyulmuyoruz. Ahlâk kumkumasi olurum tabi çünkü aldatmaya aldatılmaya karşıyım bunun nesi hayrete düşürüyor sizi ?
Yemin ederim öyle,kadın aldatcam dememiş hemen eğve eğve yapıyorlar.Valla bunlar ıslah olmazYorumlar beni hayrete düşürdü. Burada gözlemlediğim şu: bir kadın derdini anlattığında herkes hemen bir yargıçlığa kesiliyor, ahlak kumkumasına dönüşüyor.
Bende evliliğin basında benzerini yaşıyorum ve tek çare boşanmak benceMerhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Yanlis yoldasınız.Ya öyle bi şey yapmam asla sadece giden bayanlara gerçekten hak vermeye başladım benim başıma da gelince yapacagimdan degil
Gururlu kadinlar, kendine saygisi olan kadin mutsuzsa ve duzelmeyecegini emin oldugunda bosanip oyle gider ilgi verene!sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Aferin,doğru yoldasın,git başkasına mı diyelim.Onurlu bir insan gibi boşanıp,istediğine gidebilir.Yorumlar beni hayrete düşürdü. Burada gözlemlediğim şu: bir kadın derdini anlattığında herkes hemen bir yargıçlığa kesiliyor, ahlak kumkumasına dönüşüyor.
Her zaman böyleydiyse bile isteye evlenmişsiniz demektir yok önceden hareketli bir hayatımız vardı diyorsan acaba depresyona fln mı girdi telefon olayı da kafa karıştırıcıMerhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Siz mesleğiniz gereği insanları hep anlamaya alışmış olabilirsiniz. Herkesten bunu bekleyemezsiniz. Empati duygusu herkeste eşit derecede gelişmiyor. Bakış açıları farklı farklı. Ve kimse bu sebeple suçlu değil.İnsanlara anlaşıldığını hissettirerek tavsiye vermek yerine “biz de çektik ama sizin gibi gözümüzü dışarı çevirmedik” tavrı üzerinden kendinize ahlak devşirmeniz hayrete düşürüyor beni.
Aferin,doğru yoldasın,git başkasına mı diyelim.Onurlu bir insan gibi boşanıp,istediğine gidebilir.
Yapanlara hak veriyorum dediği için aldı bu kadar tepkiyi zaten,böyle bir zihniyeti onayladığı için yani.Yoksa yaptı diye bir şey yok ortada,bunu biz de biliyoruz.Kadın sevgilim var ya da aklımda biri var dememiş. Onca satır yazmış ve herkes son cümlesine odaklanmış. Kastettiğim buydu.
Boşanıp baskasıyla evlensin,bence doğru olan bu.Ahbap gibi yaşayacaksa evliliğin anlamı neYanlis yoldasınız.
Böyle erkekler çok var ama yaşanmaz yaşanmamalı sizin ve çoçuklarınızın ruh sağlığı içinMerhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?