Konunuzu sanirim yanlis yere acmissiniz. Ilgi gordugunuz yere gitmeden once bosanmayi deneyin.Merhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Ya öyle bi şey yapmam asla sadece giden bayanlara gerçekten hak vermeye başladım benim başıma da gelince yapacagimdan degilKonunuzu sanirim yanlis yere acmissiniz. Ilgi gordugunuz yere gitmeden once bosanmayi deneyin.
+1Konunuzu sanirim yanlis yere acmissiniz. Ilgi gordugunuz yere gitmeden once bosanmayi deneyin.
Pek anlamıyorum bu siteden nasıl nereye acilir bilmiyorumKonunuzu sanirim yanlis yere acmissiniz. Ilgi gordugunuz yere gitmeden once bosanmayi deneyin.
Her giden kadın kocasının öküzlugu yüzünden gitmiyor kiYa öyle bi şey yapmam asla sadece giden bayanlara gerçekten hak vermeye başladım benim başıma da gelince yapacagimdan degil
Aile terapisti iyi bir çözüm olabilir eşiniz kabul ederse. Bir de eşinizle beklentileriniz konuştunuz mu?Merhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Gidemez arkadaşım, kimse ardında çocuklarını bırakıp sırf ilgi alaka, oynaşma için gidemez.sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
2 cocugunuz var kendinkze gelin utanmasanız aldaticam yakimda diyeceksiniz. Siz de çalisin hep issizlikten bunlar. O kadar memnun olmasaniz 2 cocuk yapmazdınkz herhaldeMerhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Esiniz zor degisir. Kendinize yeni bir hayat kurmaya calisin. Bosanabilirsiniz. Kocanizi aldatmayin tabi. Ama hayat cok karmasik. Burda ahlak taslayanlari takmaniza gerek yok. Hayatin her turlu tadini cikarmaya bakin derimMerhaba arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var sanki 40, 50 yıllık evliymişiz gibi eşim yüzünden evliliğimizin tadı yok o kadar monotonlaştı ki ve ben bu durumdan hiç memnun değilim evliligimizi hep ben ayakta tutmak için canlı tutmak için uğraşıyorum öküz gibi eşim var ise gider eve gelir hep telefonla uğraşır benimle cocuklarla hiç ilgilenmez lavaboya yatağa böyle telefonla girer bir gün düşünüp de elimde bir çiçekle gideyim demez çiçeği geçtim marketten bir çikolata bile alıp gelmez benim için çok düşüncesiz cocuklarla ilgilenmez ben söylemesem hiç bir yere götürmez gezdirmek kendi gider çıkar gezer bizi çıkarmaz bende tam tersi çok romantik biriyim eşim neyi severse neyden hoslanirsa onu yaparım ne yapacağımı şaşırdım nolur fikir verin yardım edin böyle erkek var mı böylelerine yaşanır mı ne yapacağımı şaşırdım sonra neden kadınlar ilgi gördükleri yere gidiyorlar diye soyleniyorlar böyle öküzler olduktan sonra kadin neden ilgi gördüğü yere gitmesin ki
Hangimizin evliliği 4 4luk ?Yorumlar beni hayrete düşürdü. Burada gözlemlediğim şu: bir kadın derdini anlattığında herkes hemen bir yargıçlığa kesiliyor, ahlak kumkumasına dönüşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?