Kocamın odunluğu yüzünden evliliğim bitecek.

Kocanız ilgilenmiyor diye iffetsizlik mi yapmanız gerekiyor? Evli kadına yavşayan karaktersizlerden mi medet umuyorsunuz? Eşinizle konuşmayı deneyin. Erkeklerden empati yapmasını beklemeyin. Çoğunun o kadar çapı yok çünkü. Eğer değişmiyorsa da boşanın. O iki çocuğun yüzünü kızartmayın.

E boşan o zaman yani ne diyelim.
Git aldat mı dıyelım.

Öncelikle Rabbim yardımciniz olsun..simdi ki bu tarz durumlar bir çok ailede var ..telefon la fazla uğraş icimdeyiz ..iki tane evladıniz var onlarla vakit geçirin eşinize fazla ilgili olmayın .eşiniz zaten sizdem geldiğini görünce de kendi ilgi gösterme çabasına girmiyor olalbir ..yontemlerinizi değiştirin ..baktınız olmadi geriye iki çare kalır ya bu şekilde kabuledip evlatlarıniza yamsitmadan yaşarsınız

Ve ya bosaacaksiniz ..

%100000000000

Kendı kocamı gordum sanki o da öküz+odun hayattan sogutuyor bnde senın gibi ayakta tutmayacalısıyorum evliligi bnde cocuk yok tup bebek yaptık olmadı acıkcası olmasın mı dıye son zmanlarda baya bı dusunuyorum

Aynen ya iyice şaşırdılar. Bir aldatmayı normalleştirmedikleri kalmıştı. Tv programları da çok güzel çanak tutuyor bu tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…