kocamin mesajlasmalari...

BirSeherYeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
15
3
33
Kızlar meraba uzun zamandır yoktum çalışma hayatı yeni eve taşınma derken yıprandim...

Biz eşimle evliligimizin 1. yılının sonunda çok sancılı dönemler gecirmistik öncesinde de az çok anlatmıştı sanırsam konumda da

hatta boşanma sürecine girmisken, ikimizde birbirimize bir şans daha vermek istedik

bizde sorun ailelerdi hatta onun ailesi malesef hala ve hala eskisi kadar olmasa da bunada çok şükür

ben onun ailesiyle görüşmuyorum o da nispet olarak benimkiyle
ama bahsi geçtiğinde ailemin tepkidi gayet normal.
Nerden nasıl anlatsam sırasıyla başlarsam soracağım şeyle alakali tavsiye almak için..
Bu sorunlar evliligimizin ilk zamanlarında kv ve gorumcenin beni göze alması eşimle aramızda gidip gelen fırtınalar başlamasına sebep oldu biz alt üst oturuyorduk ilk evlendigimizde
aramizda eşimle aynı filmlerdeki gibi bi ilişki vardı o kadar özenli ve kiymetliydi...
Benim dogumumla zayıflığımi lohusa hassasiyetimi fırsat bilen kv olayları çıkılmaz hale getirdi...
Ailem benimle oğlumu korumak adına destek cikmak isterken ailemi de göze aldırdı...
Sonunda 1 seneye yakın ayrı kaldık eşimle
eşim daha sonra bize döndü ki bu süre içinde ailesi epey baskı yapmış
hani okuyanlar diyecektir sen de bence abartiyorsun ama eşimin ailesinde bir tane psikolojisi normal insan yoktur. Babası sinirlenince esimi hortumlar dovermhs annesi canı sikilinca eşimin saçını deli gibi kesermis... Siz anlayın tabi bunlar evlendikten sonra öğrendim.. Diğer çocuklarda normal.değil 2 erkek kardeşi daha var evde bile durmuyorlar.. Neyse biz ayrı tekrar yeniden bi ev kurduk 3muz olmak için eşimden eskisi gibi olmayı elbette bekleyemem arada onca şey geçti onca zaman oldu 1 yıl az bir süreç değil ayri kaldığımız zaman diliminde de bazı olaylar yaşamış yani başka kızlarla konuşmak gibi cinsel bişey yaşamadım dese de bunun kapağını kaldirmamak istedim daha çok gerginliğe sebep olacak diye... Bu ayrılıkta kalma aliskanliklarina devam ederken buldum bigün telefonunda kızlarla konuşurken açıkça aldım karşıma konuştum utandı çekindi konuşmaya devam ettik bak bi aradayiz boyle bisey yapmanin manasi nedir nedne buna ihtiyac duyuyorsun bu senin gozumdeki itibarini zedeliyor ya baskalari duysa rezil olsan daha mi iyi dedigimde sonra biraz fevri davranmaya basladi daha sonra tepkisiz...
Ben dayanamayıp ağladım bu konusma sonuna doğru kadın olmaktan igreniyorum sizin gibiler yüzünden dedim... Bidaha yapmicam dedi
bi iki gün takip ettim o konuştuklarını engellemiş hatta onlar donmus bu açmamis derken biraz sakinleştigini görmüştüm ama içimde o kadınsı içgüdü hemen bırakma bakalım biraz daha kontrol et bişeyler olacak derken ya öyle deme inandım paranoyaklik yapıpta gergin olan sen olma derken akşam bi kıza swarmdan yazdigini gördüm
kıza meraba nasılsın diye tanışma için mesaj yazmış kız da mrb nasiln yazmış iyiyim hatta bomba gibiyim yazmış tek bir kıza da yazmamiS tek bir kızı da eklememis olmalı ki adamın birisi tanıdık çıkmış abi benim nişanlımi eklemişsini.hayırdır fotodan tanimasam yanlış anlayacakTim yazmis...
Bilmiyorum artık ne yapacagimi ben mi normal değilim onca olan şeyler yüzünden, zaten normal değil bu yaptığı nasıl davranmaliyim aramizdaki ilişkiyi germek stemiyorum bu hafta müşavirlik sınavına girecek acaba sınav gerginliğimi zaten önceki yasanmisliklarin etkisi zaten var hemen bi kerede düzelmesini bekleyemem bu arada birlesmemizin daha 3. ayı daha erken mi bazı şeyler için destek alalim dedim normal değilsin bi Terapist desteği alalım dedim inatla Hayır diyor reddediyor ama suda varki gözümün içine bakıyor yani sevmiyorda değil güzel.mi bulmuyirsun dedigimde de hiçbişey için sevmesem seni oğlumun annesisin ayrıca zaten seni kiskaniyorum fazlasıyla iddialisin da diyor

ben deliye dönemden ne yapmam gerek artık bilmiyorum.. Ne tavsiye edersiniz ne yapmam gerekir hanımlar? burdan söylediklerini sağolun çok Usher yarıyor yine cikmazdayim yardımlarınızı eksik etmeyin

Abi benim nisanlimi eklemissin,hayirdirdan sonra bı gülme geldi bana. Aslında yapılacak şey belli lakin siz başka yolları denemek istiyorsunuz sanırım. O halde onu yok sayın fazlasıyla iddialı olun,göz alıcı olun ama ona yüz vermeyin aynı evin içinde bazen konuşmaktan çok hareketler etki eder en azından bende öyle. Evliliğinizin pamuk ipliğine bağlı olup ha koptu ha kopacak mesajı verin sözle değil hareketlerinizle umursamaz davranin,kopması bence en iyisi ama siz daha bilirsiniz tabi.

Çok karışık anlatılmış her şey. Anladığım şey ilişkiyi germek istemiyor oluşunuz. Ve belliki eşinizden de vazgeçmek istemiyorsunuz. Ama ben bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Hem araya 1 yıl kadar uzun bir süre girmiş hemde başka kızlar ki yapmıcam demesine rağmen devam etmiş.

Konunuzu okurken çok zorlandım, belki biraz düzenleyebilirsiniz.

Sorununuza gelirsek de eşiniz çoluklu çocuklu adam ama swarm'dan kızlara yazma peşinde. Ne evliliğine ne size ne çocuğuna saygısı var. Bunun sizi güzel bulmakla da ilgisi yok. Karakter meselesi. Daha çok yeni, düzelir mi demişsiniz, alakası yok. Bir sene ayrı kalmışsınız, sevse zaten özlemiş olurdu. Tabi sevse o ayrılık da olmazdı bana sorarsanız. Bu evliliği sürdürerek kendinize eziyet etmeyin bence. Baksanıza adamın nişanlı, evli, bekar demeden yürüyecek kadar dönmüş gözü. Allah aşkına böyle koca, baba mı olur?

Cok zor bi durum. Esinin yaptigi kabullenilemez. Kızlarla konusmasina sebep aramissin ama bunun sebebi olmaz. Birliktelige devam karari aldiysaniz esinin de ona gore davranması gerekir bunun alisma sureci diye bir seyi olmaz.

Keske dönmeseydiniz.
Çok istiyorsanız biraz daha gözlemleyin ama düzelmez sanmıyorum.
Sınav gerginliği de değil bu hatta üzülerek söylicem ama seni sevmiyorda.
Kendini duygularını cok yıpratmadan bitirmen taraftarıyım.

yani adamdan kurtulmuşken tekrar başınıza bela almışsınız. ben olsam asla sindiremezdim. yoluma bakardım. ha arada çocuk var derseniz de adamın bu umurunda değil. siz bu adamı eğitmeye çalışana kadar çok güzel anne de olursunuz babada!

kızlar ondan başka dünyada yok değil, ayrı oldugumuzda bitirmeyi düşündüm ama hem evliliğini daha çok yeniydi hemde daha yeni bi evladımız var hemen bıçak gibi kestirip atmak çok daha kolaydi elbette ama sevmediğine inanmaSam da bi araya gelmezdim bu adamla
şimdi ise bunun asilabilecek bi durum olduğuna inanıyorum, danistigim pskologarda geçici oldugunu bu durumun pskolojik olduğunu aslında da onun teralpiyi kabulenmesini hatta benim ona destek.olup bu konuda da kabullenene kadar destekçisi ikna olmasi açısından uğraşmami söyledi
bazı şeyler öyle kes bitir olsa dediginiz gibi
yaşadığım şeyler zaten zor bilincinde de olan bi insanım kendime de değer veriyorum esimde anlayamadigim eksiklik asagililik duygusu var bu öncesinde de ailesinden yaşadıklarını ötürü bunlara değinmem de bu yüzdendi.

kızlar ondan başka dünyada yok değil, ayrı oldugumuzda bitirmeyi düşündüm ama hem evliliğini daha çok yeniydi hemde daha yeni bi evladımız var hemen bıçak gibi kestirip atmak çok daha kolaydi elbette ama sevmediğine inanmaSam da bi araya gelmezdim bu adamla
şimdi ise bunun asilabilecek bi durum olduğuna inanıyorum, danistigim pskologarda geçici oldugunu bu durumun pskolojik olduğunu aslında da onun teralpiyi kabulenmesini hatta benim ona destek.olup bu konuda da kabullenene kadar destekçisi ikna olmasi açısından uğraşmami söyledi
bazı şeyler öyle kes bitir olsa dediginiz gibi
yaşadığım şeyler zaten zor bilincinde de olan bi insanım kendime de değer veriyorum esimde anlayamadigim eksiklik asagililik duygusu var bu öncesinde de ailesinden yaşadıklarını ötürü bunlara değinmem de bu yüzdendi.
.Madem bu yola girdin ve bahanelerin sence gecerli o zaman aile terapisti sartiyla rest cek,ne kaybedip kaybetmeyecegine emin ol...

X