- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 40
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
canım ben de uzun yıllar tam zamanlı şantiyede çalıştım. İnan kafana takmaya değmez. Şantiyede insanlar kıyafetlere takılmıyorlar. Şantiyede giydikleri ile günlük hayattaki kıyafetlerini ayırabilir. Hangi derecede ne ile temizlersen temizle o ortamda giydiği bir kıyafeti dışarıda malesef giyemez. İnan bir hafta aynı şeyleri giydiğim oluyordu. bence hiiiiç kendini paraladığına değmez. Şuanda oofisteyim neyseki. Gelsin kırmızı topuklar gitsin kirli kıyafetler :):):):)
malesef ütü vurdum ütülenen kotlarda geri dönüş yok mu yani
Ben domestosun leke çıkarıcısını kullanıyorum. Beyazlar ve renkliler için ayrı olarak var. Ön yıkamasız programda biraz yüksek ısıda belirtilen miktarla deterjanla koyuyorum. Suyu aldıktan bi 10_15dakika sonra makineyi kapatıp en fazla 1 saate kadar bekletiyorum. Lekelerden eser kalmıyor tavsiye ederim.Dert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Benim eşim mühendis ve şantiye ortamında çalışıyor. Toz toprak havanın durumuna göre bazen çamur oluyor kıyafetleri. İş için ayrı bir kıyafet giymiyor çünkü mesainin 2 saati şantiyede kalan zamanlarda ofiste oluyor.
Kotlarını temizleyemiyorum özellikle diz kapağından beline kadar olan kısımlar dalgalanma şeklinde kahverengi hangi programa atarsam atayım, hangi deterjanı kullanırsam kullanayım o kahvelikler geçmedi. Tertemiz olmaması onun pek umrunda değil ama ben kafaya çok takıyorum.
Ucuz pantolon almıyor ve 2 ay sonra giyilmeyecek duruma gelmesi çöpe giden para gibi geliyor. Aynı markanın pantolonunu ben 2 sene bozulmadan taş gibi giyiyorum. Makinaya kotları yıkarken ekstra ne koyabilirim tertemiz çıkması için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Elde yıkama için kuvvetli deterjanlar var. Matikler. Alo’nunki iyi mesela. Önce onunla çitileyin, sonra bir saat leğen içinde yine matik ile bekletin, bunun ardından da uzun programa atarak deterjan gözüne Vanish marka leke çıkarıcı sıvı deterjan koyun. Lekeli ya da kir tutmuş her çamaşırda öncelikle elde yıkama yapmak gerekiyor.Dert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Benim eşim mühendis ve şantiye ortamında çalışıyor. Toz toprak havanın durumuna göre bazen çamur oluyor kıyafetleri. İş için ayrı bir kıyafet giymiyor çünkü mesainin 2 saati şantiyede kalan zamanlarda ofiste oluyor.
Kotlarını temizleyemiyorum özellikle diz kapağından beline kadar olan kısımlar dalgalanma şeklinde kahverengi hangi programa atarsam atayım, hangi deterjanı kullanırsam kullanayım o kahvelikler geçmedi. Tertemiz olmaması onun pek umrunda değil ama ben kafaya çok takıyorum.
Ucuz pantolon almıyor ve 2 ay sonra giyilmeyecek duruma gelmesi çöpe giden para gibi geliyor. Aynı markanın pantolonunu ben 2 sene bozulmadan taş gibi giyiyorum. Makinaya kotları yıkarken ekstra ne koyabilirim tertemiz çıkması için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
ter temiz çıkıyor bir sorun olmuyor90 derece kot için çok yüksek değil mi?
İkisini de yaparsanız daha çok işe yarar. Ama makineye o sırada kottan başka bir şey atmayın. Bazı kıyafetlerin rengini açıyor direkt temas ederse.vanish leke çıkarıcıyı yıkama öncesi mi yapıyorsunuz yoksa makinanın deterjan gözüne mi koyuyorsunuz
Şu pis işlerde çalışan insanlara beyaz kıyafet vermeyi anlamıyorum bunu üreten seçen kişiler hangi kafadaEşinizin o saatlerde tulum giymekten başka şansı yok
Kardeşim mühendis ve beyaz! tulum giyiyor . 2 ayda bir yenisini almasına rağmen her gün leş gibi oluyor . Çıkmıyor ne yaparsak yapalım .
Çamaşır suyu vs zaten iyice yıpratıyor . Sizi çok iyi anlıyorum :)
Canım benim esimde inşaat ortaminda çalışıyor ben önce ıslatıp fırçayla temiz yıkıyorum yere serip iyice haki gibi fırlayıp daha sonra makinaya atıyorum yeni gibiDert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Teşekkür ederim.
Ben de sordum . Mühendisler farklı olsunlar diye beyaz bembeyaz veriyoruz dedi . İyi de bu mühendislerde işçilerin yanında başında duruyor . Bari turuncu falan olsaydıŞu pis işlerde çalışan insanlara beyaz kıyafet vermeyi anlamıyorum bunu üreten seçen kişiler hangi kafada
Eşim madenci ve iş yerinin yer altında giymesi için verdiği formalar beyaz hatta herkesin ki gri olduğu için eşim yeniyken giymiyor
Kirliler le at rengi değişsin yer altında bembeyaz tuhaf görünüyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?