- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 40
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Eşinizin o saatlerde tulum giymekten başka şansı yokDert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Benim eşim mühendis ve şantiye ortamında çalışıyor. Toz toprak havanın durumuna göre bazen çamur oluyor kıyafetleri. İş için ayrı bir kıyafet giymiyor çünkü mesainin 2 saati şantiyede kalan zamanlarda ofiste oluyor.
Kotlarını temizleyemiyorum özellikle diz kapağından beline kadar olan kısımlar dalgalanma şeklinde kahverengi hangi programa atarsam atayım, hangi deterjanı kullanırsam kullanayım o kahvelikler geçmedi. Tertemiz olmaması onun pek umrunda değil ama ben kafaya çok takıyorum.
Ucuz pantolon almıyor ve 2 ay sonra giyilmeyecek duruma gelmesi çöpe giden para gibi geliyor. Aynı markanın pantolonunu ben 2 sene bozulmadan taş gibi giyiyorum. Makinaya kotları yıkarken ekstra ne koyabilirim tertemiz çıkması için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Marketlerde satılan aspirin adlı spreyli çok amaçlı temizleyiciyi bir gün önceden bol bol lekelere sıkıp bekletin.sonra atın makineye belki işe yarar
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ben çareyi makineye atmadan suda bi beş dk çalkalamakta buldum direk makineye atınca olmuyor kirler içine işliyormuş gibi bizde öyle çok kot mahvettik deneyin derim faydası oluyor.
Eğer o lekeleri ütü vurduysaniz düzelmez.
Sonrakiler içindeterjanı suda bekletip atın makinaya.
ASPİRİNİ MAKİNANİN GÖZÜNE DETARJAN İLİE BİRLİKTE KOYUN SADECE KOTLARI 90 DERECE YIKATIN
Vanish!
Vanish leke çıkarıcı dokun yarim saat bekletin in yıkama ile yıkayın bence.
Galiba yağlı çamur gibi bişi :/[/QUO
evet yapışıp kalıyor zamk gibi
o aspirinler daha cabuk yıprattı bızımkılerıDert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Benim eşim mühendis ve şantiye ortamında çalışıyor. Toz toprak havanın durumuna göre bazen çamur oluyor kıyafetleri. İş için ayrı bir kıyafet giymiyor çünkü mesainin 2 saati şantiyede kalan zamanlarda ofiste oluyor.
Kotlarını temizleyemiyorum özellikle diz kapağından beline kadar olan kısımlar dalgalanma şeklinde kahverengi hangi programa atarsam atayım, hangi deterjanı kullanırsam kullanayım o kahvelikler geçmedi. Tertemiz olmaması onun pek umrunda değil ama ben kafaya çok takıyorum.
Ucuz pantolon almıyor ve 2 ay sonra giyilmeyecek duruma gelmesi çöpe giden para gibi geliyor. Aynı markanın pantolonunu ben 2 sene bozulmadan taş gibi giyiyorum. Makinaya kotları yıkarken ekstra ne koyabilirim tertemiz çıkması için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Aynen öyle elimde bir ön yıkama yapıyorum gibi düşünün yapmazsam hiç toz lekeleri çıkmıyor çünkü bir deneyin o yıkadığınız suyun ne kadar kirlendiğini görünce bu böyle makineye atılmazmış diyeceksiniz yoksa inanın yıkamıyornormal sudan mı geçiriyorsunuz anlayamadım
Öncesinde kumaşa döküyorumvanish leke çıkarıcıyı yıkama öncesi mi yapıyorsunuz yoksa makinanın deterjan gözüne mi koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?