Kocamın kotlarını temizleyemiyorum

sonradanizmirli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
310
612
53
40
Dert değil belki ama yardımlaşmak adına bir sorum olacak becerkli kk kadınlarına
Benim eşim mühendis ve şantiye ortamında çalışıyor. Toz toprak havanın durumuna göre bazen çamur oluyor kıyafetleri. İş için ayrı bir kıyafet giymiyor çünkü mesainin 2 saati şantiyede kalan zamanlarda ofiste oluyor.
Kotlarını temizleyemiyorum özellikle diz kapağından beline kadar olan kısımlar dalgalanma şeklinde kahverengi hangi programa atarsam atayım, hangi deterjanı kullanırsam kullanayım o kahvelikler geçmedi. Tertemiz olmaması onun pek umrunda değil ama ben kafaya çok takıyorum.
Ucuz pantolon almıyor ve 2 ay sonra giyilmeyecek duruma gelmesi çöpe giden para gibi geliyor. Aynı markanın pantolonunu ben 2 sene bozulmadan taş gibi giyiyorum. Makinaya kotları yıkarken ekstra ne koyabilirim tertemiz çıkması için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim.

Eğer o lekeleri ütü vurduysaniz düzelmez.

Sonrakiler içindeterjanı suda bekletip atın makinaya.

Eşinizin o saatlerde tulum giymekten başka şansı yok
Kardeşim mühendis ve beyaz! tulum giyiyor . 2 ayda bir yenisini almasına rağmen her gün leş gibi oluyor . Çıkmıyor ne yaparsak yapalım .
Çamaşır suyu vs zaten iyice yıpratıyor . Sizi çok iyi anlıyorum :)

ASPİRİNİ MAKİNANİN GÖZÜNE DETARJAN İLİE BİRLİKTE KOYUN SADECE KOTLARI 90 DERECE YIKATIN

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ben çareyi makineye atmadan suda bi beş dk çalkalamakta buldum direk makineye atınca olmuyor kirler içine işliyormuş gibi bizde öyle çok kot mahvettik deneyin derim faydası oluyor.

Marketlerde satılan aspirin adlı spreyli çok amaçlı temizleyiciyi bir gün önceden bol bol lekelere sıkıp bekletin.sonra atın makineye belki işe yarar

Asprin dediğiniz spreyi banyo ve mutfak temizliğinde bazende deri koltukları silerken kullandım. Çamaşırda kullanıldığını bilmiyordum denerim. Teşekkürler

o aspirinler daha cabuk yıprattı bızımkılerı
sızı cok ıyı anlıyorum aynı sekılde esım muhendıs şantıyeye de gırıyor fabrıkalara da gıdıyor her ortamda mubarek
bır gelıyor bazen ustu bası okadar berbat oluyor kı 2 kere kapıda kendısıı elektrık supurgesıyle temızleyıp oyle ıcerı alabılmıstım
bız soyle cozum bulduk
ofıse temız yedek pantolon koydu 1 kazak 1 gomlek 1 pantolon var ofıste yedek
ofıse gecmesı gerekıyor veya musterıye ugraması gerekıyor ozaman orda degısıyor yapacak bırsey yok

normal sudan mı geçiriyorsunuz anlayamadım
Aynen öyle elimde bir ön yıkama yapıyorum gibi düşünün yapmazsam hiç toz lekeleri çıkmıyor çünkü bir deneyin o yıkadığınız suyun ne kadar kirlendiğini görünce bu böyle makineye atılmazmış diyeceksiniz yoksa inanın yıkamıyor

Pantolon şeklinde yağmurluk alsın.
Kotun üstüne giyer işi bitince çıkarır .Kolay da temizlenir diye düşünüyorum.
Decathlon da varmış.

canım ben de uzun yıllar tam zamanlı şantiyede çalıştım. İnan kafana takmaya değmez. Şantiyede insanlar kıyafetlere takılmıyorlar. Şantiyede giydikleri ile günlük hayattaki kıyafetlerini ayırabilir. Hangi derecede ne ile temizlersen temizle o ortamda giydiği bir kıyafeti dışarıda malesef giyemez. İnan bir hafta aynı şeyleri giydiğim oluyordu. bence hiiiiç kendini paraladığına değmez. Şuanda oofisteyim neyseki. Gelsin kırmızı topuklar gitsin kirli kıyafetler :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…