Kocamın kız arkadaşlarıyla olan görüşmeleri

Sizin açınızdan da düşünmeye çalışıyorum sorun eşime güvenmemekte kıracak çok hareketi oldu çünkü.

Aynen öyle güven vermek sadık olmak çok zor dışarda o kadar ihtimal varken ben senden para pul istemedim mutlu olmak istedim aklını başına topla kendine gel diye konuştum kimse vazgeçilmez değildir eminim eşim benden ayrılıp evlense essek yüküyle borca sokarlar hayatı biter bende aile baskısından gideyim diye adamdan gram harcama istemedik varım yogum bir ceyizim yani.

Hayat tarzı ile görücü usulü çok saçma zaten çünkü ailesi çok muhafazakar kendisi de çok rahat biri tam tersi yani alkol felan ne ararsanız var.

Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum

Hayat tarzı ile görücü usulü çok saçma zaten çünkü ailesi çok muhafazakar kendisi de çok rahat biri tam tersi yani alkol felan ne ararsanız var.
Ailesine eğer ben benim hayat tarzımdan birini getirirsem almazsınız demiş annesi soyledi

Ortada ot icen bir adam varken sen hala kiz arkadasina mi takiliyorsun pesss. Bu sence de normal bir durum ki bunun pek uzerinde durmuyorsun. Yoksa ogrenir ogrenmez ayrilirdin. Boyle bir adamdan koca moca olmaz.
Bir kereye mahsus daha kullanmiyicagim dedi ama benim şuan gözlem yapmaktan başka cagrem yok kazandigim maaş tek başıma gecinmeme yetmez daha fazla kazaninca ayrılirim muhtemelen böyle adamdan çocuk yapmam çünkü.

Para biriktirip ayrılıcagim

Az önce karşıma alıp konuştum tansitiracakmis bekliyorum bakalım bu kız değil aklımda ne soru işareti kalırsa sen onu halletmeye mecbursun dedim ama ne kadar sözümü dinler bilmiyorum
Ama şu an zorla yaptırıyorsunuz bu ne kadar sağlıklı yani kafanızdaki şüpheler bundan sonra bitecek mi benim bitmezdi. Yani bence burdaki sorun sadece eşinizin baştan beri verdiği tepkiler

Ailem aramızdaki sorunların çok minimumunu biliyor annem bana çok baskı uygulamasına rağmen ayaklarının üzerine daha sağlam dur olmazsa ömrünü heba etme dedi bende onu bu sefer dinleyeceğim.
Ne otu moku biter bunun ne kadınları. Arada yemler onunla tanıştırcam bununla tanıştırcam, otu bırakcam şu zaman bırakcam bu zaman bırakcam, zart zurt. Ölme diye bi tas su verir arada işte.

Ama şu an zorla yaptırıyorsunuz bu ne kadar sağlıklı yani kafanızdaki şüpheler bundan sonra bitecek mi benim bitmezdi. Yani bence burdaki sorun sadece eşinizin baştan beri verdiği tepkiler
İttire kalktira tabii normal değil ayrılırım plan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…