- 21 Kasım 2017
- 27.919
- 120.623
- 598
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Eşiniz yasaklı madde kullandığı ve konularınızda da sürekli bu geçtiği için kaldırılıyor olabilir mi?
Sizin sorunlarınız sabit kaldığı müddetçe gelen mesajlar değişmeyecek.
Şöyle aslında bana güven versin nereye isterse gitsin sıkıntı onun bana güven vermemesinde diyeceksiniz ki niye evlendiniz evlenmeden sorunlar vardı belki ama bu kadar umursamaz değildi anlayışlı konuşuyordu konuşarak herşeyi halledebiliriz diye düşündüm.simdi ise umursamaz tavırlar da telefonunu iyi ki kurcalamisim bazı kanıtlar topladim mesela ot içiyormus yeni farkettim bilmiyordum ama bu ona göre yasal ve çok normalmiş işine gelmeyince defol git diyor bosanalim deyince ilk zamanlar gitme diyordu şimdi ise sen bilirsin modunda bende kaybetme korkusu yaşamayan adama ömrümü adamayacagim tabii ki yatırım yapıp hayatımdan cikaririm
Evet gunces. Bende dejavu yaşadım. Bu konudan vardı dedim, silinmiş. Muhtemelen bu yüzden silindi.Bir de bunu mu yapiyormus? Konu sahibi hala esim de esim diyor. Bu bile bosanmak icin baslibasina yeterli bir sebep.
Mesajları okuyup kendime bazı gerçekleri hatırlatmak istiyordum silinmiş o sebeple yazdım.Sayfalarca yorum yapıldı size.
Yine benzer şeyler yazılacak.
Sürekli aynı şeyleri yazıp durunca ne geçiyor elinize?
Az önce konuştuk en kısa zamanda arkadaşını kim olursa olsun tanımak istiyorum dedim tamam tanistiricam dedi sana güvenmek istiyorum güven kırıklığı oldugu an evlilik yürümez dedim inan boşansak bu da çözüm değil olmazsa zaten yapacak birşey yok ama hadi boşandım diyince bir şeyler olmuyor dedim ben sorunları zaten herşeye tamam demiyorum ama insan gibi konuşuyorum tatlı tatlı halletmeye çalışıyorum maaş konusunda çalışıp destek oluyorum böyle giderse desteğimi çekeceğimi bildirdim şuan gozlemdeyim izleyeceğim bir müdde. Olmazsa zaten birikim yapıp eninde sonunda ayrılırım. Şuan bekleme nedenim birikim yapmak.Tanımadığım birileri eşimi sürekli arayacak haberim olmayacak o da yetmezmiş gibi şifreyi değiştirecek?!! Yok ya başka var mı bir isteği? Sel olur boğarım, çığ olur üstüne düşerim. Yok öyle bir dünya.
Ben bu kadarını beklemiyordum işte çünkü herşeyi halledebiliriz tarzında konuşuyordu ılımlı ve anlayışlı göründü.Tek bir ortak noktanız olmayan adamla evlenirseniz böyle zırt bırt aynı konuları açarsınız.
Adam bu değişmeyecek. 0stelik değişmeyeceğini size evlenmeden önce de çok net belli etmişti.
O zaman çok net hatırlıyorum evlenin ve nasıl huzursuz bir evlilik yaşanır hepimiz görelim demiştim. Görüyoruz hep beraber.
Kampa evlenmeden hatta biz tanışmadan önce gitmişti. Tavsiyeden ziyade kendime bazı şeyleri sırf susmayayım da kabullenmeyeyim diye yazıları okuyorum plan yapıyorumTavsiye mi istiyorsun? Bu adamla evlilik falan yurutemezsin yol yakinken don diyecegim ama evlenmeden once de bu tavsiyeyi vermistim yine uygulamayacagini biliyorum.
Siz daha yeni evli degil misiniz? Bu adam evlenir evlenmez bu kizla solugu kampta almamis miydi?
Bosuna sorun cikarma cunku sen agzimizin tadi bozulmasin diye devamli susacaksin.
Az önce karşıma alıp konuştum tansitiracakmis bekliyorum bakalım bu kız değil aklımda ne soru işareti kalırsa sen onu halletmeye mecbursun dedim ama ne kadar sözümü dinler bilmiyorumİnsanların tabi ki erkek kız arkadaşları olabilir ama bu kadar sık konuştuğu( ki bu kadar konuşcak ne buluyorlar soru işareti) arkadaşını sizle tanıştırmaması garip onun da tanışmak istememesi ayrı garip
Ailem aramızdaki sorunların çok minimumunu biliyor annem bana çok baskı uygulamasına rağmen ayaklarının üzerine daha sağlam dur olmazsa ömrünü heba etme dedi bende onu bu sefer dinleyeceğim.Bu adamdan umudu kes, bir gün senin de içine sinen bir evliliğin olur, ama bu adamla olmaz. Ömründen yedirebileceğin minimum miktarı yedirmeye bak.
Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Eşimden şüphelendim ama mesajlarına tam ulaşamadım şifresini bana söylemiyordu. Son tartışmamızdan sonra şifresini verdi. Benim gördüğüm bazı kızlarla rahat konuşuyor yani ciddi birşey yapmıyor ama rahatça mesajlaşıyor bu beni çok rahatsız ediyor ama ben de aynı sizin gibi farklı bir tutum içine girip iyice onu o yola sokmak istemiyorum. Ben hemen hemen her erkeğin aldatabileceğini de düşünüyorum artık . İlla fiziksel birşey yapmasına gerek yok istemediğimiz insanlarla laubali olmaları bile aldatma aslında .Öncelikle daha önce böyle bir başlık açmıştım fakat silinmiş o sebeple tekrardan konu açıyorum.
Eski konularımı bilenler "hakettin" "biliyorduk" diyeceklerdir bende farkındayım böyle olacağının fakat bir yol bulmak istiyorum en azından bu sefer sağlıklı bir seçim yapabilmek istiyorum.
Beni tanımayanlar için kısaca :
-Görücü usulüyle evlendim ilişkim uzak mesafedeydi şuan evliliğimin çok başındayım çok uzatmadan konuya değineceğim eşimin bir kız arkadaşı var arada arıyor fakat ben bu kızın ismini daha önce görmedim duymadım tanışmak istediğimi söyledim eşim de zamanı var diyerek erteliyordu en son al konuş diyerek telefonu öylesine verdi bende bir an da kızın benle tanışma isteği yoksa neden zorlayayım diye düşündüm ve istemedim sonra ister istemez aramızda gerginlik oldu ve ona güvenmediğimi söylerek tartıştım çünkü fazlasıyla vurdumduymaz tavırları beni delirtti.
Her neyse sonunda telefon şifresini de değişip güvenmek zorundasın deyip konuyu kapadı bende biliyorum ki şifreyle güven sağlayamam çünkü yapmak isteyen her türlü yapar bende çok uzatmayıp tatlıya bağladım fakat telefonunu yanımda açtığında kızla olan arama kayıtlarını görüyorum aç da diyemiyorum merak ediyorum diyemiyorum ters tepiyor iyice aklında bir şey yoksa yerleştirmek de istemiyorum içim içimi yiyo.
Beni yargılamadan önce şunu belirteyim kız ve erkek arasındaki arkadaşlığa karşı değilim benim takıldığım eşimin telefonunda evlenince ilk defa gördüğüm isimler var düğün için tebrikleri için onlardan telefon almadım belki mecbur da değiller ama sonuçta insan eşi kimle konuşuyor bilmek istiyor eşim insan kendini bilsin yeter diyor içimi de rahatlamiyor seninde arkadaşlarin olsun diyor beni bir erkek arasa bu kim diye sormuyor galiba ya bir şey yapacağımı düşünmüyor ya da kendisi de bir halt yiyor banada karışmayıp kendisine karışılmasını istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?