Kocamın iş arkadaşı ile samimiyeti

daisy__5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
14
2
33
Arkadaşlar selam nasıl anlatsam bilemiyorum ama içim içimi kemiriyor. Şimdi benim kocamın iş arkadaşı var bi bayan kocam onunla telefonda konuşurken yanımda konuşurken yavrum dedi ve ben şok oldum yazarken bile üzülüyorum. Sorduğumda kardeşim gibi boş bulundum bir an dedi ama asla içim soğumuyor . Üzerine 3 kere felan büyük kavga ettim aynı konudan belirli aralıklarla. Hamileyim bide duygusal olarak hassas dönem. Bazen abartıyorum diyorum Ama aylardır içimi kemiriyor Yavrum ne demek ya hala aynı ortamdalar. Kızın adını duyunca yüzünü görünce tüylerim ürperiyor oldu bitti sevmiyordum zaten . Bir akıl verin

Genelleme yapmak istemiyorum ama bu erkeklerin çoğunluğunun kafasının içerisinde 'BEYİN'' denen bir şey gerçekten yok bahanesi bile IQ seviyesini gösteriyor. Kardeşim gibiymiş-MİŞ-MİŞ.

Ulan ortaokuldan erkek arkadaşlarım var beraber yedik içtik bana neden hiçbiri yavrum,canım,cicim demiyor? Senin erkek arkadaşlarından biri sana bu şekilde hitap etse sana bütün sıfatları yakıştırırdı beyefendi.

Bu durumlar benim asla affedeceğim şeyler değil kırmızı çizgilerim var direkt boşarım. Kimse bizim babamızın kızı/oğlu değil iş arkadaşı bu iş nereden geliyor bu samimiyet hayırdır? Herifin öyle gözü dönmüş ki senin yanında bile elin kızına ''Yavrum'' demeye cesaret edebilmiş.

Eşiniz çok kullanır mi yavrum kelimesini? Agiz alışkanlığı mi diyeceğim ama karşı taraf içinde rahatsız edici bir durum aralarında farklı bir şey yoksa.

Kardeşim gibi görüyorum lafı da fena halde rahatsız eder beni. İş arkadaşı neden kardeşin gibi olsun? Sizi de birileri "kardeş"gibi görsün bakalım ne tepki veriyor.

Yavrum diyebilmesi icin iki tarafinda samimiyetinin baya ilerlemesi lazim. Aralarinda birsey var demesi yanlis olur, ama birbirlerine acik kapi birakmislar sanki. Yoksa hic bir erkek bir kadina yavrum deme cesaretini gösteremez. Üstelik kendi aralarinda yanlizken demek hep böyle konusuyorlar ki esiniz de agiz aliskanligi yapmis ve sizin yaninizda bile yavrum demis. Is arkadasi evlimi? Sizi taniyormu?

İş arkadaşligindan daha samimiler belli ki.
Ayrica kardeş ne ya şöyle elin yedi kat yabanci insanlarina da hemen "kardesim gibi" diyen insanlar hiç guven vermiyor bana. Kan bagi yoksa kardeşlik yoktur nokktaaa, illa kardeş gibi diyecekse de birlikte buyumuş olmalari lazim. Bu yavrusuyla birlikte mi buyuduler nereden kardeşi oluyormuş.
Eşinizde var bir şeyler.

Ya abartma ağzından kaçmış olabilir, bizim bir arkadaş sözlü sınavda hocaya aşkım demişti yanlışlıkla ben de böyle bir pot kirmistim sanırım birkez ama hatırlamıyorum ne dediğimi, bizim calistigimiz arkadaşlar da bazen ağzından kaçırirdi ama dediğim gibi bazen insan boş bulunuyor...takip et öyle birşey mi? Zaten tavırlarından anlarsin

Is yeri gidip gelebileceğin bir yer mi? Ansızın git kiza bir iki pis bakış at

Eski sevgilim aklima geldi uzuldum
O da boyleydi onlar benim kardesim yha falan derdi
Hic oyle degilmis isin asli
Cok uzuldum durumunuza terbiyesiz herif
Kizda da biraz utanma olur
Ne olursa olsun evli insanlarla mesafe olmali
Esiniz de igrenc kiz da igrenc

Bizim iş yerinde de biri var gayette samimi olduğum ve sevdiğim biri. Konuşurken yavrum dedi bir kere şoka girdim ne olduğumu şaşırdım. Ama sonradan bir baktım erkeklerle bile yavrum diyerek konuşuyor onun için bir hitap şekli olmuş. O yüzden üstüme alınmıyorum bana karşı ya da herhangi bir kadına karşı farklı bir duygusu olduğunu da düşünmüyorum sadece ağız alışkanlığı. Cümle sonunda küfür etmek gibi bişey.
Kız geçen de telefonda konuşmak zorunda kaldık yavrum dedi mi hatırlamıyorum ama senin koca bu adam olmasın aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…