- 27 Ekim 2022
- 4.660
- 13.330
-
- Konu Sahibi Humeyra000
İşte evlenince düzelir diye gözlerini kapatıyorlar sonra yıllarca aynı sorunlarla boğuşuyorlar. Bekar kadınlara ders aslında böyle konular. Kimse değişmez.yani evlenmeden biliyordu adamın izlediğini.
nikahta evet derken buna da evet dedi.
şimdi kurcalayıp kurcalayıp tekrar kavga çıkarmak bana boşa kürek çekmek gibi geliyor.
Ya zaten ben anlamıyorum 'istiyorsan git boşan' diyen adamla nasıl karı koca hayatı yaşayabilirsin ki? Bir de üste çıkmış falan. Cehennem hayatı resmen, çok üzücü.Kocan doğru söylemiş, boşan!
Boşanmayacaksan da, telefonunu falan karıştırma ve git köşene kös kös otur!
katılıyorum, valla ben bu saatten sonra değişmem mesela iyi yada kötü huylarımla. eşimin de aynı şekilde değişeceğini sanmıyorum.İşte evlenince düzelir diye gözlerini kapatıyorlar sonra yıllarca aynı sorunlarla boğuşuyorlar. Bekar kadınlara ders aslında böyle konular. Kimse değişmez.
Kocayi haklı bulmuyorum ama yılardır niye öyle yaptın böyle yaptın deyip boşanmayan eşe ne yapılır?Ya zaten ben anlamıyorum 'istiyorsan git boşan' diyen adamla nasıl karı koca hayatı yaşayabilirsin ki? Bir de üste çıkmış falan. Cehennem hayatı resmen, çok üzücü.
Hem suçlu hem guçlu.Madem bu kadar iddiali boşa gitsin böyle hadsiz adamı.Yalan söylemesi yetmiyormu sana?Merhaba arkadaşlar. Napacağımı bilemez haldeyim. Dün akşam eşimin telefonunda bakınırken facebookta yabancı bi kadının adını arattığını gördüm. Bi girdim baktım +18 içerikler üreten bir kadınmış. Bunu neden arattın diye sordığumda ben bakmadım bilmiyorum filan dedi. Tabii inanmadım. Telefonunu alıp facebookta izlediği geçmiş videolara baktığımda o kadının videolarını gördüm. Yani videoyu izledikten sonra kadının adını aratıp sayfasına bile girmiş. Ama yeminler havada uçuştu. Bağırdı çağırdı küfürler etti. Yemin ederm ben girmedim bilmiyorum dedi. Ama herkes biliyorki adını aratmazsan orda nasıl çıksın. Daha öncede benden gizli kredi mi çektin diyince yeminler etmişti ama bankadan gelen epostayı gösterince inkar edememişti. Yani neden bu inkar anlamıyorum. Sanki masummuş gibi yastığını alıp içerde yattı. Giderken de güvenmiyosan git boşan ben artık kendimi açıklamaktan yoruldum. Hatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi. Psikolojik olarak suçunu bastırmak için inkar ettiğini düşünüyorum. Şuan o trip atıyor bana. Nasıl yaklaşmalıyım. Gerçek bir ihanet olsa cidden boşarım ama 2 çocuğum var. Video izledi diye boşanmak istemiyorum. Ama bir ders alsın daha izlemesin istiyorum
Video izledi diye değil yalancı olduğu sizi kandırdığı ve eş olarak size saygısı olmadığı için boşanacaksınız zaten. Ama sanmıyorum boşanacağınızı o yüzden boşverin devamMerhaba arkadaşlar. Napacağımı bilemez haldeyim. Dün akşam eşimin telefonunda bakınırken facebookta yabancı bi kadının adını arattığını gördüm. Bi girdim baktım +18 içerikler üreten bir kadınmış. Bunu neden arattın diye sordığumda ben bakmadım bilmiyorum filan dedi. Tabii inanmadım. Telefonunu alıp facebookta izlediği geçmiş videolara baktığımda o kadının videolarını gördüm. Yani videoyu izledikten sonra kadının adını aratıp sayfasına bile girmiş. Ama yeminler havada uçuştu. Bağırdı çağırdı küfürler etti. Yemin ederm ben girmedim bilmiyorum dedi. Ama herkes biliyorki adını aratmazsan orda nasıl çıksın. Daha öncede benden gizli kredi mi çektin diyince yeminler etmişti ama bankadan gelen epostayı gösterince inkar edememişti. Yani neden bu inkar anlamıyorum. Sanki masummuş gibi yastığını alıp içerde yattı. Giderken de güvenmiyosan git boşan ben artık kendimi açıklamaktan yoruldum. Hatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi. Psikolojik olarak suçunu bastırmak için inkar ettiğini düşünüyorum. Şuan o trip atıyor bana. Nasıl yaklaşmalıyım. Gerçek bir ihanet olsa cidden boşarım ama 2 çocuğum var. Video izledi diye boşanmak istemiyorum. Ama bir ders alsın daha izlemesin istiyorum
E yuh! Manipulasyonda doktora tezi yazmis. Buradan korktum adamdanHatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi.
doğruların yemine ihtiyacı yoktur yalnız sağlam ders versen de o adam düzelmez bacım huy bu çünküMerhaba arkadaşlar. Napacağımı bilemez haldeyim. Dün akşam eşimin telefonunda bakınırken facebookta yabancı bi kadının adını arattığını gördüm. Bi girdim baktım +18 içerikler üreten bir kadınmış. Bunu neden arattın diye sordığumda ben bakmadım bilmiyorum filan dedi. Tabii inanmadım. Telefonunu alıp facebookta izlediği geçmiş videolara baktığımda o kadının videolarını gördüm. Yani videoyu izledikten sonra kadının adını aratıp sayfasına bile girmiş. Ama yeminler havada uçuştu. Bağırdı çağırdı küfürler etti. Yemin ederm ben girmedim bilmiyorum dedi. Ama herkes biliyorki adını aratmazsan orda nasıl çıksın. Daha öncede benden gizli kredi mi çektin diyince yeminler etmişti ama bankadan gelen epostayı gösterince inkar edememişti. Yani neden bu inkar anlamıyorum. Sanki masummuş gibi yastığını alıp içerde yattı. Giderken de güvenmiyosan git boşan ben artık kendimi açıklamaktan yoruldum. Hatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi. Psikolojik olarak suçunu bastırmak için inkar ettiğini düşünüyorum. Şuan o trip atıyor bana. Nasıl yaklaşmalıyım. Gerçek bir ihanet olsa cidden boşarım ama 2 çocuğum var. Video izledi diye boşanmak istemiyorum. Ama bir ders alsın daha izlemesin istiyorum
İhanet olmadığını nereden biliyorsunuz? Nasıl olsa atar tutar sonra da kırar dizini oturur bir köşeye diyordur belki? Çünkü hep böyle yapmışsınız. Nişanlılık döneminizde zaten yapıyormuş. Adam niye ders alsın ki, düzenin tertibin bozulmayacağını biliyor. Bir kadın bile isteye niye böyle bir adamla evlenir ve arka arkaya çocuk yapar?Çünkü çocuklarm var. Güzel günlerimiz de oluyor elbette. Kimse buraya mutlu anlarını yazmıyor ki. İhanet şiddet olmadıktan sonra hep bişeyleri çözmeye çalışıyorum.
O zaman karıştırma.Merhaba arkadaşlar. Napacağımı bilemez haldeyim. Dün akşam eşimin telefonunda bakınırken facebookta yabancı bi kadının adını arattığını gördüm. Bi girdim baktım +18 içerikler üreten bir kadınmış. Bunu neden arattın diye sordığumda ben bakmadım bilmiyorum filan dedi. Tabii inanmadım. Telefonunu alıp facebookta izlediği geçmiş videolara baktığımda o kadının videolarını gördüm. Yani videoyu izledikten sonra kadının adını aratıp sayfasına bile girmiş. Ama yeminler havada uçuştu. Bağırdı çağırdı küfürler etti. Yemin ederm ben girmedim bilmiyorum dedi. Ama herkes biliyorki adını aratmazsan orda nasıl çıksın. Daha öncede benden gizli kredi mi çektin diyince yeminler etmişti ama bankadan gelen epostayı gösterince inkar edememişti. Yani neden bu inkar anlamıyorum. Sanki masummuş gibi yastığını alıp içerde yattı. Giderken de güvenmiyosan git boşan ben artık kendimi açıklamaktan yoruldum. Hatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi. Psikolojik olarak suçunu bastırmak için inkar ettiğini düşünüyorum. Şuan o trip atıyor bana. Nasıl yaklaşmalıyım. Gerçek bir ihanet olsa cidden boşarım ama 2 çocuğum var. Video izledi diye boşanmak istemiyorum. Ama bir ders alsın daha izlemesin istiyorum