- 10 Mart 2018
- 238
- 218
- 30
- Konu Sahibi Humeyra000
Merhaba arkadaşlar. Napacağımı bilemez haldeyim. Dün akşam eşimin telefonunda bakınırken facebookta yabancı bi kadının adını arattığını gördüm. Bi girdim baktım +18 içerikler üreten bir kadınmış. Bunu neden arattın diye sordığumda ben bakmadım bilmiyorum filan dedi. Tabii inanmadım. Telefonunu alıp facebookta izlediği geçmiş videolara baktığımda o kadının videolarını gördüm. Yani videoyu izledikten sonra kadının adını aratıp sayfasına bile girmiş. Ama yeminler havada uçuştu. Bağırdı çağırdı küfürler etti. Yemin ederm ben girmedim bilmiyorum dedi. Ama herkes biliyorki adını aratmazsan orda nasıl çıksın. Daha öncede benden gizli kredi mi çektin diyince yeminler etmişti ama bankadan gelen epostayı gösterince inkar edememişti. Yani neden bu inkar anlamıyorum. Sanki masummuş gibi yastığını alıp içerde yattı. Giderken de güvenmiyosan git boşan ben artık kendimi açıklamaktan yoruldum. Hatta belkide beni boşamak için sen girdin o videolara bile dedi. Psikolojik olarak suçunu bastırmak için inkar ettiğini düşünüyorum. Şuan o trip atıyor bana. Nasıl yaklaşmalıyım. Gerçek bir ihanet olsa cidden boşarım ama 2 çocuğum var. Video izledi diye boşanmak istemiyorum. Ama bir ders alsın daha izlemesin istiyorum