Kocamin ilgisizliği

O iş diye mekanik hale getirmişsin kafanda erkekler duramaz algısı da var tabi,pekala mastürbasyon yaparak da durabilir yani, yorgun olduğunu görüyo demek ki
Asıl soru şu, sen gerçekten istiyo musun yoksa erkektir duramaz gözü dışarı kayar korkusundan mı seks yapmak istiyosun

İlk gebelikse hiç şansın yok:KK48:. Karnın büyümeye başladı mı korkuyorlar. Ikinci de bakıyorlar sıkıntı yapacak bir şey yok olduğu gibi devam. Son ayimdayim yeni yeni bir şey olur mu acaba demeye başladı :KK48:
İlk gebelik yaaa malum hormonlar horon edeyi :halay: ama eline mendil alıp dur horon başına geçeyim diyen biri yok :işsiz: aklı çıkıyor herifin bide ben sağlıkçıyım bana güvenmiyor Musun diyorum safkoloz ben sana değil kendime güvenmiyorum diyor. O malum çevreye güvenmiyorum lafını değiştirip :KK45:

İlk gebelik yaaa malum hormonlar horon edeyi :halay: ama eline mendil alıp dur horon başına geçeyim diyen biri yok :işsiz: aklı çıkıyor herifin bide ben sağlıkçıyım bana güvenmiyor Musun diyorum safkoloz ben sana değil kendime güvenmiyorum diyor. O malum çevreye güvenmiyorum lafını değiştirip :KK45:
:KK48:

kadınlar eslerinin yanında bebeklerini emziriyor ben erkek olsam o anda esim direkt anne moduna girerdi gozumde heralde:) belkide boyle gordukce psikolojileri degisiyordur bilemeyiz giyime kusama dikkat edin dikkat cekici sekilde giyinin sonra sonra belki oda bu psikolojiden cıkar

Bence haline sukretmen lazim bide pozitif acidan bak. Esin sana yardimci oluyormus bunu yapmayan o kadar cok erkek var ki.
Ayrica cogu cift yasiyor dogum sonrasi cinsel uzaklasmayi. Kocan sana su anda esi gibi degil evladinin annesi olarak bakiyor. Su anda sen daha yeni dogum yapmissin dinlenmene cocugunla koklasmana bak.
Insanlarin gunleri zaten genelde monoton geçer hele cocuk olduktan sonra... evde huzurun varsa böyle seylere takilma anin tadini cikar allah sana evlat vermis ne guzel saglikla buyut yavrunu.

Ayni, 2,5 aylık bebegim var ve ayni durumdayız, az önce kavga ettim ilgisizsin umrunda Değilim diye :KK43:(((

Ben kocana değil sana saşdim daha 2,5 ay olmuş doğum yapali ,nasil cinsel isteğin tavan yapti.Lohusalik zaten 6-8hafta sürebilir.
Eşin gayet güzel ilgili seninle ,hem yardim ediyor hemde seni düşünüyor.
Yok her gece gelip seni sıkıstirsaydi ve hic yardim etmeseydi dahami iyi olurdu.
Evet, cinsellik önemli,fakat artik kk da görüyorumki bizim kadinlar bu konuyu cok abartiyorlar.
Cinsellikten daha cok merhamet,ince düşünce ,dostluk ,dürüstlük ve eşine değer veren leb demeden leblebiyi anliyan koca
daha önemli.

Aynı biz de böyleydik. Hamileligimin 3. Ayı o iş bitmişti. Doğumdan sonra ilk 1 sene de hep benim baslatmamla oldu. Reddedildigim bile oldu. Çok tartıştık bu konuda. Ama doğumdan 1 sene sonra o kovaliyor ben kaçıyorum artık bunalti geliyor. Adet günlerimi zor bekliyorum.

Ben basbasa kaldiginizda sordugu soruya takildim ya neyse.

X