Kocamin halan daha altina isemesi

Mune belki bir çözüm bulur derdinize.
Tosyalı olup biraz Rum biraz Ege şivesiyle harmanlanmış konuya tek çözüm 19 litrelik damacana, konu gerçek olabilirdi, vardır illaki böyle sorunları olan da ama daha hangi şiveyi konuşacağını bilemeyen birine inanmak zor

Alarmla işemek nedir abla ya? Şiveye gelene kadar çok açık var

Adam işeyecek, akşamında mevlüt ustanın tarifiyle yapılan pasta yiyecek üstüne. Ödüle bak, iyi ağzına mıçmıyor Nusretin tarifiyle et yapar o durumda
Ahahahahha

Valla mevlüt usta da kimmiş tarifleri baya ise yarıyor demekki

Yakında isemesini kesecek bir tarif de bulur

Malesef ki çok kötü ve tedavisi çok k zor bir rahatsızlık hatta çaresi yok gibi bir rahatsızlık bu çaresi olsa koca kadın adamlar yaparmı sadece sık sık tuvalete gitmeli birde bu tür rahatsızlıklar için idrar alarmı var onu araştırın biraz pahalı ama çözüm oluyor bazı kişilerde. Çok geçmiş olsun lütfen bu konuyu kimseye söylemeyin bilmeyenler anlamayabilir

Tatlım konu fake

Ifsa olmak istemiyorum ama benim kaynimda kaçırıyor altina üzülmüştüm konuya ama dalga geçiliyor bariz, hangi akli basında kadin kocasina hortum takar hangu akli basında adam taktırır

Sen anlamışsın cümleten tebrik ederiz

Açıkçası yorumları okuyunca çok şaşırdım evet konu sahibi kendince çözüm yolu yazmış olabilir ama Malesef böyle bir rahatsızlık ve çaresi yok denecek kadar az bu sebepten dolayı insanlar evlenemiyor bilip bilmeden yorum yapmak çok yanlış ve kırıcı ve üzücü herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…