- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
-
- Konu Sahibi Tosyalimelek37
Göl diyor bafra gölü,sonda kesmez. Fortumla kanalizasyona direk hat bağlıyor. Belediye gibi hizmet veriyorHortum takmak nedir yahu sonda takın daha rahat edersiniz
idrardan gübre olurmu ?
Ay yapmayın yorumlar beni mahvetti kahkaha atarken boğulma hissi geliyor
Tosyalı olup biraz Rum biraz Ege şivesiyle harmanlanmış konuya tek çözüm 19 litrelik damacana, konu gerçek olabilirdi, vardır illaki böyle sorunları olan da ama daha hangi şiveyi konuşacağını bilemeyen birine inanmak zorMune belki bir çözüm bulur derdinize.
Fıskiyede taksınlar mademadamın pipisine hortum bağlanabiliyorsa bence o da olur
Alarmla işemek nedir abla ya? Şiveye gelene kadar çok açık varTosyalı olup biraz Rum biraz Ege şivesiyle harmanlanmış konuya tek çözüm 19 litrelik damacana, konu gerçek olabilirdi, vardır illaki böyle sorunları olan da ama daha hangi şiveyi konuşacağını bilemeyen birine inanmak zor
AhahahahhaAdam işeyecek, akşamında mevlüt ustanın tarifiyle yapılan pasta yiyecek üstüne. Ödüle bak, iyi ağzına mıçmıyorNusretin tarifiyle et yapar o durumda
Fıskiyede taksınlar madem
Bak ben ona bile inanabilirdim, adam altına yapmamak için alarm kuruyordur derdim de, şive beni benden aldı, kimlik bunalımı yaşamış resmen:))Alarmla işemek nedir abla ya? Şiveye gelene kadar çok açık var
Tatlım konu fakeMalesef ki çok kötü ve tedavisi çok k zor bir rahatsızlık hatta çaresi yok gibi bir rahatsızlık bu çaresi olsa koca kadın adamlar yaparmısadece sık sık tuvalete gitmeli birde bu tür rahatsızlıklar için idrar alarmı var onu araştırın biraz pahalı ama çözüm oluyor bazı kişilerde. Çok geçmiş olsun lütfen bu konuyu kimseye söylemeyin bilmeyenler anlamayabilir
Sen anlamışsın cümleten tebrik ederizMalesef ki çok kötü ve tedavisi çok k zor bir rahatsızlık hatta çaresi yok gibi bir rahatsızlık bu çaresi olsa koca kadın adamlar yaparmısadece sık sık tuvalete gitmeli birde bu tür rahatsızlıklar için idrar alarmı var onu araştırın biraz pahalı ama çözüm oluyor bazı kişilerde. Çok geçmiş olsun lütfen bu konuyu kimseye söylemeyin bilmeyenler anlamayabilir
Yok canım ne kusuru ha fortum ha hortum ikiside aynı şeyFortum yazdıım için kusura bakmayın hortumu
Şeysinin ucuna takip kolozote saldım
AhahahahahahahahaashhahKonuyu okurken su aklima geldi
Su şişesişaşal ne ki?
Allahım çatlayacam gülmekten yerlere yattım. Hele bazıları da akıl vermiş ya. Direk başlıktan anladım be fake olduğunu. Ay yıkıldım yeminle gece geceKonuyu okurken su aklima geldi