Kocamin halan daha altina isemesi

Tosyalimelek37

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
3
20
32
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu. Mesalasımsı alarım çalışor kalkıp tualete gidip gelior. Sormama karşı hiç cevap vermedi ve yüzü utandı. Bir gece onun haberi farkına varmadan alarımlarını kapattım. O gece altına yaptı yatağı sel götürdü resmen koca adam sidiği leş gibi koktu. Sabah bir şey demeden işe gitti. O ta işdeyken eşime çözüm aradım akşam gelince güzel yemeğini yedirdim. Mevlüt ustadan gördüğüm çikolatalı ağlayan pastayı yapıp ona sürpriz yaptım.amacım onu rahatlatıp sabahki olayı konuşmak istedim. Çözümüm altına muşamba sermek oldu bir kaç aydın rahatız olay tekrarladığı zaman sadece çarşafı makineye atıyorum yetiyor. Fakat problemim annemgillere gittigimizde eşim yatmaya eve geliyor annem sürekli soruyor bende açıklamak istemiorum esimi gerçekten seviyorm.bahçe fortumu veya şaşal koymak geçici çözüm olur mu yoksa ne yapmalıyız lütfen yardım edin içim içimi yiyor koca adam bebek gibi işeyip duru

Nereye kadar ? Bir çözümü vardır doktora gidin. O çözemezse emin ol psikolojik cocukluktan kalmadır. Kendine dert etmişşin sana üzüldüm. Bir de utanıyor doktora gitmeye dersen sana yazık derım yani.

Bu psikolojik bi rahatsızlık psikiyatriste gidin.Utanılcak bi durum yok hastalık bu herkesin başına gelebilir.Geçmiş Olsun ayrıca Ailenize söylemeyin

Adamı utandırma belli bir rahatsızlığı olduğu annende kalması şart değil.. Kendi evi var rahat ettiği.. Onu kırmadan inciltmeden bir doktor a gitmesi gerektiğini söyle.. rabbim baska dert vermesin :)

Aslında eşiniz evlenmeden önce tedavi olmalıydı diyelim doktora gitmedi yada gitti tedavisi yoksa mutlaka evlenmeden önce size söylemesi gerekirdi bende yorumlara güldüm ama düşününce çok ciddi bi durum sizin için üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…