Kocamin halan daha altina isemesi

Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu. Mesalasımsı alarım çalışor kalkıp tualete gidip gelior. Sormama karşı hiç cevap vermedi ve yüzü utandı. Bir gece onun haberi farkına varmadan alarımlarını kapattım. O gece altına yaptı yatağı sel götürdü resmen koca adam sidiği leş gibi koktu. Sabah bir şey demeden işe gitti. O ta işdeyken eşime çözüm aradım akşam gelince güzel yemeğini yedirdim. Mevlüt ustadan gördüğüm çikolatalı ağlayan pastayı yapıp ona sürpriz yaptım.amacım onu rahatlatıp sabahki olayı konuşmak istedim. Çözümüm altına muşamba sermek oldu bir kaç aydın rahatız olay tekrarladığı zaman sadece çarşafı makineye atıyorum yetiyor. Fakat problemim annemgillere gittigimizde eşim yatmaya eve geliyor annem sürekli soruyor bende açıklamak istemiorum esimi gerçekten seviyorm.bahçe fortumu veya şaşal koymak geçici çözüm olur mu yoksa ne yapmalıyız lütfen yardım edin içim içimi yiyor koca adam bebek gibi işeyip duru
Fortumu kendilerine bagladilar derlerse nolacak?
Moda tasarim okumak isteyen uyeyle birlikte mi yazdiniz bunlari? İkinizin Turkcesi de dillere destan.

Altina kaçıranlar icin illaki ilgilenen bir bolum vardır

Daha basliktan belliydi boyle komik bir konu olacagi 😂😂😂 fortum yeni cozum mu? Ordan nereye baglayacaksiniz? Agacin dibine falan vermeyin bari. Bence damacana ya da legen daha iyi bir cozum olur. Sasal kucuk gelir artik. Bir de yatmadan once sivi seyler tuketmesin.

Allah askina doktora gidin. Tıp diye birsey var, fortumdan daha etkili.

Bahçe hortumunu nereye sokacaksınız tövbe tövbe :KK70:
Bu hastaliktan bi tanıdığımda var koca kadın evlendi etti hala işiyor diyorlardı ne drlara gitti ama düzelmedi bence en güzeli yetişkin bezi :KK66:

Cok zor bi durum orta okula gidene kadar bende de bu dert vardi doktorlar tedavi etmedi ergenlige girince gecer diyip gonderdiler. Ve gercekten de ergenlikle beraber gecti gitti cok sukur. Ayni sorun kuzenlerimde de vardi onlarinda gecti tedavi olmadan bence esinizle doktora gidin ne zamandir boyle baska birseyden kaynaklanir falan oyle alarmla bu isten kacmakla olmaz ki rabbim sifa versin ama o zaten utanmistir o yuzden konuyu acicam diyede cok diretmeyin.

X